Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
greyrat
csendes tag
válasz
Media Markt #92 üzenetére
:DD jó :DD igy kell ezt csinálni :C
-
greyrat
csendes tag
kb 1 hónapja vettem gépet, na ez egy tórtúra volt és nem kis mértékben kabaré, ja és mivel vagy 8 boltban voltam ezért aszem a nagyobb cégekről ill alkalmazotaikról szép kis kép.
kolega javaslata : kékhal
nyugati, kékhal : kb 10 perc várakozás és semmibe vevés után, egy ,szintén kékhalos srác, elkezdett veszekedni az eladókkal :'' miért csak ketten , mikor ennyien vannak?! '', majd mint aki jól végezte dolgát, csatlakozott beszélgető társaihoz. itt egy ft sem fogyott a keretből :(
dohány u., aqua : korekt és gyors kiszolgálás, 1 perc várakozás után. le a kalappal :C :C :C :C , itt kb 120 maradt is, de készlet gondok miatt, több nem.
nagyon ajánlom a helyt :DD
déli, kékhal : üres bolt, 4 eladó. belépek , köszönök, majd elkezdtem magam rosszul érezni, mert meg mertem tőrni a csendet. a kiszólgálás, mint a köszönés, inkább hagyjuk :( itt is ohne cash
déli, mistral : korekt, egyenes, de sajna nincs motyó :)
déli, mikland : korekt, de lassú kiszolgálás. :U 50 azért maradt itt is :)
déli, nem tom milyen bolt, miklandtől tovább : mondom asus 9600 XT leledzik -e. vad böngészés, van. oksa mennyi?? vad böngészés, majd mit is mondtál XT ?? olyan nincs , de van PRO. de nekem XT kell, erre a kérdés : GYÁRT AZ ATI XT ??? menekültünk onnan. :))
és még sok, kisebb bolt, csakhát kicsi és nincs készlet.
az utolsó egy horror volt :DD
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ryzen 7 CPU-k
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest