Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• greyrat

csendes tag

kb 1 hónapja vettem gépet, na ez egy tórtúra volt és nem kis mértékben kabaré, ja és mivel vagy 8 boltban voltam ezért aszem a nagyobb cégekről ill alkalmazotaikról szép kis kép.
    kolega javaslata : kékhal
    nyugati, kékhal : kb 10 perc várakozás és semmibe vevés után, egy ,szintén kékhalos srác, elkezdett veszekedni az eladókkal :'' miért csak ketten , mikor ennyien vannak?! '', majd mint aki jól végezte dolgát, csatlakozott beszélgető társaihoz. itt egy ft sem fogyott a keretből :(

dohány u., aqua : korekt és gyors kiszolgálás, 1 perc várakozás után. le a kalappal :C :C :C :C , itt kb 120 maradt is, de készlet gondok miatt, több nem.
    nagyon ajánlom a helyt :DD

déli, kékhal : üres bolt, 4 eladó. belépek , köszönök, majd elkezdtem magam rosszul érezni, mert meg mertem tőrni a csendet. a kiszólgálás, mint a köszönés, inkább hagyjuk :( itt is ohne cash

déli, mistral : korekt, egyenes, de sajna nincs motyó :)

déli, mikland : korekt, de lassú kiszolgálás. :U 50 azért maradt itt is :)

déli, nem tom milyen bolt, miklandtől tovább : mondom asus 9600 XT leledzik -e. vad böngészés, van. oksa mennyi?? vad böngészés, majd mit is mondtál XT ?? olyan nincs , de van PRO. de nekem XT kell, erre a kérdés : GYÁRT AZ ATI XT ??? menekültünk onnan. :))

és még sok, kisebb bolt, csakhát kicsi és nincs készlet.

az utolsó egy horror volt :DD

Aktív témák