Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Én is ideges vagyok, de ha elvonulok, és nem próbál mindenáron megtalálni valaki a mondókájával, akkor nincs gond
Egyszer sikerült 2 hétre leszoknom, a harmadik nap után elmúlt az ideg. Ami előjön nálam egyből, ha nem cigizek, az a kajálási kényszer. Nem vagyok hízós, annyit eszek, amennyit akarok, de kb annyi csokit, chipset, müzlit, és rendes kaját zabálok össze, amennyibe 2 napi cigi kerül
Aztán normalizálódik a dolog. Régen lehetett kapni mentholos, cigi alakú és kinézetű rágót, talán arra lenne szükség még 
Gép előtt sokkal többet cigizem amúgy is, ezért igyekszem felállni, és mást csinálni helyette. Nehéz...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyszer sikerült 2 hétre leszoknom, a harmadik nap után elmúlt az ideg. Ami előjön nálam egyből, ha nem cigizek, az a kajálási kényszer. Nem vagyok hízós, annyit eszek, amennyit akarok, de kb annyi csokit, chipset, müzlit, és rendes kaját zabálok össze, amennyibe 2 napi cigi kerül