Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz maczika #112507 üzenetére
"Ahogy a korábbiakról kiderültek, hogy élettani hatással vannak az emberre..."
Amekkora "elektroszomg" éri az embert nap, mint nap, az 5G már nem igazán ad hozzá.
(egy 100 literes edénybe cseppentesz plusz egyet)
Egy városban kb nem találsz olyan pontot, ahol ne lenne 3G/4G térető, + AM mikro Net / telefon (műholdas) + minimum 10 wifihálózat + jópár közeli ember telefonja / BT hangszórók, fejhalgatók, okosórák, IOT cuccok + különböző egyéb RF sugárzás (Zigbee, Lora, Zwave...) PMR és URH rádiók, FM/AM, DVB-T, DAB... Ezek együttes , folymamatos hatása sem pusztította ki az emberiséget az elmúlt 20 évben az 5G sem fogja rontani az egészséget, biztos hogy "egészségesebb" lenne, mindenféle sugárzás nélkül élni csak éppen lehetetlen.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
lacafaca
addikt
válasz maczika #112533 üzenetére
meg kell hagyni, az éo oldaltól függetlenül gúzsba köti a társadalmat...nem a kijelentéseit védtem, a személyét. mi ketten itt, akik az elejétől fogva kőkeményen és konzekvensen kiállunk az álláspontjaink mellett, így őt sem érdemes ekézni kezdeni most a kijelentéseiért, ilyen volt mindig is és ilyen is fog maradni mint ahogy én is.már mindketten megkaptuk a magunk kis csörgősipkáját réges rég...viszont alapjában ő a tűz, akkor én a víz, de legyen akkor ahogy gondolod, np
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
BalanceR
addikt
-
t72killer
titán
válasz maczika #112900 üzenetére
Akkor ismét kérdem, miért is nem halnak ezrével-tízezrével az emberek? Napi 30-50ezer pozitív, mindenféle variáns megfordult az országban. Romániában miért bukják 10:1-hez arányban a halálozási meccset az oltatlanok?
Szívesen látunk a komoly kocsmában, levezetheted nekünk miért is van ADE a covid-oltásoknál .
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
syberia
veterán
válasz maczika #112900 üzenetére
"a korábbi fertőzésre adott válaszból megmaradt antitestek a későbbi fertőzést kimondottan „segítik”
Az eredeti antigén bűn ugrott most be nekem, de egész más a mechanizmus:
'amikor egy új kórokozótörzs jelenik meg, az immunrendszer kevésbé reagál erre, mint az eredeti törzsre. Ez azért történhet meg, mert az első törzsre reagáló memóriacellák működésbe lépnek, miközben az újabb törzsre szabott válaszreakció kifullad.
https://howbad.info/
-
t72killer
titán
válasz maczika #112916 üzenetére
Melyik dengue oltásból adtak be 6milliárd dózist, egy éven át ?
Látom az osztrák szomszédokat is felzabálja az ADE-turbósított vírus...
És persze az is teljesen logikus, hogy a régen oltott, kevesebb ADE-t okozó antitesttel rendelkezők kapják el nagyobb arányban.[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz maczika #112955 üzenetére
Érdemes végigkövetni az orvosok saját elbeszélő tapasztalatait.
Az eredeti videó 1 millió megtekintés felett jár már, szóval esélyes hogy hamarosan törli a mérsékelten demokratikus megosztó.
Kory szenátusi meghallgatásáról készült riportot 7 milliós nézettségnél semmisítették meg, sajnos kiejtette a száján párszor az "i" betűs varázsigét, arra nagyon harap mostanában a CNN&BBC
Beletört a foguk, nem érdekes.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz maczika #112962 üzenetére
Az abortált magzati szövetek kutatási célú felhasználása probléma, mert... ?
Az orvostanhallgatók boncolnak. Nem kontinensenként 1 központban 5évente 1 hullát, minden egytemen, minden évfolyam rutin évi x darabot. Az ugyanúgy ex ember volt, mint az abortált magzat. Persze ha valaki nagyon ellenzi, kereshet olyan "dokit" a veseátültetéséhez, aki sose csinált ilyet és az övé lesz az első emberi vese, amit lát.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz maczika #112965 üzenetére
Mármint pl "a vírusok nem léteznek" retardként klasszifikálásával van gondod ? Vagy azzal, hogy az egyébként tudtommal fermentációval előállított vakcina bármilyen SZÖVET lenne ?
Bomló állati szöveteket (mármint valódiakat) a magam részéről nagyon szívesen fogyasztok, bár ezt igencsak körülményes lenne intravénásan adagolni, és igencsak kevesellnék belőle 30-100mikrogrammot
Látom a GMO-nak is "nagy rajongója" vagy, csak nehogy elkapjon a cukor és a csúnya, GMO alapon termelt inzulint vissza kelljen utasítanod
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz maczika #112967 üzenetére
Láttam én már első kézből 60+os, egyébként még aktív professzort bekattanni, előadás közben elaludni, stb. Másikat meg politikusoktól remélt előnyökért kb BÁRMILYEN baromságot nyilatkozni. Utóbbihoz ugye az amcsi republikánus párt holdudvara tartozik igencsak erősen.
De ott volt pl a svéd járványügy főnöke, aki saját kútfőből eregetett a szomszédokhoz képest jópárezerrel több halálos áldozathoz vezető baromságokat, hivatalból, aminek aztán se gazdasági se járványügyi előnye nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz maczika #112965 üzenetére
Szóval tök rendben van és full korrekt a linkelt poszt, nincs vele a világon semmi baj, sőt több ilyen kellene? "vírusok nem léteznek", a vakcinák három fő alkotóeleme a "bomló állati szövetek, bomló emberi szövetek, és némi tartósítószer"? Teljesen oké, hogy ilyen infók keringenek a neten olyanok között, akik egy nyolcadikos biológai dolgozatba belebuknának?
Milyen borzalmas, hogy nyomokban tenyésztett sejtkultúrákat is tartalmaz. Remélem, vérkészítményeket is elutasítod, ha kórházba kerülsz, mert azok emberi maradványok?[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
addikt
válasz maczika #112955 üzenetére
Jézusom! Ezek egy laikus számára jól hangzó,. jól eladható semmik! Nem nyúlnak olyan eszközhöz, mint a láz csillapítás és a trombozis kezelés, meg csak az immunizàlàsra koncentrálnak?? Jó, persze,.elhiszem, hogy egy átlag belgyógyász vagy onkológus ott engedi el a beteg kezelését, ahol a satO2 95% alá esik és rohan az intenzíves doktorért. De egy intenzív ellátásnak bizony mind része, amit ezek a jó doktorok leírnak, mint nem használt eszközök. Új vírus, citokin vihar, ARDS, MOF, ITO, betegforgatàs, hason lélegeztetés, terápiás LMWH, antivirális kezelés, stb stb... Új protokollok kellenek egy új betegség esetén, és nem is lehet univerzális a gondozás, hiszen tényleg minden beteg más alapbetegségekkel és más egészségi állapottal rendelkezik. És ezeket igen is figyelembe veszi az orvos! az ambulanter ellátásra alkalmas betegek számára is elég széles spektrumú már a terápiás javaslat, messze nem ott tartunk, hogy immunizàlàs...
My name is Bond, James... Dean.
-
BalanceR
addikt
válasz maczika #112972 üzenetére
Tudatlanságról, prekoncepcióról ,hozzá nem értésről hadoválsz, és egy "frontvonalban" dolgozónak, aki a nap, mint nap betegek életéért küzd - mondod, hogy hogy hülye, és hogy nem ért hozzá, inkább nézzen frontvonalban dolgozókat...
Memmaao:
Gondolom ezt a hozzáértő Zsenit is szívesen várod egy műszakra, ha annyira penge, biztosan jobban tudja, és nem lesz útban.[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Ricardo
titán
"Ha komolyan gondolod egy kicsikét, hogy hozzá szeretnél tenni akkor vedd a fáradtságot és hallgasd meg a gyógyító orvosokat akik a frontvonalban küzdenek a betegek életéért."
Mondod te, aki még arra sem vette a fáradságot, hogy megnézze kinek ír. Te olvasni is szoktad a topikot, vagy csak néha beírkálsz ? -
syberia
veterán
Szerintem itthon központilag gátolják a külföldön jó eredményeket mutató kezelési eljárások gyakorlását az orvosoknak. Tavaly nyáron, de főleg ősszel kezdődően egyre több magyar orvos és eü dolgozó kezelte magát i-vel. Ismerek egy dokit, aki a saját praxisában jó pár 70 feletti páciensét mentette meg vele a kórházba kerüléstől, idén év elején rászóltak, hogy ne..
OKPI-s forrásom van, nem a portás, hogy magyar közszereplők sora lett kezelve vele, természetesen EU-ban regisztrált, humán használatra engedélyezett, szakorvos által, indikáción túli gyógyszerként felírva.
Csak érdekesség, hogy az amerikai kongresszus 200 tagját (+családtagok) kezeltek ivermektinnel sikeresen a pandémia során.(#112975): Ne fáradj vele, szürkehályog van a szemén. És még pár usernek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
" Ha komolyan gondolod egy kicsikét, hogy hozzá szeretnél tenni akkor vedd a fáradtságot és hallgasd meg a gyógyító orvosokat akik a frontvonalban küzdenek a betegek életéért."
Köszönöm, ott dolgozom. Milyen kézmegkötésre gondolsz? Milyen olyan protokollra, ami rá van húzva a magyar ellátó orvosokra, és ami köti a kezünket és ami miatt rosszabbul tudunk küzdeni a covidos betegekért? Mi olyan van, ami nem megengedett? Amit tilt az "állam bácsi"? ( Vagy kire gondolsz?)
Légyszi ne tengerentúli példákkal gyere! Ott teljesen más a helyzet! Itthon nincs egységesített protokoll, nincs kézmegkötés, van csomó új szer, és mindennel is próbálkozik a szakma! De egy ARDS roncs tüdőt szinte lehetetlen kezelni. A világon mindenhol is.De ha téged és Szibéria kollégádat megnyugtatja, húgom,. édesapám és sógorom is állatorvos, ha szükségetek lesz ivermectinre, majd szóljatok.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz maczika #113000 üzenetére
Es meg van pofaja tamadni, becsinalok.
Linkeltem neked az adatokat, amelyekbol az latszik, h az olasz (meg az osszes tobbi orszag) halalozasi adata remekul korrelal a koronavirushoz tarsitott szamokkal.
Erre kaptam valasznak egy fel mondatot vmirol, aminek _nekem_ kene utanajarnom. Erted, te allitasz, en jarjak utana.
Logika 101: attol, h egy allitast nem cafoltak, meg nem lesz igaz. Egy allitas akkor igaz, ha azt sikerult bizonyitani.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
addikt
válasz maczika #112998 üzenetére
Megyek éjszaka ügyelni, majd meghallgatom, ha lesz szabad 45 percem. Mind gyógyszeres terápia, mond protokollok szempontjából hatalmas különbség van az amerikai és mondjuk az európai medicina között. Hadd ne álljak neki ezt elmagyarázni, olvass utána. Az európai szakvizsgát el sem fogadják Amerikában, elég bonyolult az átképzés is.
-
Asbee
veterán
válasz maczika #113020 üzenetére
Szokásos mellébeszélés, amikor konkrék tényekről, számokról,
pontosságról van szó. Ahogy a videón is teszik. Vàrom továbbra is, azon orvosok akik a bigpharma által tiltott csodakezeléseket csinálják, mik azok pontosan, milyen dózisban adják, milyen stádiumban és stb és stb.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
"Pierre Kory is an American critical care physician who gained attention during the COVID-19 pandemic for advocating widespread off-label use of certain drugs as treatments for COVID-19, as president and co-founder of the Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC).[1][2] Kory testified twice to the U.S. Senate regarding COVID-19. During his testimony in December 2020, Kory erroneously claimed that the antiparasitic medication ivermectin was a "wonder drug" with "miraculous effectiveness" against COVID-19." [link]
"The editors of Frontiers in Pharmacology have taken down an article about the use of the antiparasitic drug ivermectin in COVID-19 patients. The paper, which was written by members of an organization called the Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), had been provisionally accepted and posted in abstract form by the journal in January, but was ultimately rejected this Monday (March 1). The editors determined that it contained unsubstantiated claims and violated the journal’s editorial policies."[link]
-
addikt
válasz maczika #113037 üzenetére
Az alapján, hogy folyton vastagon szedett részeket írsz, itt Te vagy a megmondó ember.
Most van egy kis szusszanàs a műszakban, nézem a kerekasztalt.
11. percig: okosan kéne használni a vakcinát! Igen, ez tök jogos. Nem véletlen, hogy a Delta varianst sok moderna J&J és Pfizer oltott beteg elkapta, hiszen csak a tüske fehérje ellen ad védettséget, és az a rész is mutalódhat. Akkor Magyarország : USA 1:0, jobb volt az oltási stratégiánk, hogy van szputnyik és synopharm, meg AZ és ezek nem mRNS, hanem vector illetve elölt vírus vakcinák, így nem csak a spike ellen ad védettséget. Megjegyzem, még nem is volt szputnyik vagy symopharm oltott betegünk, aki elkapta volna a Deltàt.
A gyerekek -20 IQja... Szép szavak... Nyilván, hogy a pandemia miatti karantén, maszk és bezártság befolyásolja az újszülöttek és a gyerekek fejlődését. De ebből majd 10-20 év múlva lehet konzekvenciákat levonni, szerencsére a gyermek agy képlékeny és mindent is kompenzál. Szóval majd tini korukban nézzék meg ismét azt az IQ tesztet, nem lesz ott -20 differencia.
(Az egyeb, propaganda által elnyomott terápiás lehetőségekről még nem esett szó, de nézem tovább)
"El kéne ismernünk, hogy az alapoktól rosszul csináltunk mindent és a maszk káros volt..." Igen, a kerekasztal körül bizonyára mindenki évente kétszer élt már át világjárvànyt... ja nem, a spanyolnátha óta még soha senki...
11. perc környéke, mindent elfelejtettünk a betegről, csak az immunizàciós előzmény érdekel minket.. MI VAN?? Nem kéne félnünk és a megelőző kezelésekben kéne bíznunk. Tülkön ülök és várom, mikor beszélnek már erről a csoda megelőző kezelésről!
Megint: csak kövér gyerekek haltak meg covidban, akik egy RSV vagy rhinovirus miatt is meghaltak volna (na persze!!), de nem hiszik, hogy kaptak volna korai kezelést. Megint itt van, csak épp egy kva szó nem esik róla, hogy mi ez a csodakezelés. Persze, az amcsik kövérek, cukorbetegek, kvázi nincs olyan, hogy egészséges gyerek. Ja, primer prevenció. Az kéne!
Trombózis profilaxis, ezek szerint mi használjuk, az amcsik nem m.o. vs USA 2:0. És végre eljutottunk a 17 percnél az Ivermectinhez és a Chloroquinhez, tűkön ülök!!
Kortikoszteroidok! Kezdetektől használjuk m.o. - USA 3:0 és akkor itt jön a csoda rész? A covid elkapàsa 100%ban megelőzhető? Ja, hogy az ivermectin. Tehát szedjük prevenciónak ivermectint? Mindannyian? Mindörökre? Hogy soha el ne kapjuk. Primer prevencióra? Egy antiparazita szert? Szorosan kötődik a tüske fehérjéhez. Melyikhez? Most beszéltük meg, hogy mutalódhat az is... Ja, ok , most mondta, szedd nagyobb dózisban. Chloroquin kombinálva azytromycinnel? Persze, prevenciónak az egyik nagyàgyú makrolid antibiotikumot, bassszunk mi a rezisztencia növelésére, nem elég nekünk az MRSA, ESBL, MACI, stb, majd lesznek új rezisztens bacik. A Románok adták is minden
betegnek az Azytromycint! Nincs is náluk már covidos. Ja de.
És akkor .ost elmondja, hogy 6e betegből neki meghalt 4... De azt nem, hogy ezek milyen súlyosságú betegek voltak. Mennyi volt a CT scorejuk? Mind igazolt covidos volt. Na szerintem hagyjuk ezt, most mennem kell mellkast csövezni és eddig ezer helyről lehet tàmadni ezt a kerekasztalt. Titeket sem untatlak vele tovább. A.maszk rossz, a gyerek sivár lesz, de szedjük mind az Ivermectint. Hajrá.
vaaaa! Beszarok! Két Amerikai frontvonalban lévő háziorvos most köszöni Korynak, mert ha egyszerre szed ivermectint és hydrochloroquint az egészséges, még nem covidos ember, akkor 100% nem lesz covidos! Bazzzzz! Muszáj lesz végig hallgatnom, ráér az a mellkascső....És akkor az oltás biztonsága ellen àgàlókat kérdezném, az baj, hogy az oltás hamar kapott engedélyt,.pedig lement a kutatási fázis, de hogy egy oof label gyógyszert pár Amerikai.partizan csodadoktor mindennemű klinikai kutatás és study, kettős vak próba nélkül prevencióra elkezd több ezer emberrel szeretni, az rendben van??? Beszarok rajtatok!
Hát hogy a picsába ne a randomizalt kettős vak próba bizonyítaná egy gyógyszer hatékonyságát??? Mi más?? Vaaaaaaaa
Az apátok f@szàt! Itt pampogtatok, hogy miért is nem biztonságos egy gyorsan kiadott oltás, most meg a csodadoktor elmondja, hogy mire le lehetne a hivatalos és az etikus úton tesztelni a csoda ivermectint, addigra ő már rég sokkal nagyobb dózisban adja azt. Klinikai vizsgálat nélkül. Bárkinek. Vesefunkcio? Majfunkcio? Nem csodálkozom, hogy emiatt támadja az FDA!
Na tessék, eljutottunk oda, hogy a tüskefehérje okozza a thromboemboliàs szövődményt és az mRNS vakcinával thromboemboliàt okoztunk. Kíváncsi vagyok , hány Pfizer oltott halt meg az oltás miatt tüdőembóliàban. Hol vannak az adatok?? És ismét m.o. - USA 4:0, mert nekünk nem.csak.mRNS vakcinank van![ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz maczika #113042 üzenetére
Vettem a fáradtságot és elvégeztem a TE munkád, tehát szerited nem retard a tartalom.
-
addikt
válasz maczika #113046 üzenetére
Édesapa! Amit itt ez a pár orvos elmondott arra 1- semmi bizonyítékuk nincs! Még az Ivermectin hatásmechanizmusára sem!
2 - ha egy csöppet is értenél az orvosszakmàhoz, neked is leesne, hogy az egészben hol a hiba!! Azzal támadják az oltást, hogy nem lett megfelelően kivizsgálva, phase 3ban elakadt és egészséges, még nem beteg emberekkel szedetnének kardiotoxikus, heparitixikus, nephrotoxikus gyógyszert!?
Te felfogtad, hogy ez a kerekasztal közelebb áll a lapos föld tanokhoz, mint az élvonalbeli orvoslàshoz?? Engem hagyjál ezentúl lógva!Álnaív kérdések?? eljutottam a végéig. Bár ne tettem volna...
És továbbra is tartom: nálunk itthon nem csak mRNS vakcina van!
Leirtam, hogy hol és miben van különbség a mi és az USA protokoll és covid ellátás között, 4:0 vezetünk, de messziről látszik, hogy engem ez nem érdekel... szóval ha ész érvekkel jönnek feléd és már nem tudsz azzal védekezni, hogy nem szántam erre 46 percet az életemből, akkor benyomod a durcibogarat és .egsertodsz, hogy engem nem érdekel ez.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz maczika #113056 üzenetére
Te beszélsz szövegértési problémákról, de elemi kérdésekre, felvetésekre sem tudsz válaszolni. Tipikus alusipkás viselkedés. Tudod miért nem tudsz? Mert nincs. Ebből táplálkoztok. Szóbeszédekre, dumákra alapoztok. Ha ezt pár kiöltözött orvos teszi egy beszélgetésben vagy műsorban az már nektek szentírás. Akik mindig tudják a tutit, szembemennek az átlaggal sikeresen, csak éppen semmi konkrétumot nem tudnak felmutatni. Ezért is kérdezem harmadszor, hol vannak a konkrét kezelések, alkalmazott gyógyszerek, terápiák, azok is pontos dózisokkal, és egyéb részlettel. Statisztikák , megfigyelések, pontosan!
Tudod ez úgy működik, ha én idejövök, állítok valamit, mutatok valamit, akkor azzal kapcsoltban felkészült vagyok, tudok kérdésekre válaszolni és bizonyítani. Te pár burkolt személyeskedés és nézd meg a videón kívül semmi egyebet nem tudsz. Ez így gáz. De legalább mellé nagy mellénnyel hirdeted az igét.[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz maczika #113460 üzenetére
"többszörösen igazolt az ADE lehetősége"
Hát ezaz, LEHETŐSÉGE.
Mert hogy vizsgálták, oké, elméletben lehetséges, oké, de ez nem azonos azzal, hogy valóban gyakran, és rendszeresen előforduló jelenség.
Nekem is LEHETŐSÉGEM van megnyerni a lottót, de ez nem jelenti azt hogy milliárdos vagyok .#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
t72killer
titán
válasz maczika #113460 üzenetére
A tudományos tények valóban nem. Az ADE-re kérnék szépen egy bizonyítékot, a komoly kocsmába betenni. 1 év, 3 milliárd oltott 3 mutánsgeneráció után vagyunk, senki se mondhatja, hogy nem volt rá lehetőség...
"Tilos a pánikkeltés, rémhírterjesztés!"
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz maczika #113478 üzenetére
Szerintem tudod te is a választ.
További néhány (költői) kérdés, de ezeket is nyilván csak az alusipkások teszik fel: [link]
Elvileg nincs rengeteg oltatlan nem? Legalábbis kormányunk végig ezt kommunikálta a vakcináció során.
Az attól való félelmedet, hogy sokan kerülnek lélegeztetőre és Te esetleg egy lábtöréssel/vakbélgyulladással megmeredsz, mert nem tudnak a telített kórházakban kezelni, akár még meg is értem.
A demagóg zárjuk be az oltatlanokat hülyeségedet viszont nem értem. A kórházba kerülők nagy része idős ember. Igen tudom, fiatalabbak is kerülnek oda, de arányaiban azok nem dugítanák be az egészségügyet. Javarészt a rengeteg idős ember telíti túl az eüt.
Ma is többszázezer oltatlan nyugdíjas van az országban. "Érdekes" módon nem nekik lett kötelező az oltás, pedig legnagyobb eséllyel ők fognak a kórházban feküdni. Helyette az állami szférában kötelező, a céges dolgozónak esetleg kötelező. A nyugdíjas az egyedüli, akinek nem az.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz maczika #113540 üzenetére
Magyarországiról nem tudok, de itt van pl. külföldi (UK) tanulmány, ami szerint a második shot után kb 3 hónapig az oltott egyén kevésbé fertőz deltával, mint a nem oltott.
link8th: köszi! A mi esetünkben a nagynéném nem oltástagadó, csak fél tőle. Ebben a félelemben mondjuk megerősíti a lánya is, aki egyszer egy orvostól azt hallotta, hogy az oltások veszélyesek. Ezt elmondta az anyjának, azóta ő sem mer oltást felvenni.
Ez Szlovákiában volt, de Magyarországon is akad elég gondatlan orvos. Pl. tegnap voltam fülfájással magán fül-orr-gégésznél, aki azt mondta, vegyem le a maszkot (se ő, se az asszisztense nem hordott), majd miután belenézett a számba, rögtön mondott valamit, olyan közelről, hogy a még nyitott számban éreztem a leheletét. Ezt megteszi naponta 20 emberrel... ha akkor nem kaptam el a deltát akkor már soha nem fogom...[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz maczika #113540 üzenetére
jaja...nem ártana az ilyen kijelentések mögé legalább vizsgálat, mert akkor így én meg azt állítom, hogy csak az oltottak fertőznek, bemondani mindenki tud...na ilyenkor mi következik? 3...2...1..
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Reggie0
félisten
válasz maczika #113552 üzenetére
Pedig igaz, a wuhanit nem fogod elkapni es ekkor allitottak azt amit.
Amugy nincs nagy meglepetes, az influenza oltas utan sincs 100% vedettseg, pedig az mar evtizedes multra nyulik vissza. Meg kb. semelyik oltas utan se, hepa, meningococus, pneumococus, typho id, stb. oltasokat is rendszeresen ismetelni kell. Nagy csodak nincsenek. A gyerekkori oltasokbol is 3-5 ismetles van, es mostanaban felvetodott, hogy lehet mar azok sem olyan jok 40 ev elteltevel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest