- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nekem viszont jól jönne ez. 8. napja vagyok önkéntes karanténban jellegzetes tünetekkel (rohamszerűen jelentkező száraz köhögés, láz), olasz kontaktom is van (márc 11.-ig érintkeztem a munkám miatt olaszokkal) és mégsem tesztelnek le.Tegnap a háziorvosom beszélt az illetékes kórházzal, és elhajtották, hogy majd akkor tesztelnek, ha fulladok is és/vagy tüdőgyulladásom van. Írtam annak a magánlabornak is, akik 50 rugóért végeznek mobil kiszállásos tesztet is, de nem válaszoltak, gondolom hetekre be vannak már táblázva ők is. Jobb híján nekem már egy ilyen házi teszt is jelentene valamit.
Dusty: Na, akkor ezt is cseszhetjük...
-
azbest
félisten
No de ez az elismert, akkreditált tesztnél is így van. Sőt, attól, hogy ma nem fertőző valaki, ha egyébként találkozik más emberekkel, úgy holnap már nem biztos.
A tömeges tesztelés lényege szerintem az, hogy aki pozitív, annak tilos másokkal találkoznia. Ezért kéne tömegesen tesztelni. Ha csak a látványosan fertőzötteket tesztelik, akkor attól a tünetmentesekkel nyugodtan terjedhet a járvány úgy is, hogy az illető nem mászkál el, csak ételért megy ki néha. Ezért tűnik butaságnak a tesztelés kerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest