Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ubyegon2 #99219 üzenetére
Még korai ilyeneket tényként kezelni. Ameddig nem lesz ilyen a gyakorlatban (értsd, nem engedik be az ajtón kártya nélkül) addig nem lesz felháborodás belőle.
Aztán lehet utána sem, mert a média 80% az ő kezükben van, és lehet a kanadai hírek hamarabb hozzák le ezt hírként.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jó lenne, ha egy bizonyos szint alá nem mennétek le. Tudom, hogy ez a célotok (homokozót rendezni a topikból), de NE!
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pénteken meglesz a 4 millió beoltott: [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Oltópontra ne menjetek regisztráció nélkül, mert kb esélytelen már sikerrel járni.
Mesélte valaki, hogy mire eljutott a dokihoz 3x nézték meg, hogy rajta van-e a listán. Ennyi embert nehéz lesz meggyőzni az igazatokról.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Szombattól kezdve éjszaka is lehet horgászni, de csak védettségi igazolvánnyal"
Auuuu ez fájt. Tuti a halak védelmében van.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz andor80 #99959 üzenetére
Köszi a segítséget, szóval akkor ha jól értem éjfélig nem veszélyes a horgász családtagjaira a covid, de éjfél után megjelenik a rohadtul veszélyes covid?
Vagy mondjuk ki, azért van ez hogy ne kelljen a yardoknak annyit intézkedni a horgászoknak álcázott bulizók körében?! (költői kérdés volt)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Narxis #99965 üzenetére
Jaja itt kezdődnek a bajok, amikor azt hiszik egyesek megmondhatják mit csináljon a másik.
Kezdődött ez tavaly a buszon a megmondóemberekkel, akik neki estek utastársaiknak, mert nem volt rajtuk maszk. Aztán most ami a vakcinák körül megy...
Én ezzel szemben, ha valami olyat látok, ami számomra aggályos (pl nincs maszk), akkor nagyobb ívben kerülöm el. Ha még krákogni is hallottam előtte, akkor levegőt se veszek egy darabig.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz lacafaca #99971 üzenetére
Az nem azt jelképezi, de ja. Kezdek aggódni mi lesz így a közös családi nyaralással. Ha tényleg szívózik a szálláshely (vidéki vendégház) és csak Corben Dallas világjeggyel engednek be, akkor a családi kiruccnak lőttek.
Bár egyelőre valami jó szállást kéne találni.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Cili néni olt [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kedves Vendégeink
Félre értés ne essék! Nem oltás elleni kampány, sőt, mi is oltottak vagyunk! Nem politikai hirdetés, nem lebeszélés az oltásról!
DE! 4 millió beoltott után megnyitnak a belső terek a beoltottak számára, amit szigorúan ellenőrizni kell, különben súlyos bírságot rónak a vendéglátósokra!
Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy mi, a Nokedli étterem ebben a megkülönböztetésben NEM vesz részt NEM nyitjuk ki belső terünket, marad a terasz mindenki számára, NEM kérünk igazolványt, NEM teszünk különbséget vendég és vendég között Nekünk a vendég az vendég, legyen az idős-fiatal, fehér-fekete, kutyapárti-macskapárti, beoltott-nem beoltott
Mi szeretünk mindenkit!
Várunk továbbra is mindenkit szeretettel[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz S e t h #100026 üzenetére
Egyrészt csak itt vagyok moderátor való életben nem játszok rendőrt, másrészt szerintem ez a túlélés alapja. Nem vitázom olyannal akihez semmi közöm. Családon belül elmondom a véleményem annak, aki erre kíváncsi.
Unokatesóm rászólt valakire a buszon. Mi volt erre a reakció? Szándékosan bele köhögött a levegőbe. Hiányzik ez a francnak.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ricardo #100048 üzenetére
Mondod te. A hangsúly viszont a megkülönböztetésen van.
Más: ez azért elég gáz, hogy azt nyilatkozza a sajtóreferens nem tudja mennyi érkezett. Szerintem ez nettó hazugság vagy megtiltották neki fentről. Hogyne tudná egy oltópont mennyi érkezett. Még egy kiló almát is szállítólevéllel visznek, nemhogy Fájzer vakcinát....
"Azt egyébként senki sem tudta pontosan megmondani, hogy a Semmelweis Egyetem hány dózis vakcinát kapott erre az alkalomra, vagyis hogy jut-e mindenkinek, aki sorba állt. Kérdésünkre erről Dávid Orsolya, a Semmelweis Egyetem sajtóreferense annyit árult el, hogy az „ad hoc” szállítmányról, amely éjszaka érkezett, a kórházak is csak derült égből villámcsapásként értesültek. A Honvédkórháztól és több másik egészségügyi intézménytől eltérően azonban a Korányi Sándor utcában nem fogyott el a Pfizer. Egy katona találgatott később, hogy több mint ezer adag jöhetett."
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ricardo #100052 üzenetére
Igen ez is egy logikus reakció. WC-re be lehet menni, de nincs kapacitása a bárnak ellenőrizni, hogy WC-zés után nem-e ült le az oltott haverok asztalához.
De azért egy étteremben vagy cukrászdában ez nem ennyire nagy veszélyforrás.Majd idővel, mikor csökken az elviteles forgalom, mert máshol ücsörögnek az emberek, akkor jön a nyitás 2.0 és megnyitnak ők is valószínű.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tolonganak a népek a benti asztaloknál. (Jamie's Italian a várban)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával