Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#97635) lacafaca


lacafaca
őstag

azért tisztázzunk valamit oltásfetisiszta/oltásellenes idióta

egy sima a-b-c és megvagyunk:
a és b két jóbarát, egyik nap hazafelé kidob a facse egy hírdetést, az örökkéélünk gmbh tesztalanyokat keres a legújabb pirulájához 3. fázishoz, fizetség ezer juró. mivel a barátok hónapról hónapra tengődnek, így jelentkeznek. igaz, a piruláknak lehetnek mellékhatásai, úgy 20-30, de bánnyakánya, vállalják. a örül a lehetőségnek, viszont b meggondolja magát, ő nem szeretne ezért pénzt kapni, mert hallotta a tv-ben, meg a zinterneten, meg ismerősei is lettek már betegek ettől, volt aki meg is halt, hogy a pirula nagyon sokaknak segíteni fog, ő is fél, hogy az a betegség egyszer megölheti, így ingyen vállalja, mert akkor mindenkinél elöbb kikerülheti a betegséget. elmondják a dolgot harmadik havernak c, menjen ő is, jól jön az 1k...de ő azt mondja, bocsi srácok, én nem szeretnék kísérleti nyúl lenni, menjetek nyugodtan, majd ha frankó a cucc, akkor esetleg én megveszem majd a patikába.

na akkor jöhetnek a válaszok...csak egy betűt kérek, hármuk közül ki az idióta (és csakis amiatt ez a kérdés, mert előszeretettel dobálják itt sokan ezt a jelzőt arra, aki mer elgondolkodni).

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.