Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider IV Remastered
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Vonjuk ki a képletből a kéköves fórumert, meg drlenkei féle arcokat. Azok akik tényleg a tűz körül ténykednek napi szinten, sem értenek egyet mindenben... És ne a kis Kárpát-medence pocsolyára gondolj hanem kicsit globál képet nézve... Az eltérő védekezés nem csak a poilitika de a szakemberek eltérő javaslatai miatt sem egyformák a világban...
gúnyolódni egyébként én is tudok. kezdjek el tréfálkozni banhammerrel a kezemben? remekül el tudom szórakoztatni magam!
Nem tudom, hogy ezt most nekem írod, vagy a másik két srácra gondolsz...?
#71348 Lauda : Az a poén, hogy nem emelkedő számok voltak a lezárás előtt...egy sávon belül mozogtak a számok. Nem folyamatosan emelkedő volt... Így következésképpen bukik az elmélet, hogy emiatt lett kordában tartva. Ráadásul a zárás miatt, még csökkenést vártak eleinte...
De számomra teljesen meglepő, hogy ilyeneken rágódunk...de az senki nem fura, hogy 7-8000 ember egyidejű ellátása gondot okoz egy közel 10 milliós országban...úgy, hogy már lassan 1 évük volt rendezni a sorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest