Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
napos2600
tag
ma keves alvas utan mar vartam hogy ki fog kikesziteni...
- volna 2 kerdesem. van nalam egy olvashato cd es szeretnem a dokumentumaimat ramenteni.
- milyen cd????
- hat az van rairva hogy 700Mb-ig olvashato. a recordable az azt jelenti, nem?!?!
- hat az nem egeszen... (es itt elmagyaraztam hogy ahhoz bizony cd-iro kell es majd keresse meg a gazdasagi vezetot...)
kerdes2:
- outlook mappa export stb... ezt mar megertette mert ez volt a masodik telefobn ezugyben.
kerdes3: (hoppa errol nem volt szo de azert hajjuk
)
- nem tudnak uzletelni 1 kicsit? (szoke cica hmm miert ne
)
szoval en odaadnam ezt a cd-t es te adnal egy olyat amire ki tudnam menteni a dokumentumaimat...
nekem semmi bajom meg a legjuzerebb juzerrel sem mert rohogok eggyet ha nagyon balga es utanna el is felejtem mert telleg nem az o asztala ez az informatika... DE amikor eppen megall 2 server, elfogy a dhcp-s ip mert nem birunk odafigyelni es rajon hogy o pedig most szineset akar nyomtatni na akkor akibol nem jon ki az allat azt talan nem is irigyelem
ennyi oromnek kell lennie az eletben es ha nem lenne ennyi juzer akkor ugye az emlitett lakas/auto stb. honnan lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)