Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Tch'oockah
üzenetére
~4-5 évig őrizgettem a 2 elnyűtt Ergo4000-et a szekrény tetején, hogy majd átalakítom mechára, de pár éve elengedtem azt a projektet, többi döglött gumidómmal együtt repültek a lomtalanításkor.
Már jó ideje nincs kedvem+türelmem billzetezni, max veszek egy nekem tetsző, nagyjából kész hotswapot, aztán belerakom a kedvenc kapcsolóimat, és annyi.
Kék Akko 3098B így lett megvéve, mert kellett volna melóra egy kényelmes, csendes, numpados billzet az átépített ócóTKL helyett. (sok RSA tokent kell gépelni gép unlockkor...)
Csak hát itthon ragadt, mert túl jól sikerült a Silent Peachcsel, azóta a ~10 másik mechámra rá se néztem.
(+még darabokban van vagy 6)De még mindig messze lesz 60e forinttól a vége a nem akciósan 89 dolláros daraboknak.
127$ a 3098B az amerikai weblapjukról akciósan (Amazonról ~108???), ehhez hozzáadsz még ~32$-t 110db Silent Peachre, akkor máris 160$-nál jársz, ami ~57k.
Na jó, amazonos árral 50k-ból megállna. -
nyunyu
félisten
válasz
Tch'oockah
üzenetére
Uhh, már az Ergo4000-eket (ennek a kettővel újabb utódja) is ki kellett dobni 3-4 éves korukra, annyira össze-vissza jártak, úgyhogy el se merem képzelni milyen lehet egy 25 éves gumidóm.
(Van itthon egy 22 év körüli NOS Compaq SK-3320 billzet, az se jó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi