Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Figyelj, itt van mellettem kollegám Samsung A54-el, aztán naponta látom, hogy újraindítja valamiért. Ő se véletlen.
Én nem mondtam, hogy a MIUI hibátlan, mert nem az. De valahogy minden Xiaomi hírnél van legalább 2-3 ember, aki odaböfögi, hogy a MIUI mekkora szar.
Én ezt nem látom egy Samsung, vagy Sony, vagy akár milyen hírnél. Használtam Sony-t, használtam Huawei-t(még Google előtt), mindegyikkel volt gondom, mégsem megyek oda egyik gyártó cikke alá se elmondani, hogy jó telefon, de mekkora gyík rendszer. Vajon miért? Nemtudom. De erre írtam korábban, amit.Köszönöm én meg jól megvagyok a MIUI-al. Más meg mással. Ez ennyi kellene legyen
Egyébként majdnem Samsungot választottam a Xiaomi 13 helyett, de nem győzött meg. Az Ultra meg sokkal drágább.
Plusz ugyan nem telefon, hanem TV, 400+ ezer forintos(3 éve véve), QLED Samu van otthon, de pl a rajta lévő Tizen rendszer miatt már párszor szívem lett volna kidobni az ablakon.. Ezt se írogattam le sehova máshova, csak ha cserélni kell, nem fogok Samsungot venni. Ennyi
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Sokan meg csak használják, és nem posztolnak csoportokba...
Az ilyen csoportokba azért néhány tagnak szavazati jogot sem adnék...Ha nem tetszik, nem kötelező használni, annyi gyártó van.
Engedd el, válassz másik szimpatikus rendszert.
Én V5 óta használom, egyedül ez a rendszer nem baszott még fel. Most vettem egy natúr droidos tabletet, és érthetetlen néhány dolog...( Lehúzom az állapotsort és nincs fényerő állítás, csak második lehuzasra....
)
Azóta se jutottam megfejtésre...MIUI evidens.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Ezek közül egyikkel sincs gondom. Mondjuk én nem "multitaszkingolok" sosem.
Egyébként az utóbbi időben már én is kezdtem negatívumként emlegetni a miuit,
rá kellet jönnöm hogy nem is annyira gáz mint ahogy a mainstream mantrázza az "igét.
Értem a frissítési problémákat, és hogy ez jelenti a szentgrált, de én úgy vagyok vele, hogy jobb ha nincs nagyobb frissítés, mert akkor szinte biztos hogy a kamera kap egy jó kis nerfet. Ezt botrányosnak tartom.... Ez meg az én gondom.
De persze nem mondtam hogy hibátlan, és sok minden jogos, csak a kritika mértékével nem értek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem lesz iPhone 19
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Fujifilm X
- DJI topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő