- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
Tehát feleségednek van egy Redmi ami szar, ezért szar az egész MIUI. Ezt is értjük mi is. Roppant konstruktív.
-
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Figyelj, itt van mellettem kollegám Samsung A54-el, aztán naponta látom, hogy újraindítja valamiért. Ő se véletlen.
Én nem mondtam, hogy a MIUI hibátlan, mert nem az. De valahogy minden Xiaomi hírnél van legalább 2-3 ember, aki odaböfögi, hogy a MIUI mekkora szar.
Én ezt nem látom egy Samsung, vagy Sony, vagy akár milyen hírnél. Használtam Sony-t, használtam Huawei-t(még Google előtt), mindegyikkel volt gondom, mégsem megyek oda egyik gyártó cikke alá se elmondani, hogy jó telefon, de mekkora gyík rendszer. Vajon miért? Nemtudom. De erre írtam korábban, amit.Köszönöm én meg jól megvagyok a MIUI-al. Más meg mással. Ez ennyi kellene legyen
Egyébként majdnem Samsungot választottam a Xiaomi 13 helyett, de nem győzött meg. Az Ultra meg sokkal drágább.
Plusz ugyan nem telefon, hanem TV, 400+ ezer forintos(3 éve véve), QLED Samu van otthon, de pl a rajta lévő Tizen rendszer miatt már párszor szívem lett volna kidobni az ablakon.. Ezt se írogattam le sehova máshova, csak ha cserélni kell, nem fogok Samsungot venni. Ennyi
-
Mindenkinél más a kedvenc. Ezt meg jó szidni, mert "kínai" vagy nem tudom.
Én kifejezetten szeretem, már azelőtt használtam, hogy telefont gyártott volna mellé a Xiaomi és kifejezetten csak akkor veszek más márkát, ha valami mással nagyon meg tud győzni. De olyankor hiányolom is
-
válasz
tomboy0013 #65 üzenetére
Mondjuk 3-400 ezerért nincs is reklám.
A Mi 10T Pro-t váltotta nálam a Xiaomi 13, egyiknél se nagyon van. Páromnál a Redmi Note 10 Pro-nál viszont igen. De az kb 120k volt, nem 300.. -
válasz
Elit3Zotya #58 üzenetére
Novemberben jön a Xiaomi 14 ezzel az új OS-el. Nem vagyok benne biztos, hogy a 13-as széria idén megkapja. Szóval lehet igazad lesz.
-
válasz
Elit3Zotya #55 üzenetére
A 13-asra most van folyamatban az Android 14 - MIUI 14. Vannak akik már megkapták. Gondolom azért maradt MIUI 14 új droid alapokon, mert MIUI 15 helyett már ez jön majd.
-
Politikai dolgokat hanyagoljuk!
-
válasz
Linkin1994 #39 üzenetére
Pont ezért nem fognak a sok millió felhasználójuk képébe tolni egy teljesen más designt. A MIUI olyan, amilyen. Sok év alatt csiszolt felület, ami előbb létezett, mint lett volna telefonjuk. Lehet szeretni/nem szeretni, de ilyen.
Ha most ide tolnak az arcomba MIUI 14 után egy full más felületet a Xiaomi 13-as telefonomra, roppant bosszús leszek. És szerintem nem csak én.
Nyilván lehet változtatni, változtatnak is kicsit mindig. De itt nem hiszem, hogy ez volt az elsődleges, hanem maga az OS. Arról szól. Utána mehet tovább a felület, ahogy eddig is az újabb és újabb MIUI verziókkal.
Harmony OS is jobbára ugyan úgy néz ki a Huawei-nél.
-
válasz
Linkin1994 #35 üzenetére
Mit? A MIUI-t? Ami össze fort a nevükkel? Nemigazán..
Az hogy nézegeted a képeket és minden ugyan úgy néz ki, az pont nem jelent semmit.De ha nem akarod érteni, nehéz magyarázni..
-
válasz
Linkin1994 #29 üzenetére
Nyilván nem fognak egyből egy totálisan más designt mellé tolni, mikor évek óta a MIUI felületet finomítják. Te sem gondoltad komolyan.
A képekből meg pont semmi mást nem látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest