- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
Nem tudtam megoldani a gmail értesítéseit. Outlookot tettem fel, azzal teljesen jól működik a levelezőm. Ráadásul 3 emailt is kezel. A háttérben a gmail is ott van, de nem értesít semmiről, ha orvosolják a problémát, azt látnám. Mitől váltak el az útjaid? A HyperOStől vagy a telótól? Egyelőre engem sem győzött meg ez az oprendszer.
-
ddsteel
aktív tag
Igen, nálam is fennáll HyperOs-en Poco X5 pro-n: nálam pont ma idegelt fel a gmail. Nálam se hangja nincs, se semmi. Csak akkor kapok emaileket, ha belemegyek a gmailbe és a frissítésre nyomok. Minden be van állítva már, battery restriction off, értesítések engedve, gmail auto sync beállítva, gmailnek minden jog megadva. Jó lenne, ha csak ezért nem kéne custom rom-ot felraknom, de már nem tudom, mit tudnék csinálni. B@szott idegesítő, fontos emaileket jó lenne azonnal látnom, ahogy megkapnám... Egyetlen dolog van, ahol az autostart menü felsorolás van, egyszerűen nincs ott a gmail, magyarul nem tudom autostartra tenni a gmait. Van valakinek ötlete erre az értesítés mizériára?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 13t Pro-t használok, HyperOS van már rajta.
A Gmail értesítésekkel van egy kis gondom.
Megérkeznek azonnal, felugrik a lebegő értesítés, viszont random nincs hangja!
És egyszerűen nem tudok rájönni mi okozhatja ezt!Ha le van zárva a képernyő, akkor mindig hanggal is jelez ha e-mailem jön, de amikor fel van oldva mert mondjuk éppen böngészek, akkor néha van hangja a lebegő értesítésnek, de általában néma marad.
Az összes többi app rendesen működik.
Másnál is fennálló ez a probléma?Illetve még egy dolog amit nem találok;
Régebben elég részletesen testre lehetett szabni a füles hangzását, típusra is be lehett állítani, illetve volt EQ-is. Nem találom. Kivették belőle? -
OSERANSKY
junior tag
Hosszasabb szemrevételezés / tanulmányozás után nyugodtan ki merem mondani: MIUI Reloaded, semmi több. Nagyobb a füstje, mint a pecsenyéje...
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest