Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz totron #5 üzenetére

Értem és érzem a problémádat ami egyébként nekem is a problémám arról van szó hogy valóban nagyon sok applikációt használok de ha megnézed, ebből legalább három a képernyőn olyan amiket a legszívesebben nem is használnék de rá vagyok kényszerítve ezek a Penny a Tesco és a Lidl, ez kapásból 3, és mind a hármat napiszinten használom, mert kuponok segítségével és úgy egyébként is le lehet velük faragni az árból.
    Aztán ott vannak a navigációs applikációk elsődlegesen a google mapset használom másodlagosan fent van még a waze és a mapmyride , az elektromos rolleriaimhez négy applikáció tartozik legkevesebb, ebből kettő gyári. A HyperOS 2.0 érkezése előtt a gmail, és a youtube stúdió is a google mappában volt rendszeresítve, most már legalább ezeket ki tudtam tenni az asztalra. Látható az is hogy még így sem férnek el külön-külön ben az asztalon a közösségi applikációim valamint a streaming alkalmazások sem, pedig főleg az előbbit szintén napi szinten használom. Nagyon nagyon régen mondhatom most már 2016 körül illetve 2012 és 16 között még általában az volt a gyakorlat hogy az ilyen applikációk mint a táblagépeimnek az asztalán voltak sőt pedagóg az ipad-nél 2018 és 2021 között is ez volt a bevett gyakorlat. Persze táblagépen egy csomó olyan applikáció nem került installálása mint amilyen a bevásárlóközpontok vagy a bankok applikációi. Utóbbi róla jut eszembe hogy nekem a két bankai applikáció az egyik a cib banké a másik az otp egyáltalán nincs ennek a pokol x6 pro 5g-én telepítve azért mert ezeknek a sajátossága hogy egyszerre csak egy készüléken ység lehetnek aktiválva ez pedig esetemben a knoxáltal ában védett samsung galaxy a54-re korlátozódik.
    Bocsi az esetleges elírásokért de ezúttal a google billentyűzetének diktáltam a szöveget.

Új hozzászólás Aktív témák