Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem és érzem a problémádat ami egyébként nekem is a problémám arról van szó hogy valóban nagyon sok applikációt használok de ha megnézed, ebből legalább három a képernyőn olyan amiket a legszívesebben nem is használnék de rá vagyok kényszerítve ezek a Penny a Tesco és a Lidl, ez kapásból 3, és mind a hármat napiszinten használom, mert kuponok segítségével és úgy egyébként is le lehet velük faragni az árból.
Aztán ott vannak a navigációs applikációk elsődlegesen a google mapset használom másodlagosan fent van még a waze és a mapmyride , az elektromos rolleriaimhez négy applikáció tartozik legkevesebb, ebből kettő gyári. A HyperOS 2.0 érkezése előtt a gmail, és a youtube stúdió is a google mappában volt rendszeresítve, most már legalább ezeket ki tudtam tenni az asztalra. Látható az is hogy még így sem férnek el külön-külön ben az asztalon a közösségi applikációim valamint a streaming alkalmazások sem, pedig főleg az előbbit szintén napi szinten használom. Nagyon nagyon régen mondhatom most már 2016 körül illetve 2012 és 16 között még általában az volt a gyakorlat hogy az ilyen applikációk mint a táblagépeimnek az asztalán voltak sőt pedagóg az ipad-nél 2018 és 2021 között is ez volt a bevett gyakorlat. Persze táblagépen egy csomó olyan applikáció nem került installálása mint amilyen a bevásárlóközpontok vagy a bankok applikációi. Utóbbi róla jut eszembe hogy nekem a két bankai applikáció az egyik a cib banké a másik az otp egyáltalán nincs ennek a pokol x6 pro 5g-én telepítve azért mert ezeknek a sajátossága hogy egyszerre csak egy készüléken ység lehetnek aktiválva ez pedig esetemben a knoxáltal ában védett samsung galaxy a54-re korlátozódik.
Bocsi az esetleges elírásokért de ezúttal a google billentyűzetének diktáltam a szöveget.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az android 15-tel együtt megjelent a HyperOS 2 is. Bár az Android 15 számomra az eddigi talán legkevesebb hasznos...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest