- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Tehát bár a hozzászólásban linkeltem, hogy mivel vádoltál és ez miért volt valótlan, erre leírod, hogy nekem mit kéne csinálnom és hogy nekem nagy az arcom.
Mindeközben linkeltem én egy szakértők által becsült adatot, amit ti nem fogadtok el, bármiféle hivatkozás nélkül, ellenmenve bármilyen könyvnyomtatásról szóló cikknek.
A szövegformázásnál többre tartanám, ha kevesebb valótlanság merülne fel részedről.u.i.: titkon érdekelne, hogy csak a vita kedvéért járatjátok-e le magatokat vagy van valami komolyabb személyes érdek a háttérben. (Bocs, csak ez a poszt-realizmus kezd fárasztó lenni.)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Az utolsó mondatért elnézést, nem kéne lemennem az "ugye valami rosszabbat kell rólad feltételeznem" szintre.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Foglalt név
addikt
Nem tudom mit szeretnél.
1239 Csakazertsem azt írta 400 évvel ezelőtt 1% tudott írni olvasni.
1245 Ebben írtam, hogy a könyvnyomtatásnak hála ez nem igaz.
1251 dabadab nekem válaszolva, bedobott egy új évszámot, mert azt találta
1278 jeleztem, hogy ez nem feltétlenül releváns a kérdés szempontjából
1306 idézet tőled: "az évszámot neked sikerült valahogy előzmény nélkül a képbe hoznod" utalva az 1600-ra (2024-400=1624)
Remélem ez alapján, hogy te kattingatsz véletlenszerűen, különben ugye valami rosszabbat kell rólad feltételeznem.[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
Bocsi, nem tudtam, hogy csak random válaszoltál. Ha kattingatsz a linkekre, hogy mi mire volt válasz, akkor láthatod, hogy én erre a sületlenségre reagáltam először.
-
Tim82
félisten
Lejárt a szerk. idő: 1%-ot sem írt dabadab, 70%-os analfabétizmusról beszélt, mint 1870-es magyarországi adat (ami 30%-os olvasás- és írástudást feltételez).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Foglalt név
addikt
Köszi, de szerintem elég egyértelmű, hogy a kolléga túl nagyot akart mondani és 1600-ban nem 1% volt írástudó. Arra vagyok kíváncsi, hogy dabadab pártatlan-e és elmondja, hogy mi történt az általa említett időben vagy inkább hagyja, mert nem jó felé billene a mérleg nyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest