- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Dasu Auto
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
válasz
Terek #176782 üzenetére
Igen, eléggé erősen tolják őket. Tényleg volt 2 szándékos kezezés, de arra nem reagált a spori. Van ilyen, remélem a döntőt a másik elődöntős győztese nyeri.
Viktoár: Számomra amit látok róla, az ellenszenves/irritáló és pont. Nyilván egy rendkívül tehetséges játékos, aki baromi jól lát a pályán, jól cselez stb. Ezt nem is vitatom. Ja és az argentin csapatra csak annyit, hogy egy dél-amerikai csapatot kedvelek, és ők a brazilok.
Azért ezt az utálatot nem kell túlgondolni.
Nem dühöngök és nem fogok sírva fakadni
forceberg: Bármennyire is szeretnéd, sajnos nem vagyok "cr7 fan". Ha már a rajongásnál tartunk, akkor beismerem, REAL szurkoló vagyok (ezt lehet nem kellett volna elmondanom
). DE nem ezért utálom Messit, mert ő a barca játékosa volt. Fentebb is említettem, hogy miért nem kedvelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest