-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz everest140 #166699 üzenetére
van az a mondás hogy vannak akik a csapatuk padlóján és vannak akik a plafonján tudnak emelni
pep tipikusan a padlón emel
egy leicester szerű középcsapatban is szerintem emelne a padlón, és lenne ott is egy nagyon konkrét alapjáték, de megfelelő minőségek híján csodát biztos nem csinálna
többségnek valószínű fel sem tűnne, csak lenne egy Graham Potter
-
DeathAdder
veterán
pepi a biztonság kedvéért igazolt egy backupot rodri mögé is
kalvin phillips, 50 millió
július sincs de már nettó 200 millió el is röppent
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
A CSAKFOCI.HU INFORMÁCIÓI SZERINT 13 ÉV UTÁN MEGSZŰNIK AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB HAZAI SPORTCSATORNA, A DIGI SPORT. ÚGY TUDJUK, JÚLIUS 1-TŐL MÁR NEM LESZ TARTALOMSZOLGÁLTATÁS A DIGI SPORT 1-EN, 2-N ÉS 3-ON SEM, ÍGY A FUTBALLKÍNÁLAT IS MEGSZŰNIK A HAZAI TV-NÉZŐK SZÁMÁRA.
A Digi Sport korábban a legnépszerűbb bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetítette, úgy mint a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Serie A-t vagy a francia bajnokságot. Az előző szezonban a topbajnokságok közül már csak a Ligue I és a Premier League-mérkőzések jogainak egy részét birtokolták.
A csatorna megszűnéséről szóló hírek már tavaly felmerültek. Sokat sejtető tény volt az is, amikor az előző év nyarán eligazolt Monoki Lehel, a Digi Sport “arca”, valamint két állandó szakértőtársa, Bánki József és Sallói István is.
A romániai RCS&RDS nemrégiben adta el a teljes magyar DIGI cégcsoportot a 4iG Nyrt.-nek.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #166653 üzenetére
születésnapja körüli 1-2 hónapot kiveszi azért télen mindig
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166640 üzenetére
őket jórészt nem ismerem, de annyira más típusú játékosokkel működik a két liga, pl. pasalic sem vált be, pellegrini megint most van szerintem a legjobb helyen, vagy ott van luis alberto
perisic biztos vagyok benne hogy conte alatt az első fordulótól instant upgrade lesz a tottenhamen (aztán nehogy úgy legyen igazam mint keitánál )
nemtom mennyit érhet a saka, de az eddig mutatottak, a kora, potenciálja alapján, meg hogy nemrég hosszabbított (és még HG, és már bizonyított a ligában mindig hatalmas plusz) biztos le kéne tenni az arsenalnak 80m-et hogy eladják
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166632 üzenetére
20 évesen 11+7-et hozott egy nem topcsapatban fenntartható számok mellett, miközben az ellenfeleknek folyamatosan duplázásokkal kellett hozzáigazítaniuk a védekezésüket, ezt salah-n kívül talán ellene lehetett a leggyakrabban látni
és ha a sziti tényleg eladná bernardót, krisztust, sterlinget akkor biztos saka lesz az egyik fő célpont, tartok is tőle hogy már a saka pénzt forgatják mert egy martinelli smith rowe odegaard/vieira pad kezd sok lenni egy bl nélkül csapatnak úgy hogy krisztust meg rafinhát is nagyon vinnék, és mondjuk cm-ben még mindig szarul állnak
én is kurvára örülnék neki mané után, de a bérezés miatt valószínűleg esélytelen
-
DeathAdder
veterán
mennyire egy ütni való ember
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #166611 üzenetére
Más: Fabio Vieira-ról van valami infótok?
szerintem sok idő után mostanában végre tudatosan a megfelelő játékosprofilt igazolják, ez alól ő sem kivétel, ez azé megnyugtató lehet az ágyús szurkereknek
idén nem lett meg a bl, viszont egyértelműen látszik hogy előrébb léptek, pech hogy a két más dimenzióban játszó csapaton kívül jövőre lesz egy beérő conte féle spurs, tuchel cselzije, és a nc is jön fel, a mu meg jó kérdés milyen irányba tart
viszont engem ezek a jézus, rafinha hírek arra következtetnek hogy saka-t nemigen tudják megtartani
de mondom, ha el meritek adni a szitinek én átkot szórok rátok
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #166597 üzenetére
tudom hogy nem mondtál, én mondtam hogy egy sterling lehetett volna trashiből
amúgy a mu-ban nem csak ő hanem mindenki szar volt, előtte meg jó, még sancho is szar lett, ne legyen kétség hogy még lewandowski is az lett volna, vagy bárki
most lehet a tescos guardilával változik valami, de mérget azért nem vennék rá
-
DeathAdder
veterán
válasz Ringman #166594 üzenetére
ha maradna a 433 akkor leginkább fabinho posztján, de nem hiszem hogy onnan őt bárki kiszoríthatná, mögötte viszont tény hogy senki nincs, oda kéne valami backup, de az biztos nem egy ~70 millliós játékos.
Esetleg nyolcasba henderson posztján elférne egy fiatal melós játékos aki a trent mögötti zónát is zárja. De nekem gyanús hogy a Darwin gyerek miatt jövőre 4231 lesz, oda meg fogalmam nincs hova akarhatnák, mert ott fabinho thiago double pivot lenneisiderek szerint kizárt hogy igazoljanak most egy drága középpályást hacsak nem várt távozó nem lesz
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #166591 üzenetére
Trashi nagyon fasza játékos volt fiatalon, valószínűleg sosem lett volna belőle világklasszis, de mondjuk egy sterling, pogba a válogatottal is bizonyít, martial szerintem is túl volt sztárolva
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #166589 üzenetére
ebből hármat ő maga egyedül épített le + dele alit
korábban sokkal szarabb játékosok mellett állt ki
-
DeathAdder
veterán
szia niggerem, nemtom a magyar médiát mennyire járta be, de emberünk ~2000 fős szülőfalujában felépíttetett egy iskolát, kórházat, postahivatalt, benzinkutat, 4Gs hálózatot, havonta 60 fontnak megfelelő négerpénzt adományoz minden családnak szülőfalujában, ahova rendszeresen hazajár.
Mindig saját maga takarította a liverpool edzőközpontban a muszlimok számára fenntartott imaszobát.
Egy magyar alkalmazott szerint többször előfordult, hogy az edzőközpont melletti buszmegállóban állt, sadio félreállt, felvette és hazavitte.
Őt még tibi is kedvelni fogja.
-
DeathAdder
veterán
ma, 20 éve
-
DeathAdder
veterán
válasz cami][us #166573 üzenetére
igazából soha egy szóval nem mondta hogy madridba akar menni, az lehet hogy gyerekkorában barreál szurkoló volt, minden gyerek úgy kezdi általában
a média viszont szépen telehazudta hogy már megvan a madridi ház, minden vágya odamenni, gyerekkori álom, a csapattársak várják, done deal, hírvígó.. ez mind nem volt igaz, mert a pizsinél maradt, aki ugyanazt ajánlotta neki
ezután már jött a vádaskodás hogy át vannak verve, politikai nyomás volt, meg pénzsóvár, sőt még a laliga is (érted, A LIGA D ) elkezdte jelentgetni hogy csalás történt, ahelyett hogy mondjuk inkább a resztlit próbálná felzárkóztatni, ami a dolga lenne
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166554 üzenetére
bappét is éveken át lengették, pedig soha életében nem mondta hogy oda akarna igazolni, csak hogy nem döntött még a jövőjéről, aztán mégis személyes sértésnek vették miután a sorozatos panyol média hazugságai elhitette velük
idén szinte kizárt hogy bárki elvigye hóland után egy ablakban
barela: btw, olasz se válik be angliában, ki volt az utolsó, talán zola? az ilyen horhinnyó féle nemzetbitorlókat hagyjuk
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166551 üzenetére
Liverpool agree deal for Aberdeen’s Calvin Ramsay which is set to be their last incoming transfer of the window. Prepared to wait until 2023 for midfield reinforcements. Paul Joyce
eléggé egybehangzó hacsak nem lesz váratlan távozó úgy Ramsay volt az idei utolsó érkező, keitával meg hosszabbítani akarnak ¯\_(ツ)_/¯
jövőre szerintem nagyot akarnak igazolni a kp-ra, aki jude lehet, de abban meg mindig benne van hogy jön a mu a sziti a madrid és betol neki 4x akkora fizetést, úgyh abba se élném bele magam
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166547 üzenetére
hát ja, first touchban, indulósebességben valóban nem a legjobb, de érdekes hogy haaland és darwin is pont ilyenek, azokkal is lesz meló azért
tehát te a reállal fifiáztál, oké, csalódtam
én a 10-est játszottam rongyosra, és mindig a piacenzával, moscardelli, nainggolan, puggioni..sterling.... kíváncsi vagyok a sziti képes lesz-e értelmezhető pénzért eladni végre egyetlen játékosát az életben, ha tippelnem kéne akkor nem
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #166513 üzenetére
haaland azért jóval előrébb tart (és még fiatalabban), már bizonyított top szinten, top bajnokságban, emezt meg ha a mu veszi meg kb. a fél világ megint röhögne rajtuk, most meg a média próbálja eladni mint a két klasszis riválist, mintha az új messi cé lenne, csak mert a pool vette meg
igen 120-140k körül fog keresni (addon függő), haaland majdnem 4x annyit
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166511 üzenetére
Hát ja, de szerintem a legnagyobb bravúrja még mindig az amikor a harmadvonal szintű Mainzot felvitte a bundásba, illetve talán a tavalyi, amikor akkora dögrovásban és tetemes hátrányból feljött 3. helyre
ja az szép volt amikor BR lefeküdt a mardidnak a hétvégi cselzi(?) rangadó miatt
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166507 üzenetére
egyik startban olyan csapatot vett át aminek már akkor a legjobb kerete volt, másiknak meg ez volt a legerősebb kezdője:
mignolet, clyne-lovren-sakho-moreno, lucas-can, henderson-coutinho-lallana, benteke
cserék meg: bogdán, josé enrique, skrtel, kolo turé, firmino, joe allen, jordon ibe, origi
-
DeathAdder
veterán
Bissouma -> spurs, ez nagy fogás
-
DeathAdder
veterán
bályern mané done deal
41m eur bónuszokkal 32+9m (6m pályára lépések függvényében, további 3m a játékos szereplésének függvényében)
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #166419 üzenetére
3-6 is egy barátságos meccs volt az ötvenes évek elején, de még a Z generáció is abba született bele, hogy micsoda győzelem volt az, mert nem sok ilyen jut ki
igen ez is egy barimeccs a magasan jegyzett csapatoknak, a helyén kell kezelni, kiélvezni viszont minden pillanatát ki kell, ameddig még tart
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
4 - England have lost a home match by 4+ goals without scoring for the first time in their entire history. Unexpected.
1928 - England have lost a home match by 4+ goals for the first since March 1928, when they lost 5-1 to Scotland. Staggering.
opta
-
DeathAdder
veterán
jójó rendben, szép ez meg mindenen, de a győzelem értékét mindig nagyban csökkenti a szerény képességű ellenfél
England have now gone over six hours without scoring a goal from open play DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
DeathAdder
veterán
England fans very loudly sing “you racist bastards, you know what you are” during the Hungarian national anthem. - Miguel Delaney
-
DeathAdder
veterán
akkor én ledobnám az atomot, hatalmas bold, de egyszer élünk:
anglia ma akciógólt fog szerezni
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #166309 üzenetére
75 millió eur, további 15 bizonyos számú pályára lépés után aktiválódik (tehát szinte borítékolható) és további 10m egyéni és klubbal elért trófeák után. Ja kurvasok, ezt mondom.
Szinte biztos Mané bayernbe költözése £40m körül (40m eur vissza lett utasítva), meg a japán backup £20m körül, meg valószínűleg lesz még egykét olcsóbb távozó.
azt nem hiszem hogy komolyabb minusszal lesz zárva az ablak, aztán ki tudja
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #166305 üzenetére
szept 1-ig
The summer 2022 transfer window for clubs in the 2022/23 Premier League is now open and will close at 23:00 BST on 1 September 2022.
eléggé fix mané, szezon végén már kiürítette a szekrényét, jelezte hogy távozni szeretne, beszélt júliánnal is, már csak az áron megy az egyezkedés, 2x bayern ajánlat vissza lett utasítva, szerintem ilyen 40m körül fog távozni, minamino meg 15-20m között, oxlade is távozik alighanem 10m körül, whu vinné, meg hasonló csapatok érdeklődnek.
Calvin Ramsay a valószínű érkező még 5-8m körül
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #166301 üzenetére
arra itt lett volna origi, ő is kegyetlen jó befejező, csak épp totál rendszeridegen
Gallagher-ről nem hallottál pletykát? nem tárgyalnak vele?
szerencsére nem
backup hatos kéne, meg jövőre millie helyére bellingham
valószínű a skót gyerek jön még TAA mögé az aberdeenből, igazi liverpoolos dokkmunkás feje van, na őt kimondottan várom -
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #166299 üzenetére
azzal próbálják magyarázni hogy azért ennyi mert "csak" heti 120k-n lesz és 6 évre ír alá, de ez akkor is egy túlárazott igazolás
kíváncsian várom mi a terv vele, fogalmam nincs miért kellett ennyire, a csapat játékának radikális átalakításával képzelhető el, mert nagyon nem illik abba a sormintába mint az eddigi támadók
gólerős, igazi transition monster, de nem tud passzolni, alapvetően nem tud labdát vezetni, ha lendületbe jön egyenes irányban át tud szaladni a labdával a védelmen, de az ügyetlensége miatt gyakran szélről kell indulnia hogy eredményes legyen, letámadásban közepes, labdával céhez hasonlítható, labda nélkül meg mondjuk haalandhoz
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #166292 üzenetére
örülök hogy fáj neki
más:
Peter Crouch 😂
“My wife doesn't like football. One day, she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
-
DeathAdder
veterán
eb előtt mit kaptam amikor leírtam hogy rosszi a válogatott csapatok edzői közül az egyik legjobb, és nem fog beégni a halálcsoportban, örülök hogy igazam lett, és még mindig jól működik a rendszere ilyen középszer focistákkal, és főleg a jobb csapatok ellen domborodik ez ki
a jobbak közül meg ahogy nézem csak a panyoloknak meg a fricceknek van edzőjük, úgyhogy szerintem azok valamelyike nyeri a vébét
-
DeathAdder
veterán
neki sem lehet egyszerű [link]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
a nap poénja [link]
az uefa bl döntő beléptetési problémáiról árulkodó felvételeket törölték, mert a bíróság nem kérte ki időben
nahát
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166183 üzenetére
Én imádtam a buvácsi hevimetál focit
én is, ez underdog szerepben feküdt azért, busz ellen nem volt hatékony
sok minden változott, sok minden át lett merítve pep focijából, ahogy fordítva is, funfact hogy a kókler pepéknek volt a legtöbb beadásuk az egész bajnokságban, ez milyen már egy guardiola csapattól
sok lipcse meccset néztem amikor komolyan szóbakerült hogy jöhet, szerintem nagyon fasza lehetett volna itt, illett volna a rendszerbe, de nem volt az a világklasszis matéria akkor sem
Nem azt mondom, h ne nézegessen senki statisztikát, vagy adatokat ilyen olyan elemzésre, de azt a készítője ugyan úgy eltudja rontani mint egy megfigyelő.
a gond inkább akkor van szerintem ha csak az egyik oldalát nézzük, tehát csak száraz adatokból nem elég valakit megítélni, legalábbis az alapján amik ingyenesen elérhetők (kivéve a kapust talán)
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166182 üzenetére
kóklerek a mai fociban is akadnak, arról is lehet vitatkozni hogy a laptopscoutolók mennyire jók vagy rosszak (azért van rájuk pozitív példa is), csak arról volt szó hogy topszinten a legtöbb klub már ezt követi és évekre visszamenőleg is pontosan tudnak mindenkiről mindent
attól még előfordul hogy a sportigazgató, az edző, a tulaj, a transfer committee nem ért egyet és teljesen mást akarnak
20 éve egy tavalyi eb után egy pénzes csapat úgy elvitte volna schicket mit a huzat, az azt követő 24 gólos szezonja után meg pláne
A nyomorult meg akarta segíteni élete klubját, más magyarázat nincs.
persze hogy ilyenek is vannak ott van pl. Antero Henrique aki azért került a psg-nél pozícióba mert aki elintézte a Neymar dealt az cserébe az kérte hogy őt tolják be oda, mert haverja, a vezetőedzőknek meg utána rendre meggyűlt a baja az együttműködéssel
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166178 üzenetére
olyan h 100% beválási arány nem létezik, keita sem azért lett flop mert szar játékos és benézték a számait, hanem mert egyáltalán nem tudott beilleszkedni ebbe a kulturális közegbe, nem bírja fizikailag a meccseket, és nem utolsó sorban még a buvácsi gégenpresszing gépezetbe igazolták 1 évvel korábban, aztán a buváccsal összebasztak, a csapat teljesen átalakult pozíciós játékra, de számszerűen még mindig presszig szörny, csak hát ez kurvakevés már ebbe a csapatba
ugyanakkor a rengeteg pofáraesős impulzus igazolások mára már megszűntek, olyan már nincs mint a 2002 VB-n szenegál, hogy megverték a franciákat továbbmentek a csoportból és azon a nyáron elvitték Henri Camarát, Salif Diaot, Dioufot, Papa Bouba Diopot, Aliou Cissét.... akkor volt az az érzés hogy a nagyközönséggel együtt a klubok is velük vették volna először észre ezeket a játékosokat
hát akkor neked nagyon ró receptoraid lehetnek hogy ennyire láttad hogy werner flop lesz, jelentkezz állásra igazi látnok vagy
szerintem nagyon nem ilyen volt a werner, és ehhez semmi statisztika nem kell, lipcsében túltöltött területeket szabad helyet nyitva a csapattársaknak, nem egyénieskedő, hatékonyan letámadott, okosan mozgott, jó passzai, kényszerítői voltak, visszalépett a kp-ra létszámfölényt kialakítva ahonnan hatékonyan buildupolt rengeteg kulcspasszt kiosztott, rúgta a gólokat, de már akkor látszott hogy az erényei köré épített rendszerbe kell beilleszteni, mert abban tud jól működni, de sosem lesz világklasszis, mert egyedül nem fogja megoldani a problémákat, és ezeknek semmi köze az xg-hez ami látom valamiért nagyon be van csípődve még mindig, nálunk attól még tökéletesen beválhatott volna
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166173 üzenetére
az csak a fórumnak szólt, nyilvánvaló hogy analitikát mindenki használja (még magyarok is), és legutóbb tukó beszélt róla egy sajttájon
de nagyon találó volt nemrég a Leeds sportigazgató nyilatkozata is amiben azt mondta hogy manapság ha nincs az "asztalán" részletes riport egy bármilyen u21-es csapat keretében szereplő játékosról, akkor ki kell rúgnia 1-2 embert, mert szarul végzik a dolgukat, ez is remekül jelzi hogy ma már elképesztően sok adat régről meg van mindenkinek
ma már max a foci néző tömeg scoutol nagy rendezvényű EB/VB/BL esetén biztos vagyok benne hogy idén a vb-n is tele lesz a fórum hogy miért nem igazoljuk le xy-t a mi játékosunk helyett
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #166161 üzenetére
ahogy nézem ez senkihez sem hasonlítható, mert a jelenlegi és közelmúltbeli állományról mind elmondható hogy alacsony, gyors, több poszton bevethető, vagyis ennek a csapatnak megvan a típusa fizikai felépítésre és képességekre
ehhez képest ez a gyerek nem illik ebbe a sormintába. inkább egy origi vagy ha úgy tetszik egy tescos haaland, nem is értem mit akarnak vele, a sziti sem, hogy minek nekünk meg nekik egy nem túl kombinatív nagydarab magas 9-es
utánanézve labda nélküli játékban (nem nagyon van neki ) tényleg hasonlít haalandhoz, letámadásban közepes, nem tud passzolni, nem tud labdát vezetni, az ügyetlensége miatt gyakran szélről kell indulnia hogy eredményes legyen, viszont a labdát védőkbe belevezetésekkel és szar passzokkal tökéletes liverpool fit lesz
sajnálom hogy kovid utáni pénzügyi apályban lecsúsztunk bowenről őt bírnám nagyon
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166157 üzenetére
és még mindig messze legjobb a beválási arány mint bárhol máshol, az elmúlt sok évből keita az egyetlen nagy flop, és mindenkit a laptopos csáveszek néznek ki
vö, cselzinél kovid után elment ~350 millió(!!!!!) csak támadókra, mindegyik kutyaütő, Mount lett a házi gólkirályuk a középpályáról, a mu egy instagram fiók, a sziti játszva upgradeli következő ablakban a soktízmilliós játékosát ha az nem jön be
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166151 üzenetére
ha valakiért kell akkor leteszik, van dijkért, alissonért is letették a nagy lét, amikor volt miből
pl. wernert azért nem vették meg mert covid idején nem tudták megengedni az 50m-et sem, most új szponzori szerződések, jegybevételek, bl pénzek etc.. de az még mindig biztos hogy ők nem fognak nem létező pénzt költeni, meg lesznek eladások is
konaté is jó dealnek tűnik, tavasszal már egyre több lehetőséget is kapott
a flop az keita
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #166142 üzenetére
panyol klubokat nem ismerem, de ott nem tűnik gondnak a bárszá 1,5 milliárdos adóssága sem hogy sztárokat igazoljanak
a pool a bl döntővel is szerintem rengeteg pénzt keresett, meg nyilván számít hogy a manéra várnak ~40 milliót, meg a japóra is 10-15-öt
de szerintem az életben nem lesz next suárez ebből a gyerekből
-
DeathAdder
veterán
It looks like Liverpool’s opening bid for Darwin Nunez is £67million up front + £17million in add-ons.
édes jó istenem....
-
DeathAdder
veterán
Cristiano Ronaldo made the fewest Pressures per 90 minutes in the Big 5 leagues this season (6.2) [link]
-
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #166075 üzenetére
a legtöbb nevet leírtam az elmúlt sok évből amik így kipattantak fejből akik az utóbbi években meghatározták a komplett nyári/téli uborkaszezonunkat a lakájmédiában, ilyen legújabb most ez a nunez
ezek nagyon nagy része azóta sem vált be sehol, de igaz hogy nem az összes, mert pl. goretzka itt egyértelmű kivétel, de mint utólag kiderült legtöbbüket a klubnak esze ágában sem volt leigazolni csak a média kavarta fel a szurkolóknak meg nem kellett több
meg nyilván nem csak abban van kivétel, mert 2 éve pl. thiagoról is egész nyáron napi szinten mentek a rigmusok, aztán mégis igaz lett
-
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #166073 üzenetére
a 26 éves reus után siránkoztak legalább két nyáron át miután klopp eljött, a gladbachi korban marveaux volt a legmerészebb álma a szurkolóinknak
ja az derék, csak eleve egy angol középcsapat volt a legkomolyabb kérője (pepének dettó, pedig mekkora hájp volt rajta), és amint elkezdtek futballcsapathoz hasonlítani egyből lepasszolták kölcsönbe, nem egyedi eset hogy gólképes, pl. vardy is az, de nem látszik hogy teljesítményben bármiben is előrelépett volna a dortmundhoz képest, sőt akkor volt a legjobb
-
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #166071 üzenetére
tehát ezek közül találtál két nevet akiből az egyik el sem igazolt így sosem tudjuk meg igaz-e (bár sejtet valamit hogy a legtöbb bvb eladás flop), másik meg nem lépett szintet egy középcsapatban kiscsapatoknak való góllövésen kívül alkalmatlan bármi másra, azóta lettek jobbak hogy ő már nincs
inkább mondtad volna goretzkát ő tudtommal legalább bevált és szintet lépett
én meg csak felsoroltam azokat akikért az elmúlt sok ablakban a szurkolók a seggüket verték meg összemosott a klubbal a média
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #166066 üzenetére
Az már kijelenthető hogy az idei nyáron ő lesz az új Pepe, az új Götze, az új Draxler, az új Felipe Anderson, az új Werner, az új Bruno Fernandes, az új Rabiot, az új Brandt, az új Max Meyer, az új Reus, az új Mikitarian, az új Lacazette, az új Depay, az új Ricardo Rodriguez, az új Mendy, az új Aubameyang, az új Konoplyanka, az új Goretzka, az új Lemar akiket a szurkolók meg a média mindennél jobban akar, aztán az új klubjában úgy fog beválni, hogy egy szezon után már kölcsön akarják adni
amúgy tényleg olyannak tűnik, amennyit láttam belőle tipikusan olyan játékos akinek kell a terület és nagyon éli amikor 50 méter magas védelmi vonalak mögé kell beindulni, de fogalmam nincs egy mélyblokk ellen lenne-e haszna
bár tegnap a Timesben Joyce is lehozta h érdeklődik a klub, ami aggodalomra ad okot már így is tele vagyunk portugál sarjakkal, de még mindig tipik mu igazolásnak néz ki
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #166053 üzenetére
csak mértékkel, majd számoljatok be, de szerintem baszó lesz
-
DeathAdder
veterán
Nemanja Matić will sign a contract until June 2023 with AS Roma - with an option for further season. José Mourinho wanted him after Chelsea and Man Utd experiences. 🇷🇸🤝 #transfers
@SkySportAS Roma will let Henrikh Mkhitaryan leave on a free - he’s joining Inter, done deal.
jokka eddig hozza a papírformát amiről fél éve itt beszélünk, imádom
fű alatt megjegyezném hogy seriében úgy fogja felfelé cipelni a labdákat a szerb mint a prime yaya touré
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz everest140 #166015 üzenetére
persze, már a kezdőrúgás előtt elkezdték teleírni a twittert
kíváncsian várom 5 hónap múlva a vb-n hogyan fognak viselkedni (illetve fodbal ügyileg leégni )
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #166010 üzenetére
történelmi sérelmek
tipikus nem angol hanem scouser, nem olasz hanem nápolyi, magyar hanem palóc..
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #165994 üzenetére
1.73 - 0.89
még nem késő leváltani délikaput, de nyilván nem fogják
alig várok valami hasonlót:
"Nem tudtam mit csinálni, a PSG olyan ajánlattal kereste meg a Roma-t, amire nem tudtak nemet mondani, bármennyire is nehéz szívvel búcsúzom, szívemben örökké római maradok"
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #165967 üzenetére
mert nála alap az 5 védő + a 2 vkp az sem baj ha az egyik egy fasza box to box játékos akkor is csak egy sablonos védőmunkát kap, és azon felül is fontos hogy a támadók is defenzívek legyenek
nem nézem a meccset de a kezdőt látva most extrém bátor lehetett hogy bellinghamet és taa is felrakta, de a statisztikát látva használni mondjuk még mindig nem tudja őket funfact hogy még kanet sem tudja, mert annyira visszalépteti szinte már a kp mögé hogy onnan már nem lehet felérni, pedig pl. conte megmutatta már hogy hogyan is lehet azt csinálni
-
DeathAdder
veterán
nyomorult angolok kiküldtek újságírókat hogy jelentgessék ha a 8 évesek nem megfelelően viselkednek és számolják hányon van fekete póló, sírják is tele a twittert
persze biztos jó a foci is, gondolom egy 0 téttel bíró meccsen is jött szószgét a sittes olasz katenáccsójával
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #165911 üzenetére
nem követem, de valószínű nem véletlen hogy több ilyen vád is érte
mondjuk a 21. században sajnos az ilyesmit már bizonyítani sem nagyon kell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest