Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
salival
aktív tag
válasz Integra #40510 üzenetére
Na, azért én végignéztem a Liverpool 4 éves lejtmenetét, a Roypapás Liverpoolt, amikor a kiesés ellen ment a csapat, a Kenny-s 2. évet amikor bűnrossz játékot játszottak és az év második felében össz 3 meccset nyertek.
Meg hát Rodgers éra elején sem volt minden fenékig tejfel.btw. moyes csapat első az idegenbeli táblázaton.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
Bayern ma 1000 passz fölött volt, grat.
Durva lesz itt a ManU - Bayern.
Amúgy ma életemben először a unitednek szurkoltam 20 percig, hát nem könnyű a drukkereknek most.Szerk.: Yayával egyedül a fegyelmezetlensége a probléma meg lehetne szorgalmasabb játékos. Fernandinhoval viszont remek páros.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz homeless09 #40124 üzenetére
Pont ezt mondtam tesómnak is, hogy a BL győztes átokban bízhatnak manchesterben. Amúgy Di Matteot BL-re igazolják le és meg van oldva minden.
YNWA
-
salival
aktív tag
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz NyxNyxNyx #39835 üzenetére
Miért menne el nem BL csapatba? Már nem kell a PSG-nek, Juvénak, Poolnak vagy akikkel eddig szóba hozták? Vagy a tulaj bevágta a durcit és most ezel a nyiilatkozatával akarja hergelni a pool vezetőséget amiért kiszivárogtatták, hogy csak azért nem jött Kono, mert a tulaj nem volt hajlandó aláírni a papírokat miután a pool leadta az ukrán szövetségnél a záraték értékét? Kono-t meg biztos meggyőzi majd a lamela, chadli, soldado, sigurdsson négyes, hogy londonban minden király.
Igazolásoknál nyáron meg csak egy érdekel, hogy Rodgers hosszabbítson, onnantól már nagy baj nem lehet, BL-lel meg el lehet hozni azokat a játékosokat akik eddig elérhetetlenek voltak vagy akikért eddig a csirkékkel kellett harcolni.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
YNWA
-
salival
aktív tag
Ennyike, YNWA!!!
Most meg hajrá Spurs!YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #39708 üzenetére
Kikapunk tudod mikor. Középcsapatokat verjük idén mindig. (nem)
Bár citis nóta, de azért ezzel (is) kell hangolódni holnapra.
YNWA
-
salival
aktív tag
Finoman szólva sem az angol csapatok éve eddig et.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz 7600 GS #39556 üzenetére
A Bayern lőtte magasan a legtöbb gólt a bundásban és európában is a 4. legtöbb gólt (reál>barsza>pool>bayern>citi) szóval góllövéssel nincs gond ott. A kapott gól mutatójukat pedig senki sem közelíti meg, brilliáns.
(#39558) Prien: PL-ben minden huszon valahányadik 16-oson kívüli lövés megy be átlagban, szóval nem éri meg össze-vissza lövöldözni mindig. Persze ha adott a szitu akkor lőni kell (főleg ha Kroos, Sweinsteiger szintű játékosaik vannak), de azt se hiszem, hogy Guardiola megtiltotta hogy lőhessenek.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
Eléggé látszik, hogy tagozódik a PL gazdaságilag. Abszolút TOP3 van, meg utána még három kiemelkedő. A sunderland eléggé meglepően alulteljesít, de Poyettel már ők is elég jók. Everton meg nagyon felülteljesít idestova sok-sok éve. Moyes felépítette őket, Martinez meg nagyon jó utód lett ott.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz bagyulajuve #39475 üzenetére
Ha PL, akkor a BBC-s Match of the day-t nézzed, minden meccsnap után egy órás műsor összefoglalókkal, esélylatolgatásokkal, kis taktikával, jófej "szakértőkkel" nem digis, sport1-es szinten. Mindenkinek ajánlom.
Piratebayen pár órával az éjféli műsor után mindig fenn van, én mindig megnézem, vagy legalább áttekerem.YNWA
-
salival
aktív tag
YNWA
-
salival
aktív tag
Spursnek legalább újra nullás a gólkülönbsége. Walker, Sandro és Vertonghen versenyzett a nap balfasza címért? A tizivel meg a pirossal jól elcseszte a bíró a meccset.
Dawson meg remélem felépül a Liverpool ellen.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz Integra #39158 üzenetére
Ámen.
Viszont kb 15% a pool esélye a bajnokságra (statisztikai, meccsszimulációs honlapok szerint), azaz kb semmi. Bár még jön az Anfieldre mind a Chelsea mind a City. Igazából én egy 4. hellyel már több mint elégedett vagyok, a 3. hely már iszonyú nagy dolog lenne, megkímélné a csapatot egy bitang nehéz BL selejtezőtől nem kiemeltként.
Ami a legjobb a poolban, hogy Rodgers alatt félévről félévre egyre fejlődik a csapat mind játékban mind eredményekben. 2014-ben szerzett pontokban ligaelső a csapat és legtöbb gólt rúgta a topbajnokságokban 13/14ben.YNWA
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
Soton - pool 0-3 !!
Második a csapat, igaz csak gólkülönbséggel és a city kettős meccshátrányban van.
Nagy győzelem, mert mumus volt a soton.
Allen, Suarez nagyot játszottak.YNWA
-
salival
aktív tag
Ha a pool véletlen leveri a Sotont este (előző két alkalommal simán elverték a poolt) akkor kielőzi az Arsenalt.
YNWA
-
salival
aktív tag
Jászai Mari díjas Vertonghen bírói asszisztálással sikeresen elcsalta a meccset. Mehet jövőre a Barcába Busquets-et korrepetálni.
YNWA
-
salival
aktív tag
Guillem Balague szerint Morata már elkötelezte magát az Arsenalhoz, csak a klubboknak kell még megegyezniük az áráról.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz Integra #38745 üzenetére
Sok ManU-s szerint nyáron leigazolják Kroost meg Reus-t meg Vidalt is. BL nélkül. Moyes-szal.
(#38746) Enzolord: Klopp miért menne el Manchesterbe? Öreg, befásult keret, no BL, elszabadult fizetések, nulla csapategység, zéró csapatmorál.
Én örülök hogy Moyes bénázik ott, de komolyra fordítva a szót, már ki kéne nagyon rúgni őt. Tűzoltásnak pedig el lehetne hozni Manuelsteent miután kirúgták a Fulhamből, mivel nála kevesen ismerik jobban a klubbot. Aztán nyáron keresni valaki alkalmas embert.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
Mekkora meccs volt ez a pool-swans. 4-3
Nézzetek pool meccseket, ne dinamot meg spurst, itt legalább van mindig féltucat gól.YNWA
-
salival
aktív tag
válasz Rypejakten #38570 üzenetére
Mert a klub nem a 11 játékosától, edzőjétől, tulajától az a klub ami, hanem a szurkolóktól akikért játszanak.
Egyik legnépszerűbb szurkolói dal pl. a We Are Liverpool amit nem a játékosok énekelnek, hanem a szurkolók.
Persze lehet mondani, hogy fotelszurkolók vagyunk, akik nem is igazi szurkolók, de sajna nem tudok Liverpoolba teleportálni. Így marad nekem a gyűjtögetés, hogy jövőre kijussak egy meccsre.YNWA
-
salival
aktív tag
Csoda. Második ilyen egyérintőzős góljuk már idén.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz Enzolord #38514 üzenetére
Bazzeg, 11 pont a különbség 12 fordulóval a vége előtt, csak az utóbbi 5 fordulóban 6 pontot vert rá a pool a Mu-ra. Szerinted komolyan van esély? Teljesen komolyan kérdezem, mert még nem olvastam olyat komoly MU bloggertől/újságírótól, hogy még nem ment volna el a BL hely.
4 olyan meccs kéne a kövi 12 fordulóban amikor a MU nyer, a pool veszít. Eddig összesen veszített 5-öt a pool, és minden nagy az Anfieldre jön, kivéve a Manchester, szóval garantált vereségek már nem nagyon fognak jönni mint a Stamfordon, az Etihadban vagy az Emiratesben.
YNWA
-
salival
aktív tag
Ha holnap nyer a pool, akkor az Everton is kb biztos kiszállt a top4-es versenyfutásból a MU után.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz NyxNyxNyx #37861 üzenetére
"Ennek a meccsnek is simán X-nek kellett volna lennie"
Te láttad a meccset? Iszonyat nagy pool fölény volt az első félidő közepétől, két ajándékozott góllal. Fulham nem focizott semmit. Suarez kapufát lőtt, rakat helyzet kimaradt. Szimplán a győztes mentalitást tükrözi a végén tizivel összeszenvedett gól.
Amúgy Holtby-t miért engedtétek el? Iszonyat jó játékos, az egyetlen aki kimagaslik a fulhamből. (na meg a 2 méteres Burn )
YNWA
-
salival
aktív tag
A Bloomberg szerint új spanyol határozatnak hála maximum négyszeresét kaphatja a tv pénzekből a reálbarsza a legkevesebbet kapó első osztályú klubnál.
Mondjuk ez így komoly bevételkiesés lesz.YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #37651 üzenetére
Ha kidőlne valaki a középpályán, akkor kezdhet helyette Allen, problem solved.
Ha Glen felépül és visszanyeri év eleji formáját akkor egyből kezdő lesz ebben biztos vagyok. Flanno meg meg a Cissokho helyére.
Én úgy veszem észre, hogy BR-nél vannak érinthetetlenek akiket tényleg nagyon nehezen nem kezdet. Ilyen Glen, Gerrard, Hendo, Suarez, Studge, Coutinho. Tavaly Lucast is ilyennek éreztem, de idén már volt hogy padozott. (igaz csak visszatérés után)YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #37616 üzenetére
Több mint egy hónapig nem játszhatott Gerrard, Suarez, Sturridge, Coutinho, Allen, most Lucas, Agger, Sakho, Johnson, Enrique tehát a teljes védelem sérült. Tehát 1-2 alapember bőven volt lesérülve egyszerre is. Ha nem lettek volna akkor pár döntetlenből győzelem lett volna és a City/Chelsea/Arsenal mellett lenne a csapat. Viszont így hülyeség kalkulálni, mert a sérülések elkerülhetetlenek, de az is hülyeség hogy 1-2 alapember kiesésével lehúzhatják a rolót.
Úgy veretlenek 6 meccse, hogy Flanagan kezdő, aki ősszel Liga1-es csapatoknak nem kellett, Cissokho aki a klub történelmének egyik legrosszabb játékosa szerintem, és Touré akit úgy kitették a Cityből mint a macskát...
Ezen kívül Gerrard VKP-t játszik, amit életében nem játszott még nem double pivotban.[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
Jó forduló volt ez a MU-nak, a Soton nem hozott rajtuk pontot, míg a Newcastlere 1-et rávertek.
YNWA
-
salival
aktív tag
Manchesterben csak el kell érni a 80. beadást és beindul a szekér.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #37304 üzenetére
Swanseaben soha sem voltak nagy arcok. Komolyan el tudnád képzelni Gerrard-Lucas középpályával a cicázást? Max Allen és Hendo lenne képes erre. Egyszerűen nincs meg az ehhez szükséges játékintelligenciájuk, mozgékonyságuk.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #37298 üzenetére
Swansea sikerének a titka a tudatos építkezés volt
először Paulo Souzaelőször Martinez letette stílusuk alapjait, majd bravúrral Rodgers feljuttatta őket rájátszásból. Aztán tudjuk hogy mekkora sikere volt az első idényes Swanaseanek...
"Velszi Barcát" játszottak bőven a legértéktelenebb kerettel akkor. Nagycsapatok ellen is cicáztak főleg a Britton-Allen-Sigurdsson kp3-asnak köszönhetően. Emlékszem hogy majd szét robbantam Kenny utolsó meccsén, ami a Swansea otthonában volt, hogy a Shelvey-Henderson belső kp párost és az egész csapatot úgy szívatták ahogy akarták.Laudrup gyors sikerének a titka szerintem az volt, hogy alapból egy jó edző és emellett spanyolból hozott olyan játékosokat tavalyi idényben (de guzman, chicho, michu...) akiket jól ismert és akik meglepték a PL közegét és mindenki alulbecsülte őket.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
Laudrupot kirúgták. Nem csodálkozom, elég bénák már egy éve és az idei töltelék spanyolok nem váltották meg a világot. (canas, amat, pozuelo, alvaro)
YNWA
-
salival
aktív tag
YNWA
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
válasz venember83 #37103 üzenetére
Mondjuk Mata 2 meccs, 2 gólpassz. Egy ember nem fog csodát csinálni, ha a többi plusz az edző halál béna.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz homeless09 #37100 üzenetére
MiazaPool? Az egy játékos? Az az új Januzaj?
Ja a Liverpool. Nem tudom hogy jön ide, de ők 5-3-ra verték a favágókat a britanniában.
YNWA
-
salival
aktív tag
Most értem haza, de valamit nem értek. Nem úgy volt hogy a ManU mindenkit szarrá fog verni ha egészséges lesz Mata, Rooney és RVP?
Plusz ott van még Januzaj aki az új Messi/Maradona/Pelé.
YNWA
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
Zoumát leigazolta a chelsea, év végéig marad a StEtiennél. Nagyon ígéretes játékos, simán Terry utód lehet.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36963 üzenetére
Direkt nem írtam be ide a fórumba, nehogy megint pofáraesés legyen belőle.
Én nagyon szeretem a két ukrán szélső Konoplyanka és Yarmolenko játékát, régóta mondom, hogy egyiket el ként hozni. Kono mozdíthatóbb jelen pillanatban. Ha egy hónapja megkérdeznek hogy Konoplyanka vagy Salah, akkor egyértelműen az ukránt mondtam volna.-Erősítés lenne?
-Mindenképpen. Ha nem hozunk CM-et és őt elhozzuk, akkor egyértelmű mi Rodgers szándéka. Coutinho parádés volt az Everton ellen, tehát 1-2-es középpályán övé lenne az egyik CM/ACM hely mint kedden. Gerrard is védekezőbb stílusban most nagyon jó volt DM-ként, konkrétan teljesen leszedte Barkley-t.
Studge és Suarez alap elől, és úgy néz ki Rodgers 4-3-3-at preferálja mostanában a 4-2-2-2 helyett. Elég jól muzsikált az elmúlt két meccsen Suarez és Studge úgy, hogy egyik mindig szélsőt játszott, másik csatárt és váltották folyamatosan egymást. Szóval így a támadó helyre marad Sterling és ha nem középen játszik akkor Coutinho. Kono viszont nagyon agilis, sokkal érettebb játékos mint a fiatal angol, tehát én nagyon bírnám a Konoplyanka - Suarez - Sturridge támadósort.
Látom goal.com-os forrást linkeltél. Az ukrán komoly célpont, Ayre és/vagy Fallows már ukrajnában vannak tegnap óta. Ezt mint Barrett, Pearce, Bascombe, Ben Smith lehozta.
Ha leigazoljuk akkor nagyon remélem, hogy olyan erősítést fog jelenteni, mint Sturridge és Coutinho volt tavaly télen.
Ja és reménykedjünk hogy a Spurs nem halássza el megint előlünk. Levy olyan deadline day-en mint az 5 éves karácsonykor.Tibiajax: Én is más oldalon ezt a videót láttam, pont ezért kérdezem. Amúgy jó látni mennyire emberből vannak a sztár focisták is. Hernanes pedig nagyon jó, nagy erősítés lehet/lesz.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
válasz homeless09 #36954 üzenetére
Fact: Kroos azon kevesek egyike aki minden bayern meccsen pályára lépett a szezonban. Csereként csak háromszor, a többi meccsen kezdett.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz homeless09 #36949 üzenetére
Miért menne el Kroos a MU-ba? Miért nem menne el inkább jelenleg jobb eredményekkel rendelkező csapatba ahol nem a 4. hely a cél hanem a BL cím ha már elhagyja gyerekkori csapatát?
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36940 üzenetére
A nyilatkozatok. 1 percnél jön Big Sam. Az egyetlen edző aki nagyobb arc a PL-ben mint José. Vicces ahogy telesírja a sajtót a bunkerfoci miatt, viszont eddig ő alkalmazta azt ezerszer.
YNWA
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
Jézus ez az Eto'o mekkora gyökér. Kapus leteszi szabadrúgáshoz, ő meg belövi. DDDDDDDDD
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
4. Liverpool lőtt/kapott gól: 57/28 GD: 29 pont: 46
5. Tottenham lőtt/kapott gól: 30/31 GD: -1 pont:43YNWA
-
salival
aktív tag
Mekkora Lloris védés!
YNWA
-
salival
aktív tag
Sima 3-0 az Everton ellen. DDDD
YNWA
-
salival
aktív tag
Merseyside derby van ma! Idén 30-40 meccset láttam már biztos a PL-ben de a legjobb magasan az Everton - Liverpool volt ősszel. Két béna védelem, két jó támadósor, sok gól, gyors tempó, igazi feszültségek.
YNWA
-
salival
aktív tag
(#36772) homeless09: Shaw Chelsea szurkoló, oda fog majd menni Cole pótlására.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz baluka26 #36699 üzenetére
Pedig hogy kedvelték Rafát Londonban amikor átvette a csapatot.
Én megmondtam hogy be fog válni. Zseni az az ember. Ha jobb, szorosabb kapcsolata lenne a játékosokkal és nem egy változó excel táblának látná a teljesítményüket, nem vitázna annyit a vezetőséggel akkor korunk egyik legjobb edzőjeként beszélnénk róla simán.YNWA
-
salival
aktív tag
-
salival
aktív tag
Azért az komoly, hogy sziti 2-0-ról 4-2- re fordított.
YNWA
-
salival
aktív tag
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36541 üzenetére
Nyugi.
A MU-től félni kell, nem megijedni. Hozni kell az első féléves teljesítményt + egy-két pontot és meg lesz a top4.
Lucas csak hetekre dőlt ki, DM/CM-et kell igazolni ettől függetlenül.
Coutinhonál biztos vagyok hogy formába fog lendülni, nagyon fiatal még, természetes a hullámvölgy.
Suarez nem megy ha lesz top4.
Spurs pedig reméljük csak az edzőváltás és adebayor lendületét kapta el. Ne feledd, 5-0-ra elpicsázta a pool őket.
Ince csak tavaly télen volt téma, ha akarnánk simán visszahozhatnánk potom pénzért, mert év végén lejár a szerződése. De nem akarjuk.
Salah meg nem rossz játékos, BL-ben kétszer elintéze a Chelsea-t, nemhiába akarják Mata után elvinni ők is az egyiptomit.
Aspas betli valószínűleg, Borini faszán tolja a Sunderlandben, Alberto pedig a jövő embere de állóképességben és kondiban még javulnia kell. Benne még bízok.
Ennek ellenére kell egy CM, LB és esetleg egy RW a télen.YNWA
-
salival
aktív tag
válasz homeless09 #36539 üzenetére
Nem jópofizás, kölcsönös tiszteletmegadás, gratuláció, edzői etika része még a mennyeiben is.
YNWA
-
salival
aktív tag
Moyes meg eléggé tahó hogy vesztes meccsek után sokszor nem gratulál a másik edzőnek.
YNWA
-
salival
aktív tag
Sunderland megy az EL-be.
Ekkora balfaszokat 10-ből 3-at lőttek be(#36529) Integra: Azért az Moyes érdeme, hogy egy mentálisan erős csapatot ami képes volt szar játékkal vagy hosszabításos gólokkal meccseket nyerni lezüllesztett ide, hogy 11 méterről hazai pályán nem találják el a kaput.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
Igazi jó kupameccs két középcsapat között.
De Geának nem sikerült edzőt buktatni.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz cyberkind #36508 üzenetére
Amúgy azt nem értem a Chelsea miért nem akarja a ManU-t liverpooli pályára, hullámvölgybe taszítani inkább. Most meg van minden a Manchesterben mint ami a poolnál volt 2009-ben, tehát béna edző, béna vezetőség, sóher tulaj, öregedő játékosok, rossz eredmények. Matával megadja az esélyt nekik, hogy visszajussanak a top4be év végére. Ha viszont nem kerülnének be akkor jövőre sem bajnoki címre mennének hanem egy omladozó csapatot építenének éveken át BL kvalifikációra, bajnoki esélyessé. Így csak a CIty lenne komoly vetélytárs nekik.
YNWA
-
salival
aktív tag
Guillem Balague szerint mindenben megállapodott a Chelsea és a ManU, 45 millió euró Mata végleges ára. Ha valaki nem ismerné Guillem Balague-t, ő 99%-ban mindig helyes infót közöl és az angol-spanyol témák szakértője (is).
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz homeless09 #36426 üzenetére
Ha el akar menni, akkor tizenpár millióért elmehet nyáron, mivel a Webster törvénycikk miatt utolsó éves szerződésével csak ki kell fizetnie az utolsó éves fizuját a Manchesternek.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz szentes711 #36392 üzenetére
Ha egy egysejtű focista valamit kigondol magának akkor nem fog tágítani az elképzelése mellől. Ilyen bojkottal igazolt anno Essien is a dinamóba asszem.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz Sickboy25 #36375 üzenetére
Teljesen igaza van. A MUnak most egy Hazard féle gólerős, húzóember szélsőre és egy domináns közép középpályásra lenne inkább szüksége. Egyik sem Mata. Mata tipikus 10-es poszon játszó játékos, ilyen poszt pedig Manchesterben nincs, lásd Kagawa.
Mondjuk lehet nem illene a filozófiájukba, de Mata klasszis játékos, simán BL helyre repíthetné a Manchestert.YNWA
-
salival
aktív tag
Lugano!
Lukaku hogy néz ki bozontos frizurája nélkül.
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36347 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy Johnson alapjáraton sérült mostanság és ideális esetben már megműtötték volna a térdét. Csak hát az ínséges idők szélsőhátvéd poszton mostanság...
Morálját ronthatja az is, hogy a klub nem akarja meghosszabbítani a 100k/w-s szerződését, csak alacsonyabb fizuval. Johnsonnak mindig is nagy álma volt spanyolba szerződni, több éve pl spanyolul tanul már. (meg matematikát valami egyetemen )
Ha viszont nem sérült és jó morálja van akkor a csapat egyik legfontosabb játékosa. Kevés jobbvédő támogatja annyira a támadásokat és vesz részt a kombinatív játékban olyan hasznosan mint ő.Nyilván nyáron kell egy RB-t szerződtetni mellé/helyére, de a másik oldal ezerszer sürgősebb most.
Ilorinak jót fog tenni a granadai kölcsön, legalább meccsrutint szerez mint Suso az Almeriában. Egyik kupameccsen megnéztem volna, de érthető ha komoly bajnokikon nem számolnak még vele.
YNWA
-
salival
aktív tag
Smalling fejel 3-at, oszt meg van oldva minden.
In Moyes We Trust!YNWA
-
salival
aktív tag
Hogy bekezdett a United!
YNWA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.