- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
De buta volt.
-
KisTücsök
addikt
Fúú. Na, lássuk.
Ezt nem hiszem, hogy behúzzák, de egy döntetlen is teljesen jó lehet. Azé hajrá!!!!
-
KisTücsök
addikt
válasz lacy86 #74628 üzenetére
Az 5-0-nál rosszabb.
Elkerülhető szar gól volt. Élő példája, amikor egy agyonnyert meccsnek a végére már beleszarnak a srácok...
____Na, ma mindenki jó volt. Kivéve persze Ivanovics, de nálam ő már nem is számít.
Érdekes lesz, ha Terry nem lesz bevethető kedden, bár csak biztonsági cserének tűnt.
Fabre nagy tanár volt. Végre.
-
KisTücsök
addikt
Áhh, hát nehogy már legyen egy tökéletes esténk.
bazmeg
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Na, nincs mikel-matics. Viszont van csak matics. Következő meccsen csak eltalálja már, hogy egyszerre csak egyiket kezdje, és az is csak mikel lehet.
Gólt tuti kapunk.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #74601 üzenetére
Az örök mumus ellen hirtelen megtáltosodik a csapat?
Ha a mikel-matics páros kezd, akkor kőkemény x lesz. Ha nem, lehet esélyünk. De tudjuk, hogy úgy is kezdeni fog. Hátha a két új szerzemény nevezve lesz. Ez miatt érdekel a dolog csak.
A mu-t is csak az nem veri meg, aki nem akarja. Hülye hiddink nem akarta...
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #74591 üzenetére
Nekem is tetszik egyébként, félreértés ne essék. És akkor is tetszene, ha nem a cityvel versenyezne a leicester, hanem a chelseavel. Csak azért mondtam, hogy azért ehhez a csillagok megfelelő együttállása is szükséges, ami ritkán adatik meg. Jelen esetben, h két élcsapat pl történetének legszarabb teljesítményét produkálja. A city hullámzó, az arsenal meg csak az arsenal.
A tv-s pénzek megduplázása után hátha sűrűbben láthatunk majd azért ilyet. Vagy legalább hasonlót.
Az idézetre érdemben meg inkább nem reagálok.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #74574 üzenetére
"de addig is jó lenne megmutatni, hogy Angliában is lehet viszonylag kevés pénzből bajnokságot nyerni."
20 évente egyszer. Ne legyenek illúzióink, jövőre visszaáll a "világ rendje". Chelsea, Mu, City fog harcolni a bajnoki címért.
_____Kloppék szépen kiszoptak az utolsó utáni percben. Viszont jó kis meccs volt. Szép gólokkal.
Kíváncsi leszek EL-ben meddig menetelnek.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #74490 üzenetére
Pont a gól előtt akartam írni, hogy ez az eredmény nekem tök jó lenne. Lajos tovább maradna a padon, hiddink meg talán észhez térne.
Nem azzal a beszari felállással verjük a watfordot, itt meg mondjuk kikapunk, máris egy ponttal több.
Kíváncsi leszek Zoumara, nagyon hiányozni fog.
-
KisTücsök
addikt
Willian borzasztó ma. De még jó, hogy Oscart hozta le.
-
KisTücsök
addikt
Bazeg oscar... Drogba mennyi ilyen gólt rúgott még anno. fúú.
szerk: szögleteket egész jól levédekezzük.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Tibiajax #74455 üzenetére
Onnan lentről 3 csapatot nyugodtan lelehetne hagyni, hogy tényleg csak az elit legyen. És azért 20-nál se legyen több. Oda-visszavágós rendszeren. Na ez lenne az igazi bajnokok ligája. Hetente 8-9 szuperrangadó. Most átlagban van 1 + a tavaszi BL.
Kár, hogy kivitelezhetetlen.
-
KisTücsök
addikt
13 győzelemből 10 1-0-lett? Jól hallottam?
-
KisTücsök
addikt
Hertha nyakára szépen feljött 4 csapat is. Azért remélem legalább a bl selejtezős hely meglesz.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Jeeeeeeee. D
-
KisTücsök
addikt
20-25 percig húzni kéne még, aztán egy kontrás gól, akkor vége lenne. Minél később szerez gólt a sziti, annál nagyobb az esély, hogy bekapnak egyet egy kontrából vagy rögzítettből.
-
KisTücsök
addikt
Kontrákból meglehet ez.
De szép is lenne.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #74338 üzenetére
Pedig most arra az utolsóra lenne a legnagyobb szükség.
____Mou is egyre sanszosabb, hogy Manchesterbe megy.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #74336 üzenetére
Meglátjuk. Mindenesetre eléggé a semmiből jönne.
És mit lehet amúgy várni tőle? Ritkán nézek juve meccset.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #74334 üzenetére
Azért várnék még ezzel. 1-2 helyen van csak tényként kezelve, máshol még csak pletyka szinten sem.
-
KisTücsök
addikt
Ehh, Messi? Ejnye...
Zanetti, Maldini, Gerrard.
-
KisTücsök
addikt
A Teixeira gyerek meg Kínába ment. 50 milláért. Pár hete még a chelsea, majd a liverpool tűnt a befutónak.
Állítólag Oscar-ért meg 75-öt ajánlottak. Ha ez igaz, és nem fogadtuk el... áh, nem ér meg egy kitiltást.
szerk: Gyorsan rájuk kéne tukmálni az aktuális balfaszokat. Hátha ivanovicsért adnának néhány... labdát.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #74247 üzenetére
Ezt a retek watfordot csak az nem verte el az elmúlt időszakban, aki nem akarta. Fogyatékos ez a Hiddink?
De várom már az fa kupa meg bl meccseket.
Nocsak, beáll hazard és már 2 nagy helyzet. Nocsak Három.
Ez komolyan jobban felbasz, mint ami mou alatt ment.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
A szar formában lévő Matics meg Mikel középen. Az egyre jobb formában lévő Hazard meg a padon. Hiddink fél a Watfordtól. Beszarok.
-
KisTücsök
addikt
Kár, hogy az egészet nem láttam. Nem semmi. Persze azért rohadjanak meg, hogy csak futkosnak meg ívelgetnek össze-vissza. ...
___Ma elverjük a Watfordot, mert ugye elverjük... És már csak 3 pontra vagyunk Kloppéktól.
Hátha Pato pályára lép. Rég láttam már.
-
KisTücsök
addikt
Wengerben nem tudatosult, hogy ha idén nem nyer bajnokságot, akkor egy darabig megint nem fog.
Tottham is bejelentkezett a bajnoki címért?
Ejj de jó lesz a vége.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #74128 üzenetére
Bombázol itt a jobbnál jobb hírekkel.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy legalább ő ne tőlünk vonulna vissza. Persze csak én voltam túl naiv, és lemaradtam úgy 6-7 évvel. Egy újabb (nagy) korszak zárul le akkor a nyáron.
____Nyújtsa már fel a kezét, aki hallott már Renato Sanches-ről. Hát ő már hallott róla. Igen, a nevét bepötyögve a gugliba ez az első kép, ami felugrik jobb oldalt. Biztos pont ő hiányzik a bajnoki cím megnyeréséhez, potom 40 milláért. Én biztos vagyok benne. Tényleg.
-
KisTücsök
addikt
Örömfoci!!! Na végre. Egy éve láttam utoljára kb ilyet. Vagy még akkor sem. Nagyon kellett ez most. Costa egyre jobb, már csak gyakrabban kéne kapuba találnia (a ziccereihez képest). Haznak baromira kellett az a gól + gólpassz és ő is egyre jobb.
Hétről hétre egyre jobb a csapat. Watfordnak vissza kell vágni a jövőhéten, el is várom a győzelmet. Hétvégén meg Mu....
-
KisTücsök
addikt
Tök jók ezek a távoli képek. Szarért nem lehet teljesen más színű mezben játszaniuk.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #74052 üzenetére
Meglepődöttségükben kicsit megzavarodtak a srácok, annyira rájuk rontott az atleti.
Jó kis meccs lesz ez.
-
KisTücsök
addikt
Németh meg Katarban.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #73826 üzenetére
Pár éve még sok-sok tíz milliók repdestek a nevével kapcsolatban. Csak egy kis fellángolás volt az a gyerek is?
-
KisTücsök
addikt
Bazmeg ezek a kontrák.
Nem volt kint a kurva anyád.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Nocsak. Remy még Chelsea játékos?
-
KisTücsök
addikt
Ezek de balfaszok.
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #73866 üzenetére
De azt ugye tudod, hogy a Poolt nem a Leicester választja el a negyedik helytől?
Kezdésnek meg kéne előzni a West Ham-et (akik simán vertek titeket), aztán a szar Mu-t (ez mindent el is mond az idei PL-ről, hogy olyan teljesítménnyel az 5. helyen vannak), és még a Totthamet is, ami idén azért elég sunyin kapaszkodik az első háromhoz.
Még ha 8 pont nem is tűnik olyan soknak, azért ahhoz elég nagy forma javulás kéne az egyik oldalon, és elég nagy romlás a többin. Hosszú távon.
Várjuk itt már egy ideje (kb 10 forduló óta), hogy Leicester leszakadjon, de azért csak ott vannak még mindig. Mert hiába buknak 1-1 pontokat, ha ugyanezt megteszi az Arsenal és a City is.
-
KisTücsök
addikt
Ez is tetszetős.meglettem előzveÉn is pont jókor akarok Barca meccset nézni. Gondoltam megörvendeztetem magam egy kis focival is, eme szűkös időkben, erre úgy játszottak az első félidőben, mint egy... hát.. jó szarul.
Na majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Már hogyne számítana. Pont ez a lényeg, ez a néhány millió. Elhallgatták, hogy megóvják krisztiánó lelkivilágát, had higgye, hogy ő volt a legdrágább, meg mindenki más is. Ja, csak közben meg mégsem. Hazudott arrafelé mindenki egy ordas nagyot.
De azért csináljatok úgy, mintha nem értenétek. ...
Az meg már csak mellékes, hogy megért-e annyit.
szerk: Neymaré is kiderülhetne azért. Csak úgy...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Szóval akkor a 100 millás bale mégiscsak 100 milla volt. Hmm. Bár a reálosokon kívûl ezt eddig is mindenki elismerte. Szegény ronci
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #73787 üzenetére
Hát... inkább semmit.
Amúgy nagyon bírtam a játékát, szimpatikus is volt, örültem volna, ha anno sikerül elhozni, de a Milan 60 millióért sem akarta adni. Már biztos bánják.
Remélem jön Lavezzi is, az aztán feltenné az i-re a pontot. Na meg Ivanovics szerződés hosszabbítása.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #73587 üzenetére
Jól tudom, az Arsenal ellenit is kihagyja Eden?
Ezek a mocskos ziccerek is. Matics is mit hagyott ki Mu ellen? Oscar is tizit ront előtte. Ilyen kis szarokon csúsznak el idén a meccseink. Costa is ziccereket hibázik. De legalább már eljut odáig. Szóval azért van fejlődés. Csak ha idejön az öreg és olyanokat nyilatkozik, hogy a felsőház a cél, sőt(!)... akkor játsszon is már úgy a csapat, hogy lássam, nekik is az.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #73576 üzenetére
Bekaphatja. Everton meg Arsenal ellen meg felmegy sünibe, mi? Remélem le meg egy hatossal. Szerintem nem ezért hozta ide Abra. Részemről semmit nem fog jelenteni ha megnyeri az FA kupát, de a bajnokságban meg minden héten ezt kell látom, és ilyen 10-15 körül fog végezni, amikor ha egy kicsit összekapnák magukat, meg bátrabban játszatná őket, a végére simán odaérhetnének az első 8-ba.
Nézted amúgy? Tíz perc volt még a meccsből, hogy megnyerjük. Tíz. A tízből legalább nyolcon a mi térfelünkön volt a labda. A mezőny talán legszürkébb, legsemmilyenebb csapata ellen. Hazai pályán. A hétvégén meg ne született volna olyan eredmény, ami ne nekünk kedvezett volna. Erre képesek elbaszni. Persze, a bíró is tehet egy szívességet, ma különösen, de akkor is. WBA. Hazai pálya.
Lehet most már egy darabig szüneteltetni kéne a meccsnézést.
-
KisTücsök
addikt
Tetű bíró is másodpercekkel a vége előtt lefújja, amikor 2 az 1-ben kontrázunk, ráadásul még állt is a játék a hosszabbításban.
-
KisTücsök
addikt
Azt lehet-e tudni, hogy A Cristiano Ronaldo megörvendeztet-e bennünket jelenlétével a mai Aranylabda díjátadón? Mert csak abban az esetben nézem.
-
KisTücsök
addikt
Ránéztem a francia tabellára. Kemény.
Ahol az Angers, Caen, Nice van, nem egy Bordo, Lyon, Marseillenek kéne lennie? Vagy már eddig is ez volt?
Kár, hogy a Monaco sem sokáig tartott.
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #73367 üzenetére
A mostani Hazardnal ki nem jobb? És ezt írhatnám 1-2 kivétellel akármelyik chelseasre. Összességében, képességek alapján írtam. Nem muszáj persze egyetérteni.
Tavaly már mutatott valamit magából, de szerintem még mindig többre lenne képes. A Realban jobban kiteljesedhetne, már csak a stílusa miatt is, ott több esélye is lenne aranylabda közelébe kerülni. Ha csak a nyáron nem következik be a chelseanél valami pálfordulás...
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #73311 üzenetére
És akkor a krisztiánó padozni fog? Szerintem ezt még ők sem engedhetik meg maguknak.
Előbb-utóbb valószínűleg úgyis ott köt ki, gondolom, inkább ha már a portugál nem lesz ott, ami mondjuk megint téma. Már előre látom, ahogy a kis ratyi spanyol védők között szlalomozgat...
Bale és ő nem egy szint, részemről, viszont a walesinek talán jobban fekszik a PL. Legalábbis fekszik, azt már bizonyította.
Én azt mondom, hogy Bale+50milla+Roncit még átvesszük, hogy ne kelljen padoznia, és akkor rendben leszünk.
____Videó bíró jó, csak ne lassítsa a játékot nagyon. Márpedig akkor meg kell húzni a határt valahol, mert kétes szitu kb minden második percre jut egy meccsen.
-
KisTücsök
addikt
válasz Assimilator #73270 üzenetére
Én sem értem, miért vállalta el. Nagyon korai még. De azért kíváncsian figyeljük.
Mondjuk Benítez menesztését sem. Szezon felénél, amikor a bajnoki hátrány jelentéktelen, a BL-ben állnak, a kupából meg csak a balfaszságuk miatt "estek" ki.
Amíg Messi az egyik oldalon, a Perec meg a másikon tevékenykedik, nem lesznek hosszú távon sikeresebbek, mint a Barca. Rájöhetnének már, tökmindegy, ki ül a padon.
-
KisTücsök
addikt
válasz T1zenhármaS #73263 üzenetére
Én valahogy nem tudom oda elképzelni.
Meg aztán... simán megspórolhatnák az edzőt. Bajnokságot, esetleg kupát nélküle is nyernék, BL-ben meg legfeljebb majd skype-on kikérik valamelyik sztáredző véleményét...
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Lehetne rosszabb is.
Hiddink 0-0-ért jött, csak nem értem minek. Akármilyen szar a mu, előbb-utóbb véletlenül is betalálhatnak. Vagy egyszer kihasználjuk valamelyik mu védő saját térfélen eladott labdáját, amit eddig nem sikerült, vagy valamelyik megkapja a 2. sárgáját, és akkor talán emberelőnyben lesz valami.
Willian esernyője azért nem volt csúnya.
-
KisTücsök
addikt
Húú az a chelsea pad. Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára ilyen gyenge padot.
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #73124 üzenetére
MU-tól már évek óta nem kaptunk ki. Itt az ideje?
Egyébként, kövezzetek meg, de én ránézek a tabellára és azt látom, hogy 18 meccs alatt a két bajnokesélyes már összeszedett 4 meg 5 vereséget. A Lieceser vezeti a tabellát. Crystal P. az 5. helyen 6 vereséggel. satöbbi.
Szerintem itt még bármi lehet. Mármint azt a 4. helyet talán még mi is megcsíphetjük. 13 pont 18 meccs alatt. Egyáltalán nem lehetetlen.
-
KisTücsök
addikt
Na, akkor köszönjük matics. Egyébként sima liba lett volna.
Jó szar lett a sziti új címere.
-
KisTücsök
addikt
Istenem Matics.
-
KisTücsök
addikt
Még a következő fordulóig azért maradjon már.
-
KisTücsök
addikt
Csak a Portoval és az Interrel Mou mindent megnyert, amit csak meglehetett. Nem állt meg a bajnoki címnél. Az Inter előtte kb 50 éve nyert BL-t, most nincs kedvem utánanézni, nekem ez rémlik.
Egyébként is szerintem túl komplex ez ahhoz, hogy x edző x csapattal elért eredményét hasonlítsuk y edző y csapattal elért eredményével csak úgy. Pl biztos vagyok benne, hogy az Arsenal játékosmegfigyelői a világon talán a legjobbak. Nem elég az, hogy Wenger betudja építeni, ahhoz olyan játékos is kell, akit belehet. Na meg idő.
Mou nem tud (illetve szerintem nem akar, mert fél) rotálni. Alapvető hibája. A fiatalokhoz - és inkább úgy fogalmaznék hogy: nem megfelelően nyúl. De azért nem a szél hordta össze az elmúlt lassan 15 évben azokat az eredményeket, amiket elért. Volt ahol jobb feltételekkel sikerült eredményesnek lennie (nagyon sok pénz), meg volt ahol annyira nem (sok pénz).
Kíváncsi leszek Guardiola idei BL menetelésére, mert ha megint olyan csúnyán bukik, mint az elmúlt két évben, akkor azért kérdéses, hogy mennyire is volt sikeres a csapatnál töltött 3 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest