- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Arsenal is csinál azért wft dolgokat, most éppen kölcsönnek ereszti Chamberst és Wilsheret..
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #85754 üzenetére
Egyszerűen nem teheted meg ilyen kiélezett versenyhelyzetben, hogy ifjú angol palántákkal állj fel egy sörmeccs szagú mérkőzésen is vagy hogy leültesd a padra. Van pénz mint tenger, és inkább televásárolják sztárokkal még a kispadot is, az ifiket meg kölcsönadogatják, illetve a HG miatt bentmarad egykettő a keretben, de ott is inkább a biztosra mennek és megvásárolják őket..
Az utánpótlásnevelés nemrég nagy fordulatot vett angliában, szitinél is brutál mi van, de onnan is csak nagyon ritkán jutnak el a nagycsapatig. Resford is csak másod vagy harmadhegedűs lehet ibra, meg martial mögött, pedig mekkora kibaszott ígéret a gyerek..
Amúgy ez a probléma valóban kritikus a válogatottra nézve is, ezzel egyetértek, de nem látok rá esélyt h ez megváltozzon a közeljövőben, főleg nem egy big sammel a padon..
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85751 üzenetére
Ez mondjuk igaz, és félő hogy a TOP3 újabb szintet fog lépni. Rohadt nehéz lesz bárki másnak csak egyiküket is megelőzni, nemhogy mind a hármat. Asszem egy jó ideig még nem leszünk bajnokok, de az Arsenal sem
de azért várjuk ki a végét, a dagonya még csak ezután kezdődik
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #85750 üzenetére
Nagyon elvagytok ezzel a hülye BL meneteléssel. Amúgy a top3 ha tudni fogja hozni konzisztensen a top4 -et, márpedig nagyon űgy tűnik h fogják mert kurvajó a keret és top edzők is vannak, akkor meglesz mindenkinek az óhaja és végre a BL-ben is menetelni fognak, meglássátok
Válogatott szinten meg mit vársz? Ha nem lenne HG szabály egy baszott angol nem lenne a topcsapatokban.. olyan szinten le vannak maradva utánpótlás nevelésben, a német/spanyolokhoz képest hogy szót is kár fecsérelni rá..
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #85744 üzenetére
kinem szarja le a BL győzelmet?? öcsém itt egyeseknek mintha valami szent grál lenne az a kurva BL..
akkor fog bizonyítani ha mindent letarol angliában és sorozatban nyerni fogja a PL-t, azért vitték oda. ha az megvan akkor lehet majd lehet elvárás a BL.. -
DeathAdder
veterán
Pep ma is megmutatja a világnak hogy nem top edző, ahogy azt oly sokan mondják
Ugyanazzal a megafos szitivel és ugyanazzal a fosul játszó kerettel most szárnyal, amivel pellegrini semmit nem tudott kezdeni. Néha kinyílt a gólcsap, de általában fosok voltak..
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #85705 üzenetére
nem kell ezt túlgondolni, pogba és miki is stabil bl-ben sokáig eljutni képes csapatokból igazoltak a manuba, sőt előbbi csúnya dolgokat is nyilatkozott miután fergiék nem tartottak rá igényt, mégis visszatért pont oda a rengeteg kérő közül (tuti voltak)
Ezt sehogy máshogy nem tudod elérni csak pénzzel, különben se a leeds, se a nottingham se és a (liverpoolt is ide venném) etc.. nem esett volna vissza.. megdőlt a klub anyagi helyzete, bagóért meg már senki sztár nem akart olyan patinás klubbokba menni..A heti 2-300 ezer font ami oda csábít, vagy ami ott marasztal (Ro03ney), és csak utána jönnek az olyan általad is említett dolgok, hogy egy patinás európában magasan jegyzett klub, ami kétségtelenül szükséges a pénz mellé, de mégsem az a legfontosabb (ha nem így volna akkor a sziti, chelsea, psg se lett volna sosem ilyen klasszisokat felvonultató klub)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85687 üzenetére
Pedig az lesz a top4 ha nem akarsz nagy kockazatot vallalni a mixel akkor azt tedd meg
Hullt meg hagydmá a faszra, se edzőjük se normál fős keretük nincs"Jöhetsz eredményekkel, én mindig a mutatott játékot nézem"
A pool dormundon nem azt nézted, hanem az eredményt
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85685 üzenetére
simán egy vonal volt, les semmiképp sem de mindegy, úgysem változtat semmin, jelenleg 2 pontra a negyedik hely de +1 meccsel
tudod a sok 5. meg 6. hellyen pár évben belül úgy lemaradunk a top4 től hogy esélyünk sem lesz elérni, még elméleti szinten sem
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85679 üzenetére
ellenünk egy soton, sunderland, nc is feláll 2 gólos előnyből is, nem hogy majd egy topcsapat..
Jó kis meccs volt a mai, kemény irammal persze annyira tipikus h végigtámadjuk a meccset a kapusuk (másodikszámú) mindent megfog, elmarad mégegy tizi, jogtalanul megfosztott lesgól, aztán kb a semmiből kapunk egyet a rövidre Igaz Mané kaphatott volna egy pirosat is...
Am durva stat, hogy Kane amikor Dembelével együtt volt a pályán 27 meccsen 24 gól, Dembelé nélkül pedig 12 meccs 1 gól
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85642 üzenetére
Egyszerűen nem éri meg annyi meccsen kockáztatni a legjobb játékosait, ha valahogy elbotladoznának a legjobb 8 közé onnantól már biztosan meg akarnák nyerni, de egy whu nem tűzhet ki olyan célokat és elvárásokat a selejtező előtt h meg akarják nyerni az EL-t.
Bár kurvajól védekeznek és elöl is megvannak az embereik, ami akár sikeres is lehetne egy kupamenetelésben..
egyre jobb a keretük, hosszabb távon nem tartanám elképzelhetetlennek ha felzárkózzanak a top6 ra, de egyelőre nem sok esélyt látok hogy a 6ban végezzenek (bár alakulhat úgy h a 7. és 8. is mehessen EL-be )
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
ma látszik megint hogy az angol csapatok de még a whu is mennyire nem kér az EL-ből, selejtező visszavágón egy kb. B csapatot tolt fel Bilic az Astra Giurgiu ellen hazai pályán úgy h az első meccs 1-1 lett... már hátrányba is vannak, és most is lazán kocognak fel s alá
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Windows 10 -es Live TV app után egy újabb gyöngyszem ezúttal androidra: Live NetTV
Sky, bt meg amit akarsz jó minőségben. Tesztelve a tegnapelőtti ligakupa meccsen, semmi akadás
scorpy02 - Akkor osztozhatunk jövő hóban valakivel a havi 1.290 -et, nehogy tönkremenjek itt
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #85609 üzenetére
Teljesen más a két bajnokság amiben egész évben dagonyáznak, ég és föld, ezért nem releváns összehasonlítani a két esetet. Innentől kezdve ez téma nem is szabadna hogy a vitánk tárgyát képezze.
Mint írtam, régen volt a négy nagy amikor még nem volt kérdéses a jövő évi BL kvalifikáció, teljesen más szelek fújtak akkor.
Egy sziti, cselzi, manu is pont úgy van televásárolva régiósokkal mint a psg, vagy barszareál.
Annyi közük van angliához, spanyolországhoz, franciaországhoz hogy kb. lokálisan ott helyezkednek el, meg hogy a HG szabályok miatt korlátozva vannak X számú hazai nemzetiségre (ezek közül pedig kétségtelen h a spanyolok kiemelkednek)Meggyőződésem hogy megint komoly eséllyel indulhatnának angol csapatok is a legjobb 4-be vagy még tovább is ha úgy kezdenék a bajnokságot, hogy kb. mindegy mennyire rontod el úgyis a 4-ben végzel.. ugyanis nagy különbség nincsen közöttük akár edzők, akár az összevásárolt keret nézzük azon kívül, hogy más a címer és lokálisan más bajnoksághoz tartoznak más feltételekkel, más versenyhelyzettel
Nem lennének világverők, de más lenne, ebben teljesen biztos vagyok. (pont úgy mint régen)Te is máshogyan teljesítenél egy bajnoki tornán a legjobbak ellen, ha év közben minden hétvégén sprintben nyomnád a maratont, vagy sprintben és gyakran visszaállhatsz kocogni, mert a versenyhelyzet ezt lehetővé teszi.
Amúgy ez a BL nyerés/nem nyerés csak itt ekkora nagy szám meg elvárás, nemtom fel-e tűnt
Oké hogy mindenki meg akarja nyerni, ahogy egy szaros angol ligakupát is, de Mou, Pep, Klopp, Conte-nál sem az az elvárás hogy nyerjél BL-t különben megbuksz, hanem az hogy nyerd meg hazád bajnokságát, légy sikeres benne, de legalább a 4-be kerülj be különben rövid úton lapát, és a hazai szurkerektől is ez az elsőszámú elvárás a csapatuk felé. -
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #85600 üzenetére
" A PL-csapatok kiesése a BL-ből az angol bajnokság erősségét mutatja, hiszen kell a tartalékolás az angol bajnokságban való bizonyításra.
DE
A Serie A-csapatok kiesése a BL-ből az olasz bajnokság gyengeségét mutatja, hisz nem voltak elég jók a továbbjutáshoz. "
Nem állítom hogy a Roma gyenge csapat, vagy minősítem az olasz bajnokságot, mert ugyan nem éli fénykorát, de attól még TOP bajnokság. DE Igen sok különbség van aközött amit leírtál. BL kvalifikációért alapból kapsz egy 60 milliót, ha pedig kizúgsz a selejtezőbe akkor legfeljebb sérültekkel leszel gazdagabb.
Általában az Arsenal és idén a Sziti és vérkomolyan vette a BL selejtezőt, mert annak kvalifikációja nagyban meghatározza hogy meddig nyújtózkodhatnak, márpedig egy Arsenal esetében ez kötelező volt minden évben hogy ne nyíljon még nagyobbra az olló köztük és az olajpénzből finanszírozott csapatok valamint a manu mögött
Megnyerni meg úgysincs esélyük, és nem is hozna a konyhára ha azt megkockáztatnák a jövő évi BL indulás kárára. Persze hogy megakarja minden angol résztvevő nyerni a BL-t, ki ne akarná? Csak mindennek megvan az ára és a prioritása magyarul nem mindenáron.Régen más volt a helyzet amikor PL-ben volt a négy nagy, ahol csak a sorrend volt kérdéses a bajnokságban, és nem volt kétség bármilyen gyatrán szerepelnek is hogy be a 4-ben végezzenek, így aztán lehetett tolni All In -t a BL-ben
[ Szerkesztve ]
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85520 üzenetére
Ja ennyi kéne hogy legyen, bár az atom védelmünk szerintem előnyből is simán összehozná h ne maradjon meg az az előny
A 13/14-es szezonunk erről szólt" - ja meg arról ahogy nyeltük a gólokat mint kacsa a nokedlit. Elöl kb. minden összejött, volt egy Suárez meg egy nem sérülékeny Sturridge egész szezonban, és akkor is gyakori volt az 5-3, 6-3 meg az ahhoz hasonló eredmények, belementünk az adok kapokba minden alkalommal, többek között ezért sem lettünk bajnokok..
"Persze így, hogy először lő kapura a Burnley és olyan szerencséjük van, hogy az pont bemegy" - szokjál hozzá ehhez, mert félő h ez gyakran meg fog ismétlődni.
sunderland, whu, bournemout, swanse, cp, watford, wba, mboro, cselzi, mu, burney, hull csapatok ellen hasonló meccsre számíthatunk és kloppnak úgy néz ki ez nagyon nem megy.Tudnivaló volt már amikor idejött h a sikeressége azon múlik vagy bukik, hogy mit tud majd kezdeni az ilyen csapatok ellen, egyelőre úgy tűnik nem sokat.
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85517 üzenetére
Gyors technikás passzokkal odalirányba oda-vissza mozgatni a buszt, kivárni és előbb utóbb egy burney szintű védelem úgy is hibázik, sőt a mou, conte féle luxusbuszok is ha elég ügyesek a srácok. De tegnap semmi sebesség nem volt csak távoli lövések...
A barsza hobbitkái is feltörik rendszeresen, arsenal is nagyon jó hatékonysàggal tudja ezt (csak a rangadókon gyengék).
Benteke óriàsi luxus lett volna erre heti 140k -ért a padra, vagy inkább a pincébe...Origivel is sikerült már nem egyszer. Technikás, gyors, tud cselezni, pressingelni és még magas is..xsanyi77 - én is nagyon örültem volna neki, de itt van már Karius, bízom benne h ő is jô lesz csak a hülye eltörte a kezét
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #85503 üzenetére
Benteke egy erősen stabil teljesitményt hozó csatár a PL-ben hosszú évek óta, 0.4 (valahány) ppg, ami azért nagyon nem rossz.
Jól járt vele a cp, de a poolba nagyon-nagyon rendszeridegen volt a stílusa...(megjegyszem így is elérte a 0.4 -et amit tud)forceberg - +1, és sweepernek sem utolsó.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85473 üzenetére
Ha nem láttad akkor ne mondj inkább ilyeneket. A pool egy rakás fos volt ahogy attól tartottam és le is írtam itt korábban, teljesen megáll a tudomány a támadni nem akaró, védekező csapatok ellen. A 16-osig alig tudtunk elmenni, végig a burnley uralma alatt volt a mérkőzés. Cou, Stu minden szart rádurrantott 80 méterre a kaputól, de egy épkézláb helyzet nem volt. És pont ezért nem ér lófaszt se ha elverjük a szitit, arsenalt, spurst...... magasról leszarom, hogy rangadót nyerünk, ha ezeket sosem fogjuk tudni abszolválni.
Burnley gyönyörűen demonstrálta hogy mennyire egyszerű jelenleg megverni ezt a Poolt, klopp meg sajnos ebben sosem jeleskedett, ez a nagy negatívuma. Bíztam benne h ez idén változni fog és tanul belőle, de ez nem lehet így sikeres a PL-ben, mert egy pool ellen lazán lesz minimum 10 ilyen felfogású kiscsapat oda-vissza, a conte, mou féle luxusbuszokról ne is beszéljük, van egy olyan érzésem hogy szét fognak szopatni.
Nincs mit szétfutni, nincs kit pressingelni csak fel van állva a védelem, és már a 16osig sem sikerül elmenni olyan szinten megáll a tudomány.
A kloppi foci és a feltolt proaktív védekezés (már ha működik) pedig előrevetíti hogy kevesebb lövést engedünk az ellennek mint egy átlag csapat, de ha mégis át tudnak menni rajtunk, akkor nagyobb arányban kapjuk a gólokat, mint mások.
Dortmundál is pontosan ugyanez volt, és ezért voltak jogos aggályok hogy ezt hogyan fogja tudni megoldani, egyelőre úgy fest hogy sehogy. (bundásra nem jellemező az ennyire buszozás)Bajnoki címről meg ne beszéljünk már, a top3 fényévekre van tőlünk minden tekintetben (és NE EGY MECCS alapján vonjál le konzekvenciát)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Ihenacho kurvajó tényleg.
A sztiti semmit nem tudott kezdeni a mezőnyfölényével, erre jön 20 percre ez a 19 éves srác és simán összehöz két gólt -
DeathAdder
veterán
Igen Tán azért, mert Sterling a labdát nem is nézte, csak a játékost akarta megakadályozni a mozgásban, ami ugye mezőnyben is szabálytalan, így most a tizenhatoson belül is az történt.. Skyon valami olyat mondtak a félidőben, hogy a szezon előtt minden csapathoz elmentek a bírók és elmagyarázták, hogy ezekért ezentúl tizi jár...
Sziti első tizije ugyan szigorúan véve szabálytalan volt, volt fizikai kontaktus, de ilyesmiért nemigen fújnak be tiziket a pl-ben
Sztóknak maradt el egy egyértelmű tizi a félidőben
-
DeathAdder
veterán
mc_deere pedig jól végzi a szakértést, ha hasonló szakértőket tudnak még alkalmazni és állandóra akkor a spíler kiemelkedő lehet a magyar közvetítések között..
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #85452 üzenetére
most pep lesz az istencsászár, tisztelem becsülöm de ordas mák volt a szándörlend elleni győzelem is, itt meg megint egy könnyelmű tizi, meg egy egyértelmű nem befújt tizi a másik oldalon...
De ez volt az a spori aki múlt héten befújt egy tizit a leicesternek akit egyértelműen a 16oson kívül faltoltak le
-
DeathAdder
veterán
Közben Benteke -> Kristály Palack hivatalos: £32m bónuszokkal kitoldva
Jelenleg tehát nullszaldós az átigazolási egyenlegünk, talán + pár millió is ha jól számolom.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85435 üzenetére
Figyelj, meglátjuk mire megy a tudományból egy klasszikus buszozó kiscsapat ellen ma délután 4 -kor, ahol kb. a Kloppi pressingnek értelme veszik és felállt védelem ellen kell gurigázni. Kontrázni fognak, ha tippelnem kéne akkor a mindig felfutkosó Moreno helyén (bár csiripeltek olyat is h Milner kezdhet ott de kétlem). Az ilyen meccseket kell megnyerni, mert ha ez nem megy akkor kitörölhetjük a győztes rangadókkal, amit sok értelemben könnyebb abszolválni a mai liverpoolnak, mint egy betömörülő kiscsapatot lenyomni.
Sean Dyche a Burnley edzője, és angliában azon kevés edzők közé tartozik aki már 4. évét tapossa klubnál.
Félelmetes ha megnézzük ezt a táblázatot, Wenger utcahosszal, de ott van Dyche is az élmezőnyben. Klasszikus 4-4-2 es brit fudballt játszó edző, aki ragaszkodik a szigetországi játékosokhoz, ráadásul fiatal ambíciózus, jobban örültem volna ha Big sam helyett ő ül le a kapitányi kispadra, hamár mindenáron britet kellett kinevezni... -
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Emberek ma meg holnap is egy-egy britanniás blogger fog szakot érteni Spíler tv -n (ma mc_deere, holnap newsee), lesz itt színvonal, és a tegnapi csóka se volt rossz, de a stúdió még mindig katasztrófa
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #85422 üzenetére
nem kell ebbe racionalitást keresni meg a sóbizniszt, meg ezt a folytonos mezeladásos dumát sem olyan fizetésekért mennek bl nélküli csapatba ezek a játékosok hogy egy percig sem gondolkodnak el rajta. És nem kínába van mindez, hanem egy patinás európai klubban.
A mu meg sajnos éppen meg sem érzi hogy hetente egy afrikai ország éves bérét csengetik ki nekik.erősen reálmadridot csináltak magukból, de ez szinte garantálja a dobogót és a sikert a közeljövőben.
Az meg ha én azzal jönnék (ha neagyisten rosszul sikerülne a szezon) h a pool bezzeg nemhogy mínuszba de plusz 8 millióval végezte a nyári ablakot és még a bérek is csökkentek az a kutyát nem fogja érdekelni, ha ezek szezononként nettó 200 milliós kiadással sikeresek lesznek
szörnyű idők várnak a PL-re ha ez bekövetkezik, remélem klopp, pep, poch, wenger, valamit kitalál, mert a conte, mou féle luxusbuszokkal szemben a nagycsapatoknak se nagyon fog menni, ibra meg elöl mint tudjuk klasszis, egy helyzetből bármikor szerez két gólt.
Enzolord & Citroghost - ti meg ne veszekedjetek kicsirigók
-
DeathAdder
veterán
my telenorra előfizettem accountot egyszerre több user több helyről is nézheti ha bejelentkezik a szükséges adatokkal?
-
DeathAdder
veterán
Előfizettem én is my telenorra, ráadásul külföldön, abszolút vállalható, bár áttolva a 65" -os plazmára és összehasonlítva a két M5 HD -t azért van különbség, de vállalható ez is.
Mostmár van spíler, live tv, szlovák digi szóval nem maradok le semmiről fasza a my telenor h mobilos appal is nézhető
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
1300 forintért bárhol nézhető, vagy csak magyaro. területén??
-
DeathAdder
veterán
válasz Assimilator #85345 üzenetére
Hát nagyon nem olcsó, mindenesetre vannak alternatívák, itt meg kevésbé.
Angliában az autó árakon is ledöbbentem már (biztosítás etc...), de maradjunk annyiban hogy más dimenzióban vannak ott, mint itt4k -ra előfzetnél egy 90" -os oled tv-n akkor ki sem kéne járnod a Stadium mk -ba hogy olyan pixeles szarban nézzed kedvenceidet...
(#85348) paatrick - kommentátor nem olyan rossz (én eddig Hetthésy-t hallottam), nem beszél hülyeségeket, állítólag angol foci fan, de "stúdió" valami katasztrófa. Egy kicsi és magas asztal (mint amilyen a kocsmákban van és állni lehet körülötte) mellett áll mindig a másik kommentátor aki éppen nem a meccset közvetíti mint műsorvezető, és közvetlen mellette szinte úgy h szó szerint majdnem összeér a válluk Buzsáky ért szakot.. igazából rosszabbra számítottam, értsd nagy marhaságokat nem mondott amikor én láttam/hallottam.
Beszéd közben folyamatos dobozhang jön át a stúdióból, annyira kong az ürességtől, ez tuti valami összedobált "stúdió" ami a jövőben változni fog.Hogy kitöltsék a meccsek félidejében az űrt a hiányosságok miatt általában betesznek egy meccs összefoglalót is...
-
DeathAdder
veterán
válasz Assimilator #85341 üzenetére
Ti már bírjátok nézni 4k -ban is a Sky-t angliában?
Azt olvastam, illetve h japánban már tán 8k adások is vannak... -
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #85334 üzenetére
digit én is szerettem, volt három sport HD-ben, relatíve vállalható színvonallal, ott volt a digi world, animal world HD-ben, nem tele reklámokkal 12 percenként mint a discovery-n, natgeon etc.. Semmi több nem kellene nekem, jól elvoltam rajta, amíg a PL-t el nem kobozták..
Most meg csak a upc extra csomag amiben a splíer van (SD-BEN)többe kerül mint a diginél a tv+net+telefon...
-
DeathAdder
veterán
válasz J.Hetfield #85322 üzenetére
Bár kizúgnának a búsba, énsem bírom az ilyeneket
KisTücsök - a zelső fordulóban azért bebaszta!!
-
DeathAdder
veterán
válasz J.Hetfield #85319 üzenetére
Ha egy angol csapat valamit véresen komolyan vesz az a BL főtáblára való selejtező
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
És ez az ember már megint befejezhette a mérkőzést kiállítás nélkül, és természetesen ki más is szerezné ilyenkor a győztesgólt a legvégén....
Máshol meg minden szarért szórják a hülye sárgalapokat, egyszerűen nem tudom felfogni.
Egy meccset láttam eddig ahol koszta pirosat kapott, egyetlen egyet.
A lehetséges utólagos eltiltásokról nem is beszélve.. olyat nyilván nem szabad csinálni persze egy verbális "negrito" megér 8 meccset, de nem kezdem ezt el megint[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Most csak azt mondjátok még meg hogy hogyan mirroringoljam át TV-re?
w10-en letöltöttem a live tv-t, w10-en van ugye az hogy "kivetítés", de nem kínálja fel h hálózaton is átnyomja.
Mi hiányzik az asztalimból?
routerem van, meg is van osztva a PC-m háttértára a média lejátszómnakDe hogyan mirroringoljam? telómat tudom, PC-met nem...
-
DeathAdder
veterán
"José Mourinho élesben is bemutatkozik az Old Trafford közönségének a Southampton ellen. A vendégek kispadján egy korábbi edző, David Moyes fog ülni."
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85193 üzenetére
Szerintem van olyan intelligens h felérje ésszel mi az ami működik angliában.
Bayernnel sem azt tolta teljesen amit a bárszával, az első angliai meccséből meg kár levonni a konklúziót.A 80%os labdabirtoklás megvolt meddő mezőnyfölénnyel együtt (ami hozott öngólt és egy vitatható tizit).
Viszont ilyet láthattunk tőle rendszeresen a bayernnél is. Fals fullbackek (sagna, cilcy) helyezkedése a 128 rövidpasszos labdabartás közben fernandinho két oldalán, a két szélső meg az oldalvonal mellett ahonnan sterling többször kiugrott és lett is belőle egy vitatható tizi.
Ez a sunderlend viszont rém gyenge, kíváncsi vagyok hogyan állja meg helyét pep a PL-ben.
Szerintem meg tudja oldani, nehéz lesz megnyernie a bajnokságot, de a legértékesebb keret magasan az övé, ezért a sziti a legesélyesebb rá. -
DeathAdder
veterán
MCI 80% - 20% SUN (birtoklâs)
Asszem idén se fogok sok city meccset nézni..
-
DeathAdder
veterán
Egyelőre veri az angol bajnokot egy újonc, meg a barsza is meg tudta őket verni #szarapremierlíg
Amúgy ez van ha nem pattan be a hátadról is minden. Vardynak eddig két olyan helyzete volt amiből tavaly 3 gólt szerzett volna... de Mahreznek is volt néhány, és hátul nem sikerült megúszni amit tavaly igen.
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85154 üzenetére
Sok reményt azért ne fűzzél hozzá...
Ez egy vicc, erre mást nem lehet mondani.
Közpénzek hála el van baszva több millió ember hétvégi szórakozása, aki meg nézni akarja az kénytelen lesz többet fizetni csak a UPC extra csomagjáért, ami csak kábelen tud jönni, mint a diginél a tv+internet+telefon került egybevéve, ja és cserébe SD-ben egyetlen egy csatornán 2016 derekán...[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Rohadjanak meg az SD-jükkel, mert h extra csomagba tették....
-
DeathAdder
veterán
Ilyen nincs bammeg
Beteszik valami olyan baszott csomagba ami műholdason nem is létezik meg a Tarr TV -re amiről most hallok életemben először. Mindezt a közpénzért cserébe, kösziEgyeseknek nem volna szabad szaporodniuk..
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #85120 üzenetére
Ha sportfogadnék simán megtenném nagyobb téttel hogy az első nyolcba se lesznek.
Igen tök egyszerűnek tűnik az a játék amit játszottak, de aki látta az összes meccsét elismerheti, hogy tényleg a hátukról is bepattant minden (és ismerjük hogy van a másik véglet is, amikor minden kipattan), minden összejött nekik, még szabálytalan gólok is, sőt nagyon fontos gólok is kb. a semmiből amikor nagyon kellettek, cserébe minden helyzetet megúsztak a másik oldalon.
Ezt az állapotot még egy top csapat sem tudná fenntartani konzisztensen, főleg nem egy limitált képességű középcsapat.. csodák csak egyszer vannak, és azok is nagyon ritkán. Ennek már tanúi lehettünk.Idén is lesz meglepetéscsapat, ahogy minden évben, de idővel mind kipukkadnak
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Ma jön tán a bejelentés, hogy hol lehet majd nézni a PL-t. [link]
veterán
Egy DIGI ügyfélszolgálatos mondta, de ugyanúgy ő is mondhat zöldséget..
Már az eredmények.com is a Spílert írja, de indokolt lenne ha stv2 -n is menne, nem egy hiánypótló csatorna, szóval elférhet rajta amíg nem rendeződnek a dolgok.Egy nagyon gagyi weboldalon kívül semmi hivatalosat nem tudunk még, és gyanús hogy még ők maguk sem.
-
DeathAdder
veterán
A Mindig TV ügyfélszolgálatánál:
"Mi még semmit sem tudunk, csak a híradásokból. De mihelyt bármi hivatalos információnk lesz, kitesszük a honlapunkra!"
Arra a kérdésre, hogy sokan érdeklődnek a válasz: "- Igen." -
DeathAdder
veterán
válasz Enzolord #85076 üzenetére
Közbe ezt írta valaki facsén (én is csak továbbítom):
"Most hívtam fel a DIGI ügyfélszolgálatát, és azt közölte a Hölgy, hogy a hétvégi fordulót 100%, hogy a Super TV2 fogja adni!
Az meg, hogy bekerül e a program csomagba a Spíler TV azt a választ kaptam, hogy biztosan, mert nem akarnak ügyfelet veszíteni, mivel rengeteg a hívásuk ezzel kapcsolatba és látják mekkora az igény rá!""
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest