Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #13947 üzenetére
B+, hogy neked senki se jó.
-
Lejszi
senior tag
válasz L|zsidoboz #13949 üzenetére
lehet ujra viragot bont....
-
safran
csendes tag
válasz L|zsidoboz #14056 üzenetére
Csak az a különbség hogy Kabát a mag szintjén jó volt Újpesten is, míg Diego nem volt jó ebben a szezonban a Juvéban.
-
mephi666
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14135 üzenetére
a hollandok szerintem 2éve jobbak voltak... ez az olasz védelem viszont valami kabaré... kannaváró akkorákat bakizott, hogy csoda, hogy végig engedte játszani lippi... az angolok esküszöm sokkal jobban idézték az utolsó meccsükön a régi olasz védelmet, mint maguk az olaszok... a hollandok, ha nem is tömték volna meg őket, egy argentín válogatott annál inkább
ui: az előző kommentemben szépen összekevertem uru-/paraguay-t
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bagyulajuve
addikt
válasz L|zsidoboz #14135 üzenetére
Úgy értem, hogy vezérének kellene lennie a csapatnak, aki űzi hajtja a többieket és ezt nem éreztem rajta.
Amúgy igaz, hogy minek kellett kivinni a Juve játékosokat, kb Chiellini, Buffon és Marchisio az, aki talán kiérdemelte, de Cannavaro, Camoranesi és Iaquinta (aki amúgy nagyon szimpatikus) nem nyújtott olyat, ami alapján ott kéne lenniük. Cassano szerintem biztos sokat segített volna a csapaton és Miccolit is vittem volna.Resistencia eterna
-
lvnt
őstag
válasz L|zsidoboz #14167 üzenetére
Ja, nekem is rögtön a megye u19 jutott eszembe, amikor ezzel indokolták.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14202 üzenetére
..mert amúgy..kinek szurkoltál?....
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14225 üzenetére
Ej, de szigorú valaki. Még ha igazad is van.
-
skótocska
csendes tag
válasz L|zsidoboz #14232 üzenetére
őneki a rózsaszín ködben, a "gazdaságban" kell helytállnia, nekem meg ott, ahol. ha kell az utcán, ha kell a lelátón.
[ Szerkesztve ]
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14289 üzenetére
Egy dolog, hogy én kifejezem az Interrel szembeni antipátiámat, de ha elmegyek egy Juve-Inter meccsre (mindjárt beleér a bilibe a kezem), akkor nem az Intert fogom pocskondiázni, hanem szurkolok a zebráknak és örülök, hogy ilyen közelről láthatom a kedvenc csapatomat, a játékosokat, magát a játékot stb.
-
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14289 üzenetére
Gondolom nem főleg pl olaszban. De ki mondta hogy csak ezért rossz a honi bajnokság? Ha legalább színvonal lenne mellé akkor oké. Meg remélhetőleg kint nincs annyi balhé a stadionokban bár az is előfordul néhol.
Més que un club!
-
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14313 üzenetére
Nem kell Doni, Storari elég jól mutatkozott be, remélhetőleg nem fog lesérülni legalább addig, amíg Manninger felépül. Fucile, Drenthe, Krasic, Mexes, Marquez, Forlan, Dzeko, aztán hogy valójában ki jut el a Juventusba idén... Legalább egy normális bal bekket és még egy jó középső védőt igazoljanak még, mert kétlem, hogy a Chiellini-Bonucci duó kibírná az egész szezont a pályán, Legro meg már nem az igazi. Soha nem is volt. Meg nem ártana egy bal oldali középpályás se... No mindegy, kicsit elkalandoztam.
-
lvnt
őstag
válasz L|zsidoboz #14355 üzenetére
Szépen belövette a gólt a bíró a nigériaival.
-
skótocska
csendes tag
Afrika. se több, se kevesebb. itt is a pénz az úr.
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
venember83
nagyúr
A bottal ugráló hölgyön kívül nem sok érdekességet láttam... A kapus elmozdult a gólvonalról a 11-es elrúgása előtt, normális, hogy megismételtette a bíró a rúgást, miután a kapus megfogta.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14364 üzenetére
Igen, azt vártam, hogy meggerelyezi az egyik ellenfélt, mondjuk az amcsi kapust, aztán vadásztrófeaként megőrzi emlékbe.
Más. Ez szándékos félrefordítás, vagy Tottinak nagyon beszűkült a látóköre?
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14389 üzenetére
Ja, egyes hírek szerint vinné a Real Madrid.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14391 üzenetére
Ez korántsem vicc volt, kérem szépen.
[link] - de ha beírod a hajasbaba és Királyi Margit hivatalos nevét az egyik legelterjedtebb internetes keresőbe, akkor számos ilyen cikket találsz még.
De örülök, hogy felvidítottam az estédet.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14393 üzenetére
Lehet, de Amauri komolyan vette, és hűséget fogadott. Megnyugodhat minden bianconero.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14531 üzenetére
Mexes úgyis csak padozik mostanság. Amúgy meg ne légy elégedetlen, tavaly a mesternek köszönhetően majdnem meglett a bajnoki cím. Igaz, kellett ehhez a Milán és a Juve messze kritikán aluli teljesítménye is, meg az Inter számos botlása.
-
Creative997
őstag
-
lvnt
őstag
válasz L|zsidoboz #14551 üzenetére
Mármint kiket?
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14551 üzenetére
Mi a fenét keres nálatok ez a kutyaütő Lobonţ? Mindhárom gólban alaposan benne volt az Inter ellen. Ugye van más opció, nem ő lesz a bajnokságban a kezdőcsapatban?
-
lvnt
őstag
válasz L|zsidoboz #14560 üzenetére
Ja, így már értem. Azt hittem már, hogy valami szívügyed, hogy ne legyen más szolgáltatónál az adó, és "csalódnál" bennük, hogyha átadnák másnak...
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14560 üzenetére
Nálunk nincs velük semmi gond, sőt. Valószínűleg a helyi képviselettől függ sok minden, mint pl a Tesco esetében. Angliában nagyon jó kis üzleteknek számítanak, Magyarországon meg...
Attól ne félj, hogy az Inter kiesik, de remélem, hogy bukik kicsit Benítez, ideje lenne a trónfosztásnak... Bár egy második helyen záró Juventussal tán még elégedett is lennék.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14585 üzenetére
Elvileg ha Diego megy a német farkasokhoz, akkor onnan jöhet Barzagli, szóval megmarad a Rómának Burdisso, ne aggódj. Igazándiból Marotta a legolcsóbb opciót fogja megvenni középre, akár Demichelis is jöhet. Nem lehet itt tudni semmit, jobbnál-jobb neveket hallani. Közben meg Grosso, Zebina meg Grygera a Juve nyakán marad holtsúlynak.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14585 üzenetére
Nyolc milla a leigazolásra, majd évi kb. négy milla fizetésre, van pénz a fővárosban.
-
Barell
senior tag
válasz L|zsidoboz #14648 üzenetére
Becsaptak az emlékeim, na de mindegy. Az tavaly volt. Év végén visszanézek még a topikba.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #14749 üzenetére
Ezzel az MLSZ céltáblájává lépett elő, becsülendő, de ostoba húzás.
-
Kicker
őstag
válasz L|zsidoboz #14749 üzenetére
ez kell, szégyeljék magukat a hozzá nem értő illetve zsinóron mozgatható bábuk.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15080 üzenetére
Szerintem elegük van a második helyekből. Majd megy Ranieri az Interhez, váltja a spanyolt.
-
Integra
titán
válasz L|zsidoboz #15085 üzenetére
jaja, meglesz még egy nap az is. talán
legalább legyen már önkritikád és lásd be, hogy az olasz foci a béka segge alá kerül szépen lassan.. bár ezzel az avatarral nehéz lesz, vágom.
szánalmas kis provokációs kísérleted pedig kudarcba fulladt. olyan vagy mint egy kis pukkancs...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz L|zsidoboz #15087 üzenetére
mindenki a saját sírját ássa. az angolok is meghalnak a sztárságban, az utánpótlás nevelés meg döcög.
lehet, hogy a bundesliga nem a leglegleg, de elbattyogunk hétvégén, dugig a stadion és egyre komolyabb meccseket látunk, miközben a klubok sem mennek tönkre, nicsen veszélyben egyetlen egy sem. addíg nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér és abból próbálják a legjobbat kihozni.
bár most nagyon számoljuk, hogy rooney-t hogy tudnánk megvenni.. elől nistelrooy-rooney páros.. kitömjük a bayernt is meg a bvb-t.. mondjuk eladjuk a fél csapatot hozzá.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz L|zsidoboz #15087 üzenetére
rooney az mu-ról
szélsőséges esetben még úgy széthullhatnak mint a liverpool......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15185 üzenetére
Összeesküvés szegény Lazio ellen. Jó kis szoros lett így a bajnokság eleje.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15208 üzenetére
Elnézve mindkét csapatot, fociünnep lesz...
-
baluka26
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15254 üzenetére
Sanszos, bár az arca alapján még bunkóBommel úr is meglepődött ezen
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15254 üzenetére
Elnézve a teljesítményét sikerült átvenni a trónt. Ezt a mozdulatát még Jackie Chan is megirigyelné. Rögtönzött talpas mellkasmasszázst alkalmazott szegény megfáradt Alonson.
Més que un club!
-
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15270 üzenetére
Pont tegnap láttam más oldalon. Azt hittem behalok. Hogy lehet ilyen sután rúgni? Ez szerintem az év bakija. Mondjuk már a kapus se volt semmi
Ja és ha jól emlékszem ez 0-0-nál volt és a hosszabbításban a másik csapat rúgott egyet amivel tovább is mentek.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Dark KillerX
addikt
válasz L|zsidoboz #15511 üzenetére
Ijk Ezt a Barcát biza meglehet fogni,de nem ilyen hadrenddel,Mourinho pl megnézhette volna meccs előttt,hogy a Rubin hogy kifogta a szelet a Barca játékából,igaz 6-3-1-el,de a lényeg hogy hatékony volt.Ez a Real még felkészületlen egy komolyabb derbire!!Sztem
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15519 üzenetére
persze h jobban..
ő még egy szerethető real-csapat tagja volt -
Tibiajax
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15826 üzenetére
De jongot valoban kihagytam, Diarra helyére akkor legyen ő az első csapat tagja
Sztankovics (most nem azért mert interes, tényleg!.. ) szerintem...annyira már nem tapló az utóbbi időben. én legalábbis, ahogy nézem az inter-meccseket, hajt, küzd, Zanetti melettt ő a legnagyobb szívvel játszó ember, nem nagyon látok alattomosságokat tőle. Játszik, passzol, vannak korrek megmozdulások, gólok...jó ő most..
régebben tényleg elég bunkó volt ő is, emlékszem.
dehát..szerb -
troland26
őstag
válasz L|zsidoboz #15898 üzenetére
de most mééér ? ha Afellay a Barcába megy Dzsudzsi mehetne a Realba ....csak az a hátránya DB-nek , hogy magyar szerintem , ha pl Holland lenne már nívósabb csapatba rugná a lasztit...
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #15932 üzenetére
Ejnye már, ellepték a topikot az Inter-antidrukkerek. Szégyelljék magukat mind.
-
maláj
addikt
válasz L|zsidoboz #16034 üzenetére
+1
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #16071 üzenetére
Nem röhög. Kulturáltan kárörvend.
-
baluka26
nagyúr
válasz L|zsidoboz #16182 üzenetére
Terry, Vidic, Rio Ferdinand, Lució, Carvalho
Ezt csak hirtelen, 5, aki biztosan jobb nála.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #16877 üzenetére
Ugyan már, mindössze gyors volt s tökélyre fejlesztette a bicikli-cselt. Meg látott a pályán, kiváló ütemérzéke volt és nagyon jól lőtt.
-
maláj
addikt
válasz L|zsidoboz #16963 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest