Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
- 

Spirit őstag agp-t 4x-esre?nem lesz úgy cseppet nagyobb a veszteség,mintha növelnék 20Mhz-et az fsb-n?reggel kipróbálom,már fáradt vagyok. 
- 

Spirit őstag Samsung és PQI....kicentiztem az fsb-t, jelenleg 177mhz-en megy, a ramok még a gyári 400-at sem érik el, de az agp már így is 76-ot kap:(( 
- 

Spirit őstag Már megnéztem.Igaz nincs összefüggés a ramok mennyisége,meg az fsb és osztók között, de próba-cseresznye..de nem jó úgy se, egyébként 2*512 PC3200-es van benne. 
- 

bebean aktív tag Hello! 
 nekem a7v8x-x-em van. ha jol ertettem több 400 mhz-s ramot tettel a gepbe. az en alaplapom leirasaban szerepel, hogy pc3200-t max 2bank-ig tud fogadni az alaplap. tehat csak az egyik helyre lehet 400 mhz-s ramot pakolni! nem neztem utana, de feltetelezem, hogy nalad is ez lehet a gond. nezz utana az alaplap leirasaban. kisebb freq.-ből mehet több is... (nekem is csak 1db 512 van 400-as)
 ha ez a gond, a bios frissites nem segit...
 üdv
 b
- 

Spirit őstag a kislemezed awdflash nem jöhet szóba már 3 éve kiszereltem az elromlott floppímat, és nem tettem be újat..:))minek:)) 
- 

Spirit őstag Hát az fsb állításnál kiírja, hogy 133/33, 134/33, 135/35...stb...149/39, 150/30...és így tovább....a régi biosnál 180-nál nem 37 volt, hanem 30, és 200 körül érte el a 33-at, így lehetne 200*11,5-en hajtani a procit, memóriát alaplapot, ezért cseréltem 400-asra a memókat...hogy tudnám megoldani? 
- 

Spirit őstag Halihóóó!!:) 
- 

Spirit őstag Senki többet harmadszor?:) 
- 

Spirit őstag Légyszi segítsen valaki! 
- 

Spirit őstag Senki? :((( 
- 

Spirit őstag Sziasztok! 
 Lenne egy Asus A7v8x-es lapom.Ez ugye KT400-as vhippel szerelt.
 Az fsb 100-220 körülig állítható, 200 körül szokták vinni.Tegnap lecseréltem a ramjaimat 400-asokra a régi 266-osokról,de nem tudom kihozni a teljesítménytöbbletet.
 Az eredeti 1000 rev számú biosban még 100,133,166,180-nál is visszaesett(osztott magának a lap) az agp/pci freki, viszont az újabb biosokkal(folyamatosan frissítettem 2 éve) már csak 149-nél esik egyszer vissza, így 149-nél már be sem indul a gép(39-es pci).150-nél már bootol(30Mhz a pci-nak).....emiatt sajnos ''csak'' 167Mhz-ig sikerült tornáznom, felette nem jön be a win.
 Mit tudnék tenni?
 Rakjamvissza az eredeti biost?Hogyan?azt írja a progi,hogy régebbit nem süthetek be.
 Ha mégis sikerült, nem félő,hogy be se indul a gép a T-bred-B magos proci miatt?(az 1008-as bios kezdte csak támogatni ezt a procit)
 SEGÍTSETEK!!!
 Bocs,ha hosszú voltam
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- E-book olvasók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Kuponkunyeráló
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő