Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin0716
tag
Üdv!
Bocs, ha rossz helyre írok, de a témaösszefoglalók alapján ez az egyetlen topik, ahol vezeték nélküli fejhallgatókról lehet kérdezni. Szüleimnek szeretnék venni egy Samsung 6100-as tévéhez vezetéknélküli fejhallgatót, hogy ha egyikük még tévézni akar, akkor ne zavarja a mellette alvót. Árkategóriában 15 ezerig tudok elmenni (max. 20), értelemszerűen nem zenehallgatásra kell, csak hogy a tv élvezhetőlegyen vele, illetve ami szempont, hogy lehetőleg minél kevesebb zajt adjon a külvilág felé.
Minden tanácsot köszönök, akár átirányítást is a megfelelő topikba is.
Szerk.: Ja igen, azt kifelejtettem, hogy relatíve erős alapzajjal bíró modellek alapból kiesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Corvin0716
tag
Sziasztok!
Xonar dgx-hez szeretnék fejhallgatót venni. A HyperX Cloud, Siberia V2/V3 között vacillálok. Az olvasott tesztek és vélemények alapján inkább a Cloud felé húzok, ami kinézetre is jobban tetszik, s pár ezerrel olcsóbb is, mint a V3. DE! Egyrészt elriaszt a 60 ohmos impedanciája, másrészt a V2-nél min. egy 10 ezerrel többe kerül, és nem tudom megéri-e a különbözetet. Ha van itt olyan, aki már mindkettőnek (háromnak) birtokosa volt és megosztaná tapasztalatait, vagy csak simán hasznos tanácsot tud adni, azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is.
-
Corvin0716
tag
És alacsony hangerőn nem teljesít rosszabbul, mint a Siberia? Most lehet hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy magasabb impedancia megfelelő áramellátás esetén is azt jelenti, hogy jól fel kell tekerni, hogy igazán szépen szóljon. Én meg nem vagyok az a csutkára tekerős típus, sőt....
-
Corvin0716
tag
Értem. Akkor majd még megálmodom, hogy V2 vagy Cloud, de valószínűleg Cloud lesz belőle.
Mindkettőtöknek köszönet a segítségért!
-
Corvin0716
tag
Ha valakit érdekel: HyperX Cloud 2 kb. 21500 Ft-ért rendelhető (kiszállítással együtt) a német amazonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest