- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin0716
tag
Ha valakit érdekel: HyperX Cloud 2 kb. 21500 Ft-ért rendelhető (kiszállítással együtt) a német amazonról.
-
Corvin0716
tag
Értem. Akkor majd még megálmodom, hogy V2 vagy Cloud, de valószínűleg Cloud lesz belőle.
Mindkettőtöknek köszönet a segítségért!
-
Corvin0716
tag
És alacsony hangerőn nem teljesít rosszabbul, mint a Siberia? Most lehet hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy magasabb impedancia megfelelő áramellátás esetén is azt jelenti, hogy jól fel kell tekerni, hogy igazán szépen szóljon. Én meg nem vagyok az a csutkára tekerős típus, sőt....
-
Corvin0716
tag
Sziasztok!
Xonar dgx-hez szeretnék fejhallgatót venni. A HyperX Cloud, Siberia V2/V3 között vacillálok. Az olvasott tesztek és vélemények alapján inkább a Cloud felé húzok, ami kinézetre is jobban tetszik, s pár ezerrel olcsóbb is, mint a V3. DE! Egyrészt elriaszt a 60 ohmos impedanciája, másrészt a V2-nél min. egy 10 ezerrel többe kerül, és nem tudom megéri-e a különbözetet. Ha van itt olyan, aki már mindkettőnek (háromnak) birtokosa volt és megosztaná tapasztalatait, vagy csak simán hasznos tanácsot tud adni, azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is.
-
Corvin0716
tag
Üdv!
Bocs, ha rossz helyre írok, de a témaösszefoglalók alapján ez az egyetlen topik, ahol vezeték nélküli fejhallgatókról lehet kérdezni. Szüleimnek szeretnék venni egy Samsung 6100-as tévéhez vezetéknélküli fejhallgatót, hogy ha egyikük még tévézni akar, akkor ne zavarja a mellette alvót. Árkategóriában 15 ezerig tudok elmenni (max. 20), értelemszerűen nem zenehallgatásra kell, csak hogy a tv élvezhetőlegyen vele, illetve ami szempont, hogy lehetőleg minél kevesebb zajt adjon a külvilág felé.
Minden tanácsot köszönök, akár átirányítást is a megfelelő topikba is.
Szerk.: Ja igen, azt kifelejtettem, hogy relatíve erős alapzajjal bíró modellek alapból kiesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Synology NAS
- Fűnyíró topik
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest