Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni fejhallgató vásárlásához.
- Elsősorban filmnézésre használnám TV -n keresztül (Samsung 46C650). Néha játék ill. zene.
Mivel TV -n keresztül használnám elsősorban , ezért csak jack dugós jöhetne szóba (vagy optikai), de így nem tudom, hogy a térhatás megvalósulna -e...- legyen zárt, circumaural kialakítású
- a kábel legyen cserélhető és nem kell mikrofon
- keret 30.000 FtKöszönöm
-
jupp008
senior tag
A Tritton 720+ tetszik és úgy gondolom elméletileg működnie is kellene csak a TV -vel.
Tápellátás USB és optikai kábel derikt a TV -ből ... elvileg ennyi - így működnie kellene....
Az interneten nem találok azonban erre konkrétumot, így Tritton tulajok segítségét kérem, hogy erősítsenek meg ebben, hogy a gyakorlatban is jó lesz ! -
jupp008
senior tag
Ez elvileg nem lehet probléma...ha kell akkor számítógépen keresztül fogja megkapni az USB portos áramellátást. Fizikailag nincs nagy távolság a TV-szg. között, és a filmek úgyis DLNA -n keresztül mennek...tehát a szg mindig megy filmlejátszáskor.
Amúgy írtam a hivatalos support -ra kérdésemmel kapcsolatban és ha lesz válasz megosztom.
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
válasz jupp008 #9634 üzenetére
Megjött a válasz a Support -tól a Tritton 720+ kérdésemmel kapcsolatban.
Úgy van ahogy gondoltam, menni fog TV -n keresztül is !Mad Catz UK Support:
" You can use the headset with the optical cable on the TV and the USB plugged perhaps into your PC for power and you'll have virtaul 7.1 sound as you would on a console or PC. " -
jupp008
senior tag
Szerintem nem sokan használnak Turtle Beach fejhallgatót innen.
Annó én is nézegettem őket, de aztán a a szintén Magyarországon nem tömegcikknek számító Tritton -t vettem.apropó....lassan már 3 hónapja használok egy Tritton Warhead 7.1 -et, ha valakinek esetlegesen lenne kérdése vagy kíváncsi vele kapcsolatban vmire most már tudok tapasztalati választ adni.
-
-
jupp008
senior tag
Sziasztok,
Ha esetleg valakit érdekel gépcsere miatt van egy eladó Asus Xonar DG hangkártyám.
Részletek privátban. -
jupp008
senior tag
Ha valaki beszerzett egy Tritton Katana -t akkor kérem írjon majd róla pár szót.
Illetve ha rámdobna egy privátot megköszönném. -
jupp008
senior tag
-
jupp008
senior tag
Sziasztok,
Sajnos kezd elhalálozni a Tritton warhead 7.1 wireless headset -em és annak kiváltására szeretnék ismét valami hasonlót.
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban filmezés és játék (PS5)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
max. 60 ezer. Jó lenne azonban ha 40 körül maradna.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
mindenképpen vezeték nélküli
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofon nélküli vagy levehető mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo, virtual 5.1,
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Optikai / jackA Tritton egyik legjobb tulajdonsága az optikai + jack bemenet így gyakorlatilag egy-egy gombnyomással tudok váltani a TV- PS5 - számítógép között. Nem tudom megoldás e beemelni a Bluetooth kapcsolatot még, mert a mostani TV -k elvileg elég jól kezelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest