Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nemhiszem, hogy hangzásban találnál kiemelkedően jobbat 5.1/7.1-re, max olyan árban, amit már épeszű ember szerintem nem fizet meg. Miért akarsz mást? Meguntad?
Unásig tudom ismételni, hogy a tesztek olvasása nagyon sokat segít, youtubeon elég sokat találni, meg cikkeket is (nagyrésze persze angol). Megnézed a tied nagyjából milyen, mit hiányolsz belőle vagy mit szeretnél, és keresel egy olyat ami eleget tesz neki.
Amúgy tény, x év alatt romlik a minőség, mert fáradnak a mágnesek (elvileg).
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Legjobbak között??? Naaa Naaa 3 tesztet olvastam helyből, mindnél erős közepes vagy jó minősítést kapot. De akkor is, hangkártya kell hozzá, alaplapi kevés neki (nem tudja rendesen meghajtani) és az amerikai mivolta nekem alapból aggódásra ad okot. Itthon nem ismert márka.
aProPeti87:Ezen felsírtam
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Azért erre a sorrendre nem feltétlenül alapoznék vásárlást, maximum kiindulópontnak jó. Kapásból végignéztem én is most legalább 4 tesztet, és egyiktől sem estem hanyatt. Pedig volt pár fejhallgató teszt, amit olvastam már, és ahol dicsérték az aktuális készüléket. Ennél az átlagosnál nagyobb pozitív élmény fel sem merült. Ráadásul min. 2 helyen is írták, hogy erősen javallott hozzá egy normális, mid-highend hangkártya. Külön öröm, hogy itthonról be sem tudod szerezni (persze ez nem minden esetben baj ).
aProPeti87:
[ Szerkesztve ]
-
Bonkheads
tag
-
nagyúr
Nemtudom milyenek az olyanok Amiket linkeltem USB-seket, azok vannak ezért az árért ajánlottak. Tőlem vehetsz megint Siberiat, de usb-s abból tudtommal csak drágábban van. Ja és mind zárt volt, mint ahogy mondtam is, hogy csak elvétve vannak nyitott gamer fülesek, azok is bőven 30k és a fölött.
Olcsóbb jó usb-s a mutattakon kívül nincs, vagy nem tudok róla, sajnálom.
-
nagyúr
A PRO tudtommal csak annyival több, hogy az usb-s hangkártya jön melléjük.
Az Orion egy hangkártyával ajánlott, van róla magyar nyelvű teszt is ha érdekel. Ezek a fülesek stereo-k, a hangkártyával lesznek virtual 7.1-esek. A real 7.1 fülesek máshogy néznek ki, és drágábbak is, kezdve a Kave-tól...
-
nagyúr
Mert különben sima stereoként fog szólni, és nem lesz térhatású a hang, ami egyáltalán nem rossz bizonyos játékoknál, nemcsak az élményt fokozza, de a hatékonyságot is.
Az ársávban, amit mondtam, olyan hangkártyák kaphatóak amik egy jack-re tudnak neked virtual 7.1 hangzást nyújtani, az alaplapi hangjártyák erre nem képesek, és nincs 2.1-es hangkártya sem. A stereo fülesen mindig csak virtuális hangzás lesz, mert nincs neki 3+1 vagy 4+1 hangszórója oldalanként, mint a realoknak.
Ne vegyél PRO-t mert a spitfire hangkártya a tesztek szerint is gyalázat...
És nyugi nem harapom le a fejed azért, mert bizonytalan vagy, fülest venni nem szabad hipphopp, viszont ugye meghallgatni sem nagyon lehet őket. Ennyi rizikót viszont vállalni kell.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Típushiba amúgy, most hogy így mondjátok többen is erre panaszkodtak. Ezért nem szabad tekerős hangerőszabályozósat venni. Az hagyján, hogy ha koszos lesz, nem működik, de hogy miért megy el a hang... A potmétere megy tönkre, illetve koszolódik. Még a kontakspray segíthet. Más nem...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha bőr, akkor óvatosan langyos szappanos vízzel le tudod mosni, úgy, hogy ne folyon egy pici se a közepébe. Van olyan füles, amiről valahogy le is lehet venni a párnát, pont tisztítás vagy csere végett. Ha szövet, hasonló a mód. Utána a bőrt lehet finom ronggyal törölni, esetleg valami bőrápolót, hogy ne száradjon ki és kezdjen foszlani. A szövetet szárítani kell, ügyelve, hogy a szivacsa se maradjon nedves, mert az is büdös lesz.
Kb. ennyi.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Flashget
félisten
Többször olvasok olyat is fülesekre, hogy gyengén szól, nem ezt vártam stb. miközben teszten jól szerepel.
Akik ilyen véleményeket írnak megfeledkeznek a füles "bejáratásáról"..több órán át kell nyomatni vele a zenét nem kell, hogy a fejen legyen.
szerintem nyugodtan vedd meg azt a fülest ha tetszik neked.Realme GT Master Edition
-
nagyúr
A logi fülesekkel az a bajom, hogy kommersz mindentgyártó cég, és a hangcuccokra nem fecsérelnek több energiát, mint pl. bármi másra. Oké, logi billentyűzetem van idestova 10 éve majdnem, egyik se szart be soha, egereim szintén (csak 2-3 éve álltam át steelseriesre, okkal), de fülesben nagyon 50-50%, ráadásul az újakról meg megintcsak kevés hazai infó van.
A Rage-et én is meg többen akik itt vettek (visszakereshetsz) tudom igazolni, hogy masszívan marhajóhangja van Munkatársam most vett egy Alphát, ő is el van ájulva, hogy 10k-ért mit is ad az a füles. 4 éve vannak lassan Creative füleseim, és marha elégedett vagyok velük.
A Plantronics szintén egy nagyon jó márka, a Gamecom fülesei több nagy gamer rendezvényen voltak jelen, nem véletlenül, szintén kiváló vételnek tartom. Innentől már csak rajtad áll!
A kinti árakat ne nézzétek, amerikából tudtommal nem enged rendelni, vagy ha mégis, könnyen mehet rá vám, stb. Az áfa kint egészen másként alakul, sőt, mindennek az árazása is. Nem szabad alapul venni a dollár/eurót sem, mert csak ideges lesz tőle az ember.
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
Nekem G930 van már bő egy éve. Fenntartásokkal kezeltem, alkalmi áron jutottam hozzá, tovább akartam adni de....
Hát még a mai napig megvan. Játszom és filmezem vele. Zenére nem igazán használom, arra van egy komolyabb rendszer. Az output laggot felejtsd el, sosem tapasztaltam. Biztosan van, de szerintem pár ms-ről beszélhetünk, ugyanis egyáltalán nem érzékelem, pedig háklis vagyok az ilyenre, ezért van a mai napig vezetékes egerem...Nagyon jó a g930, jobb felépítésű mint a g35, nem törik. De hogy a rosszat is: műanyag a cucc, recseg ropog ( ha rajtad van nem hallod, de hát na). Bőr a fülpárna, egy-egy melegebb nyáron beleizzadsz, viszont nem repedezik meg hámlik mint az olcsóbb füleseknél. Kb ennyi.
Én stereo módban nem használom, alltime 7.1-ben van. Az aksi becsülettel bírja, este rárakom töltőre, reggel leveszem, egész nap rajtam megy. Külön élmény vajaskenyeret kenni a konyhában miközben skypolok a haverokkal.
sztem menő cucc.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
-
sting2
addikt
Én, az abszolút hiteles utat járom be inkább.
Van nálam 3 db normálisabb sztereó füles - erősítővel.
Lesz nálam 2 db Gamer füles - amint realizálódik a PS4 kompatibilitás.Bár, fogok ezen a " teszten " bukni 5 - 8000 ft-ot (a próbák miatti értékvesztés..), de legalább a saját fülemmel, saját környezetben győződök meg az élményről.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
Nem kell a negatív szöveg légyszíves, a monitoros topicban ász vagy, de itt hagyd meg nekünk a javaslatokat, ok? Ezzel a hsz-eddel semmire nem ment szegény, csak még jobban elbizonytalanítottad...
Hazaérek adok javaslatokat Laci! Türelem!
-
Flashget
félisten
De az ugye még meg van a topic a gamer fülesekről szól nem a hifi-ről.
Aki gamer fülest akar venni ilyen kérdéseket tesz fel és vár választ. Nem kell ahhoz nagy tudásúnak lenni, hogy egy 10-20K-s gamer füles nem egyenértékű egy 60-80K-s hifi fülessel. Viszont vannak olyan gamer fülesek 10-20K árban amik verik hangzásban a 35-40K-s társaikat. és az emberek ezeket keresik.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest