- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
time_drainer #28902 üzenetére
Igen, H3 Hybrid Pro-ra gondoltam, csak elírtam
A hordozhatóság miatt ajánlottam a wireless verziót, viszont a vezetékes H6-al nincs összehasonlítási alapom, így arról érdemben nem tudok nyilatkozni. A H3 Hybrid Pro-t viszont bátram ajánlom, munkában nálam is az teljesít kvázi svájci bicskaként.
A Novákat se vesd el teljesen, vannak nagyon jó (pl. Wicked Cushions) cserepárnák hozzá, amik megoldják ezt a problémát, viszont nem olcsók. Itt a fórumban sokan váltottak pár ezer forintos, Aliról rendelt párnákra, és azokról is pozítívan nyilatkoztak, tehát a költséghatékonyabb megoldások is működnek.
Bár a Te vegyes felhasználási módodra szerintem még mindig alkalmasabb az Epos H3 Hybrid Pro, pláne ha a semlegesebb hangprofilt részesíted előnyben, a Novák inkább V-karakteresek. Az Epos alapvetően részletesebb hangmegjelenítést produkál, alkalmasabb zenére, de a Novákban több a "bugi", ha játékról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest