Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
schmidtpeter
csendes tag
Pontosan, jól látod. Vagy amíg egy alkalmazás vissza nem kapcsolja. Ezt keresem. Van is ilyen letölthető. Ám az én mobiltelefonomon nem működnek az általam ismertek. Ezért írtam. Tapasztalatom szerint akkor is működik a mobilnet, ha kikapcsol a kijelző. Hisz lezárt képernyő mellett is működik a szinkronizálás, esetleges letöltés, feltöltés, stb. Az alkalmazás lényege pedig, hogy helyettem ki- és visszakapcsolja, ha pl. a kijelző ismét működik. Köszönöm eddigi segítségedet.
-
4Grider
félisten
válasz
schmidtpeter
üzenetére
Egy kérdésre nem hozunk létre topicot.
Mi értelme lenne kikapcsolni a mobilnetet, ha pillanatnyilag nem használja semmi? Hogy utána se tudja addig, amíg kézzel vissza nem kapcsolod?
Itt van az android alkalmazások topicja, ha tudsz értelmes kérdést feltenni ezzel kapcsolatban, akkor tudni fognak egy rakás alkalmazást ajánlani... -
schmidtpeter
csendes tag
Sziasztok!
Rengeteget keresgéltem apk-s oldalakon, de sajnos nem találtam olyan ALKALMAZÁSt, ami AUTOMATIKUSAN KIKAPCSOLJA A MOBILNETET (screen off vagy adatforgalom csökkenés alapján), ha már nem használom.
Samsung A3 2017 telóm van.
Ha van ötletetek, tapasztalatotok, szívesen veszem, ha megosztjátok.
Köszönöm.
BÚÉK!
Péter
Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest