Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
Aktív témák
-
Adi
senior tag
A Mistral az a cég, amelyik a Chieftec tápok élettartam garanciáját letagadja, elhazudja.
Egyik ügyfelem vett náluk 420-as CT tápot, 1 éves garit kapott rá, valamint közölték vele, hogy az élettartam garanciát úgy érvényesítheti, ha regisztrálja magát a gyártó honlapján. Ami persze szemenszedett hazugság, de hát a Mistraltól ne várjon az ember jobbat.
Bízzál benne, hogy hozni fogja a formáját és nem lesz vele bajod, mert a garanciális ügyintézésük messze földön ''híres''.
Amúgy meg a CT hazai disztribútora a Kellytech, mindenki onnét veszi (én is magamnak :D), és ők élettartam garit adnak rá. Ha bárhol kevesebb, akkor ott nem szabad vásárolni, mert átvernek.
Aktív témák
- Garmin fenix 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest