Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
CPU-n kompakt víz (NZXT Kraken X52), VGA stock hűtés
-
N_A_S
veterán
CPU: Ryzen 7 5800X @ 4500MHz (@1.15V)
CPU cooler: NZXT Kraken X62
RAM: Crucial Ballistix RGB 2x 16GB 3200c16 @3800c15
VGA: ASUS TUF 1660 Ti @ 2055/1950
VGA cooler: gyári -
N_A_S
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Köszi! Itt mondjuk semmi tweak nincs, az oprendszer is full daily, gyári MSDNes win. Lehet PBO-val még többet is dobna
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
R5 3600 @ 4400 (hűtés: Cooler Master Hyper 212 RGB)
GigaByte GTX 1660 Gaming OC 6G @ 2160 (ezt tartja stabilan)/2240 (gyári cooler) -
N_A_S
veterán
Elszállt az adatbázis?
-
N_A_S
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
nemár... nagyon nincs kedvem már szerelni. örülök hogy összeraktam a gépet... a 980Ti van benne.
azt se tudom hol kell kikapcsolni azt a ktsg tess-t
mod: [link] - 3500X -el pont ugyanígy kaptam GPU Score-ban. Egymás után futott a 3 teszt. Ha megnézed a TimeSpy adatbázist akkor tökre rímel a dolog, nem egy irreleváns eredmény amúgy... nem értem az okot se igazán

AMD-n 2 teszt kell a listához?mod:
joshua7
Ok!
-
N_A_S
veterán
R5 3600 @ 4400 (hűtés: Wraith Prism RGB)
MSI GTX 980 Ti OC @ 1277 (max boost: 1516, avg: 1500 környéke) / 2028 (hűtés: Rajintek Morpheus)Aferenczi87:
-
N_A_S
veterán
legyen inkább ez:
PowerColor RX570 @ 1505/2200 (gyári cooler) -
N_A_S
veterán
Ez így mehet listára?
PowerColor RX570 @ 1500/2200 (gyári cooler) -
N_A_S
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szép eredmény!
De a RAM mért nem megy legalább 1866-on, ha annyit tud hivatalosan? Sokat dobna a Physics ponton. 
-
-
N_A_S
veterán
ASUS Rampage IV Extreme
Core i7-3930K 12M L2 @5000MHz & Corsair H50
16GB Corsair Dominator GT @2133MHz CL9 Quad Channel
ASUS GTX680 DirectCU II TOP + 3xEVGA GTX680 Quad SLI
ForceWare 306.23 WHQLacsi90-el közösen csináltuk a tesztet, kérem hogy a listán az ő nevét is tüntessétek fel!

P27267
-
-
N_A_S
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
Az ASUS GPU Tweak alapból a Boost clockot írja ki, így is van megnevezve. Kérdésem akkor hogy ez a program akkor elfogadott vagy sem? Illetve jelezném hogy ebben az esetben az utolsó eredménynél hibásan van feltüntetve az órajel mert a boost szerint 1262MHz a GPU, a driver pedig WHQL 301.42, az alapok jók.
De egyébként törölhető is mert ha lesz normális BIOS a laphoz úgyis teszek majd fel max OC eredményket. -
N_A_S
veterán
Látom én sem jártam sikerrel. Egyébként a 6-os széria esetén a GPU clock probléma továbbra is fennáll amit a feletted lévő hsz-omban kifejtettem. De persze fel lehet fogni "menőzésnek" is és kötni az ebet a karóhoz. De leírom még egyszer, nem a listára készült az eredmény! Ahogy az előtte lévő hsz-ban is már utaltam rá, hogy ameddig 247-es proci mellett készül a teszt, addig nem kérem listára.
-
N_A_S
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
btw azt én se tudom mi alapján írod be a listába az GPU clockot mert láttam már Boost clockot beírva, meg láttam alapot is... sajnos ezeknél a kártyáknál 3 GPU Clock verzió, szerintem el kéne dönteni hogy melyik legyen, a max felvett, a boost, vagy a sima, és egységesen jelenjen meg akkor az összes, más különben eléggé félrevezető ha egymás melletti eredményeket nézeget az ember.

-
N_A_S
veterán
Nem listára szánt eredmény, sem HWBotra, de asszem topik témájához tartozik ezért postoltam ide. Mellesleg az Afterburner ablakot is elszokták fogadni (tudom a szabályban benne van hogy GPU-Z, de ha ott az Afterburner, akkor nem szokott belekötni Joshua). Ahogy pedig írtam a GPU Tweak kb 2 napja frissült, az X-GPU-Z pedig annak a programnak a része, tehát a legfrissebb az is. Mellesleg a szabályzatban nem említik hogy TechPowerup GPU-Z ablak, csak annyit hogy "és egy Gpu-z ablak", mindennek tetejében ráadásul ez is Powered by TPU
Egyébként a sensors fül még az official GPU-Z-től is eltérő értéket mutat, mert a kártya nagyobb órajelet vesz fel 3D-ben, mint amit a Boost-ra ír a GPU-Z.
A megnyugtatásodra, itt van egymás mellett az ASUS programja és a TechPowerUP-é:
Innentől kezdve nem értem mi is a Problem!? Meg ugye amúgy is menő

(#5910) players111
sima DCU2, de ráraktam a TOP BIOS-t tehát gyakorlatilag innentől kezdve DCU2 Top(#5912) joshua7
a választ megtalálod abban amit Gyurinak írtam. Egyébként 680SLI-nél is eltérő volt a max GPU Clock, meg 690-nél is, valószínűleg azért mert a másodlagos mag csak 98%-ra terhelődik 3DMark alatt. De BF3 alatt is ugyanez a szindróma. Az elsődleges káryta tizenX mhz-el mindig többet megy valamiért. -
-
N_A_S
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
pedig de.

-
N_A_S
veterán
P11844
ASUS Rampage IV Gene
Core i7-3820 10M L2 @5000MHz & Corsair H80
8GB ADATA XPG Gaming V2.0 @2000MHz CL10 Quad Channel
EVGA GTX 680 @1254/7008Nem volt már türelmem arra hogy azért a 12 pontért küzdjek, pedig elpöcsöltem vele a délutánomat. Sajnos az új BIOS miatt a proci se megy úgy mint a 690-es tesztbe

-
N_A_S
veterán
ha valakit esetleg érdekel, ide tettem fel 3 képet a fenevadról
-
N_A_S
veterán

-
N_A_S
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Hova lett a 2700K?

-
N_A_S
veterán
Stabilitásra pont nem jó, számtalanszor olvastam és tapasztaltam is hogy Furmark alatt stabil kártya, játék közben elvérzik. Ezt a videokártyát meg nem fogom játékra tuningolni, mert alapon is bőven elég. Most megnézem nagyjából hol a vége, aztán alapon fogom járatni addig ameddig el nem adom.
OFF vége
-
N_A_S
veterán
Első teszt az új videókártyámmal
:Konfig:
ASUS Rampage IV Gene
i7 3820 @ 5GHz (H80)
4x 2GB ADATA XPG Gaming V2.0 DDR3 1600 CL9 @ 2000 CL10
Gainward GTX690 4GB GDDR5A szakiktól kérdezném: A Physics Score rendben van?
krx21:
Melegedtek rendesen, de 100%-os ventivel tűrhető volt, a legmelegebb kártya 73 fokos volt ha jól emlékszem -
N_A_S
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Áhh ezt még nem láttam

Én erre a listás eredményre gondoltam.Driver piszklás itt se volt + szvsz az nV is még gyorsulni fog, ez a 2. driver mióta kijött a kártya...

A modra: minden proci más, de szerintem ezt pont neked nem kell elmagyaráznom.. a Vantage már itt is kékült, tovább meg nem akartam feszelni a H100-al
-
N_A_S
veterán
válasz
Lucifer6280
üzenetére
a kulcsot már megkaptad a vga topikjában, ne legyél mohó!
04ahgy
esélytelenek nyugalmával maradok a crysis2-nél

-
N_A_S
veterán
válasz
Lucifer6280
üzenetére
13. helyen egy nagyon sh*t karival vagyok, azt illene onnan lemaszatolni

-
N_A_S
veterán
válasz
pszichiater
üzenetére

jobbklikk / asztali elemek megjelenítése OFF
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként új rendszer, mellesleg nem az enyém, sajnos. a videokártyák nagykerből vannak
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Lehet belőle következtetni, de koppra nem hiszem hogy ugyanannyit mennek, legalábbis nekem 5.5-5.6-on már nem jött be a win léggel, viszont 5400-on lazán indul
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Termeli a hőt rendesen, de 5GHz-n még így is lement 10kör linx (HToff). Szerintem egy jobb fajta vízzel, DMark alatt simán adja az 5400-at. Batch# alapján (L046C066) 5600-5700 4c/4t validokat is találni ilyen prociról, vízzel
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ne sajnáld! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

másik alaplap![[link] [link]](http://noob.hu/2012/05/23/tn/3dm11_3way480.jpg)
![[link] [link]](http://noob.hu/2012/04/26/tn/ivyalap11.jpg)
![[link] [link]](http://noob.hu/2012/04/26/tn/ivyalapsli11.jpg)