Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
benne van hogy én nyúltam gyengébe mondjuk akkor felém csak azok jöttek

az aero msi vitte a 2100-at bűvészkedés nélkül,volt egy strix ami 2088,anno a 4 evga is 2050-2088,ez a gaming x meg harmatos 2000-et megy csak,akármit bűvészkedek vele.azon meg hogy 1400 felett még egyiknek a ramját sem láttam,meg se lepődök. -
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát nem tudom, szerintem akkor csak rossz példányokat fogtál ki eddig. Ami most nálam van 1080, az alapfesz alatt (1,025V, alapfesz: 1,05V) megy 2150-et FS-ra, igaz innen már csak max 30-50 MHz-et skálázódik, környezeti hőtől függően a +fesz hatására.
GT2-ben látszódik szépen az órajelbeli különbség, GT1-ben pedig kicsit elhúz a te eredményed, ami gyanítom az 5GHz-es BW-E-től van. Nálam most a vga-n kívül mindenki 24/7 beállításon ment.

-
subaruwrc
félisten
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
nem lesz,hibás volt a kártya egybként,ezért az eredményért is vért kellett izzadni.
-
R3laX
addikt
válasz
Szoszo94
üzenetére
GPU az jó sok, 1.280V-ra is felugrált, kinyitott ablakkal max 50 fokra ment fel a kártya, míg töltődött a képernyő addig +8 fok is volt
. Memória vezérlőnek nem adok voltot, azt inkább nem erőszakolom, alapon van, nem használok wattmannt. Watttollal toltam neki az extreme feszkót. -
R3laX
addikt
válasz
Szoszo94
üzenetére
Nekem a max eddig 1425/2250-en 15100valamennyi GS pont, 12700-as physics-el 4.8-on járatott 3770k-val. Az összpont 12390 volt asszem. Sztem 1430 lesz a vége, majd belövök ide egy tesztet, ha otthon leszek
. 24/7-re sztem elég a 1370/2150, így a Doom és a BF1 is stabil. -
Múltkor volt 100 ponttal több is, de akkor még nem tudtam erről a fórumról és nem csináltam képet
Azóta meg csak pár tesztet futtattam, de reprodukálni persze nem tudtam még.
Most tápcserén gondolkozom, hogy feljebb tudjam vinni a feszt, úgy érzem sok van még ebben a kártyában léghűtéssel
-
Igen, de a mem OC-t nem is ebben a programban vettem észre, hogy mennyit számít, hanem Furmark alatt
Aztán pedig játékokban. Mindenesetre ennél feljebb egyelőre nem tudok menni, pedig még gyerekcipőben jár a feszültség is és a hőmérséklet is bőven rendben van, csakhogy a táp 12V-os ága "elfárad" és túlságosan leesik...úgyhogy tápcseréig marad ez az eredmény 
Illetve ha megnézed Simi pontjait, pont, hogy GS-ben nem maradtam el sokkal, holott van 80MHz különbség a gpu órajelek közt

-
Habugi
veterán
válasz
Szoszo94
üzenetére
A történet pepitában annyi (ha jól tudom), hogy FS-ban a CombinedScorerra "skálázódik" leginkább az összpontszám, azaz az utolsó tesztre. Az dobja meg leginkább a három közül és mint olyan, nagyon hálásan reagál a vRam OC-ra de ez egy elég specifikus eset.
Kvázi ezért adhatja azt az érzetet mintha többet számítana mint a GPU OC, az leginkább a Graphics scoret dobja, ami fölött viszont prioritásban ott a Combined a maga MEM OC érzékenységével.
-
válasz
Szoszo94
üzenetére
Annyit hozzáfűznék, hogy a memória OC jóval többet jelent, mint a GPU OC ennél a kártyánál (szemben az ex kártyámmal - 280X -, ott semmit nem ért, sőt, alulfeszelve és 100MHz-el kevesebbel használtam, változás nem volt. Mondjuk ott 384bites volt a sávszél, lehet ezért).
Simi dobott pár hsz-el korábban egy képet, 50MHz-el kevesebb VRAM órajellel és 80-al több GPU frekivel, kicsivel több GS ponttal. Ez így szerintem reális, de majd ránézek tess offal mennyit dob, ha gondolod. -
Sziasztok!
Ha 3Dmark demo változatában (Steames) nem bántok semmit, csak lefuttatom a Fire Strike tesztet, az megfelel valid pontszámnak (természetesen CPU-Z GPU-Z képekkel)? Köszi
-
ricsi8800gt
addikt
Sokan meg ilyednek attol ha feszt kell adni a cpu-nak.Meg ha már 1.3-1.4 körül járnak.Pedig nem lesz bajuk.inkább a hő fokot kell nézni.Szóval nem kell tartani a fesz emeléstöl
-
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Végülis megy még

-
Simi37
őstag
Oka van az 1,44nek. Tobbek kozott ezert hasznalom 4,5 oda "csak" 1,35 kell neki...de azert 1-1 bencs erejeig felrantom.
-
SoulReaver
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
CSak egy kicsit...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Köszi

-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
-
arn
félisten
most lehet hulyeseget kerdezek... remote gepen letoltottem a 3dmarkot, a legujabb verziot. elinditom. a time spy ott van, de hol a tobbi teszt? par eve neztem utoljara, akkor ugy remlik, a basic verzio siman lefuttatta az osszeset (firestrike, sky diver, etc).
most elinditom es csak egy eredmenyt kapok. szeretnem osszevetni az eredmenyt a korabbiakkal.
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Majdnem. MO-RA2.
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Terhelve 15°C volt a GPU, a CPU 40 körül

-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
Vigilante
őstag
Proci: 4,8 GHz
Kari: 2126/11520 MHz
Ramok: 2400 MHz-enListára is mehet.
Az 5,0 GHz még hozna valamit, de a cél a 20000-es határ átlépése volt, nah meg nem akarom kihűteni a kérót a kinti -10-el. Rá kellett nyitni az ablakot ugyanis a gépre, azért ilyen jók azok a hőfokok.
Nah meg a TDP limitet egy másik BIOS-al talán még lehetne feszegetni, csak most nem tudom, hogy a 8 pines PCI-E csatin 150Watt tud csak átjönni, vagy tényleg képes akár 175Watt is átpréselődni rajta!? Mert a VGA egy Founders Edition egyébként. 
-
jones965
Modder
válasz
traktorgumi
üzenetére
Próbálj meg régebbi ati drivert.
-
jones965
Modder
válasz
traktorgumi
üzenetére
Ott valamelyik eszköz illesztőnél driver hiba lehet. Legalább 2-3000 GPU ponttal kellene többet kapnod.
-
traktorgumi
aktív tag
Saphire rx480nitro+ 4gb
Valaki tudna nekem segíti?
A driver rossz vagy biosban valami nem jó?
Miért ilyen alacsony pontszámot kapok?
Igazából a pontok nem is érdekelnek csak szeretném hogy minden jól menjen és hogy tudjam biztosan hogy a kártya rendben van.
Steamen meg is vettem akciosan 3dmark progit.
Linkel 3 eredményt.
[link]
[link]
[link]8698-9969

Mit javasoltok?
-
Habugi
veterán
válasz
üzenetére
Kösz! Igen, az az érzés ismerős..

(#3210) jones965:
Köszönöm!

LLC ügyileg onnan jött az apropó, hogy az előző rev1.0 FXA-UD3 lapomban forceolt LLC volt, nem engedte állítani, ennek hatására pedig elég látványos órajel/fesz kombókat mutatott Idle állapotban, miközben BIOS-ban ~1.525V volt beállítva és terhelés hatására ezt egyből fel is vette.
Ahhoz a 7600K-hoz egyébként grat, szüzeket áldoznék érte..

-
-
Sziasztok!
Mondom legyen itt egy kis pontot kapott "konfig" tesztje is

x1 MSI N480GTX Twin Frozr II VGA -val
[link]x2 MSI N480GTX Twin Frozr II VGA -val (SLi)
[link]3DMark 11 teszt szerint a GPU(k) kihasználtsága 97-98% , a CPU magok kihasználtsága (átlag) 50%+ (/mag)
Akkor most a CPU gyenge vagy a GPU ?
/vagy mind2 ?
/L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Menjünk át a 480 topikba, ne itt offoljunk tovább, de kíváncsi vagyok menny feszt ad alapból a vram-ra a kártyád

Azóta meg csak pár tesztet futtattam, de reprodukálni persze nem tudtam még.