Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Maradjunk annyiban hogy az a fasza kis trójai lemorzsolta a rendszereinket mint a mogyorót!
A másik kolléga lapját 3 órán keresztül baszogattuk mire sikerült bootra bírni! Az én ssd-m meg KO... ami azért fura mert sosem volt rá panaszom másfél éve, kivéve mikortól felfedeztem az ártatlan kis vírust...
Arról nem is beszélve hogy 2db 750-es 2db 1TB-os majdnem odalett... ezek közül talán helyrejött a 2db 1TB-os, legalábbis az egyik 50gb-os partíciójára tudtunk wint telepíteni másfél óra után, a másik ami adatot tárol olvasható... Az ssd pedig se kép se hang... Ami kimerül annyiban hogy: sem wint telepíteni nem lehet rá, sem pedig adatot olvasni róla! Bios látja, de egy nyikkanást sem ejt! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik kolléga lapját 3 órán keresztül baszogattuk mire sikerült bootra bírni! Az én ssd-m meg KO... ami azért fura mert sosem volt rá panaszom másfél éve, kivéve mikortól felfedeztem az ártatlan kis vírust...
Arról nem is beszélve hogy 2db 750-es 2db 1TB-os majdnem odalett... ezek közül talán helyrejött a 2db 1TB-os, legalábbis az egyik 50gb-os partíciójára tudtunk wint telepíteni másfél óra után, a másik ami adatot tárol olvasható... Az ssd pedig se kép se hang... Ami kimerül annyiban hogy: sem wint telepíteni nem lehet rá, sem pedig adatot olvasni róla! Bios látja, de egy nyikkanást sem ejt!