- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Köszi.
Erről a gépről tudok a PH-ra tölteni, mivel 1080p monitor van rajta. Ez még nagyjából olvasható, de a másik 1440p, az sajnos teljesen olvashatatlan.
Többi topik megegyezése alapján használjuk sokan ezt, mivel reklámmentes, nem tömörít, png is mehet.
Bocs, eddig mindenkinél jól ment, mobilosoknak link, pc-seknek képként teszem, hogy a legegyszerűbb legyen.
Irritáló a reklám tudom, de nem tudtam/tudtunk róla hogy volna.
Egyszerűen nem tudok jobbat, ahol olvasható, éles, jó minőségű képeket lehet tárolni.
PH nem az, az borzalom.
Millió alternatívát próbáltam, ez bizonyul(t) eddig a legjobbnak.B verzió, vágom a képeket 1080 max pixelre.
Köszi a visszajelzést, így már tudom, hogy van olyan böngésző, ahol reklámos. Firefox és a Samu telón nincs, de ezek szerint van valahogy.
Kitalálok vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix GTX 1060 6GB Gaming Oc
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Manli RTX 3070Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest