Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark05 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Köszi
-
NFree
addikt
Sziasztok , nem tudjátok hwbotra kell 3dmarkos valid eredmény , mert nem sikerült valamiért feltöltenem.
Hűtés Víz mindenen. proci 5,7ghz asus strix980 1304/3500 -
NFree
addikt
Sziasztok hoztam egy pár új eredményt. Hűtés procin Víz. Vga töbnyire gpu blokk , néhol gyári lég.
Gtx 480 lightning sli /gyári .
Gtx 580 sli . Lightning/víz Matrix/gyári.
Gtx 580 Lightning/víz
Gtx 760Hawk/víz boost 1320Mhz
Gtx 670 Power edition/víz Boost 1359Mhz
Gtx 680 Dcu2t/víz boost nincs .
Gtx 780 Classified/víz Boost 1215Mhz
Ha megfelel kérném a listára
-
NFree
addikt
válasz
goro1000
üzenetére
De jó kb 1500 pontot rálehet tenni ezekre az eredményekre , xp től jobbat reméltem de annyi sem jött össze mint a win7-el . Majd ha összejön valami űtősebb konfig akkor már 8.1 el fogom tolni

Annyi a bibi ezzel a platformal nem jó a win8.1, de neked javaslom, hogy használd.
-
NFree
addikt
Kérnék akkor egy frissítést , hosszú délelőttön vagyok túl 3 oprendszert teszteltem.
Hűtés: Proci levegő (xigmatek achilles). vga-k gyári.
760 Hawk Boost 1241Mhz
780 Classified Boost 1136Mhz
Proci rakoncátlankodott kicsit az elején de utánna végig tette a dolgát.
Ha megfelel kérném a listára

Külön köszönet kicsipapucsank a helyes irányba terelgetésért.

-
-
NFree
addikt
válasz
jones965
üzenetére
Szép eredmény
, reménykedtem egy 5400-as cpu órajelben , mennyire volt meghűtve a proci?(#6186) Laraxior
Szerintem nállad csak az időzítéssel és fesszel kéne játszani kicsit s megindulna az, Habár ahogy észrevettem a Giga nem nagyon erős ram tuningban Legálabb is nállam, menne ez de feszelni kéne meg belenyulni az időzítéskebe (csak hülyevagyok hozzá) pl tudom nem egyforma a konfig de 2400 on gyönyörüen megy 2600 on nem indul, csak ha tRFC-t magas értékre állítom, de akkor meg már olyan szépen belassul, hogy nagyon sokat kéne finomhangolni mint említettem nem értek hozzá. csak tipp.
A gyári oc profilokkal megint nem megy semmi
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Köszönöm.
Össze fog szerintem 05 be nagyon lényeges, hogy a proci minnél kevesebb hátérmunkával kell dolgozzon ezért feladatkezelőbe érdemes ezt azt kikapcsolni. Gpu-t tényleg nem érdemes huzni mert alap vga val csináltam 55571 pontot . Ezt az órajelet a kari simán tudja még bent is a gyári 1,3v al ugyhogy ez nem volt megterhelő a számára. Csak kiváncsiság miatt futtattam tuningolva a vga-t is . és hozott majdnem 100pontot.
03 már érdekesebb ott igen is számít a vga órajel+a finomhangolás is , de nélkülözhetetlen az erős proci.
01 szintúgy . 05 be sajnos én még nem nagyon találtam meg a megfelelő beálítást. (s ez így is fog már maradni csak a nyers erő a járható út a számomra) -
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szép, a többibe elmarad a 980-tól de itt mintha még jobb is lenne 5ghz el lehet meglenne az 54k 
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Várom a tuningosat

kicsipapucs szép eredmények

-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szép lett gratulálok
Ezt nem fogom én sajnos megélni soha .
Számomra szopatós ez a teszt nagyon , még nem jutottam vele dülöre . -
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Mérd meg légyszi kiváncsi vagyok elvileg itt nem számít a ht így ha 5ghz en járatod a procit ugyan az mint az enyém
kiváncsian várom. 
Az a bibi cpu limit van így hiába arőseb a vga nem sokat dob , szinte csak a proci számít . -
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Gratt
jól megy a proci . 
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szép eredmény gratt
, várom akkor a kinti tesztet is 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Sapphire RX 560 4 GB videókártya
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hűtés Víz mindenen. proci 5,7ghz asus strix980 1304/3500
, én is majd valami hasonlót(proci) szeretnék hidegvízzel . Lehet nem jön össze 

beszéltünk már erről asszem 06 kapcsán is .csak még nem jutottam odáig . 1 gép van sajnos , még egy üres kis merevlemezem lenne a feladatra csak v hogy az időhiány
.