- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lol... igen, ismerős... Mit lehet tenni az 1 gigás vinyóra, mikor egy windows mondjuk 100 mega, meg a játékok is vagy 50-100 megásak... Hát sokat

Emlékszem, amikor 420-as vinyóm volt, akkor volt HL mánia... Fel akartam tenni, de nem volt elég helyem... Vinyó format, majd W95 fel, majd súgók meg pár felesleg kitörlése, így lett annyi helyem, hogy feltegyem, meg maradjon 21 mega üresen, amiből 20 kellett a játék elindításához... Akkor minden megáért küzdöttem. Ha meguntam, leszedtem, és feltettem egy másik játékot, akkor a W95 megszedte magát (nem nagyon, csak vagy 5-10 megával, de lehetetlenné tette az újbóli HL-ezést, szal megint format lett
Összességében volt, hogy egy héten 4x telepítettem a gépemre
Haverok is csak úgy viccelődtek, hogy na mi van, ebéd előtt még formázod megint? 
Kicsit témába vágóbb: Megcsináltam a kissé szolídabb, de remélem még mindig vicces intrómat, immáron idegeskedés nélkül... Remélem tényleg ez az utolsó... Még ezt csekkoljátok már le, és véleményezzétek... TSCC kodekes ez is... Majd itt lesz a linkje (most áll feltöltés alatt, szal ha még nem tölthető, várjatok
))
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Temu
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs