Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Megpróbálom, köszönöm!
Valamilyen plugint, scriptet, tudtok, amivel súlyt tudok adni az egyes objecteknek?
1 szétesett sziklát akarok leejteni, de sok elemből áll és jobb lenne, ha tudnék neki fizikát adni és nem egyeslével állítom be.
Letettem egy Udeflectort, hogy legyen mi felfogja az eső tárgyakat, a gravity külön létrehoz valamilyen pontokat és nem a objectemre hat. (Ezekből a pontokból lehet folyadékot meg egyéb anyagot kreálni.) Eddig jutottam. Hozzá láncoltam, blindeltem, de nem érdekelte különösebben. Lehet én szúrtam el valahol.

Néztem neten, hogy van valami eszköz, amit sokan használnak (reactor), de nem találtam letölthető verziót, valószínűleg ez is fizetős.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest