- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Megpróbálom, köszönöm!
Valamilyen plugint, scriptet, tudtok, amivel súlyt tudok adni az egyes objecteknek?
1 szétesett sziklát akarok leejteni, de sok elemből áll és jobb lenne, ha tudnék neki fizikát adni és nem egyeslével állítom be.
Letettem egy Udeflectort, hogy legyen mi felfogja az eső tárgyakat, a gravity külön létrehoz valamilyen pontokat és nem a objectemre hat. (Ezekből a pontokból lehet folyadékot meg egyéb anyagot kreálni.) Eddig jutottam. Hozzá láncoltam, blindeltem, de nem érdekelte különösebben. Lehet én szúrtam el valahol.

Néztem neten, hogy van valami eszköz, amit sokan használnak (reactor), de nem találtam letölthető verziót, valószínűleg ez is fizetős.

Új hozzászólás Aktív témák
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest