- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
pikszel Köszönöm!

KeShot-hoz ért valaki?
Megoldható az, hogy én a modelljeim (Pálya, Karakter) ezzel textúrázom, majd vissza rakom Max-be és ott külön teszek még rá textúrát? KeyShot-ban nagyon steril minden!Max-be, ha ráteszek az adott objektumra textúrát, mivel tudom azt megcsinálni, hogy például van egy lakkozott felület, ami tükröződik, de akarok bele már lekopott részeket, ahol nem fénylik, tehát nem csak látszólagos kopás van rajta?!
Megértem találni egy videót, ami talán szemlélteti a dolgot! (Ez sem igazán az igazi!)
2:43 1:23http://www.youtube.com/watch?v=R7WNcUotwSQ
Annó még régen próbáltam falevelet és, ha emlékezetem nem csal ott kellett a falevél textúrája meg mellé a negatívja, ami fekete és renderelve nem látszott (A fekete rész és kettő fájlba természetesen)! A fekete részt a Diffuse-ba kellett rakni. (Halványan rémlik).
Az PS-be megrajzolt fakó részeket, amik szürkék gondolom azokat a Diffuse-ba kell raknom, de attól még a csillogni fog nem?
Segítséget továbbra is nagyon szépen köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- 3DMark 11 eredmények
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest