- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Azt nagyon megköszönném!

Ez viszont nem mostanában lesz kész! Igyekszem összekötni a kellemest a hasznossal!Még van 2 évem leadni, mint diploma munka! (Ezt, ha eljön az ideje felfogom hozni valószínűleg, de lehet makacsságomban 'X' képkockát renderelek le egy nap és összerakom!) Még nagyon messze vagyok attól, hogy kész legyen!
Karakter, Animáció, Fények valós beállítása, Textúra gyártás!
2 magos 3800+ proci meg 4gb ddr2 ram valamint a HD5770-nek ez kicsit sok! Gondoltam arra is, hogy a suliba azt a temérdek gépet összekötöm, de ott nincs max csak maya és igazából fogalmam sincs miként tudom rábírni, hogy együtt dolgozzanak a gépek meg sajnos nem használhatom mind... :/ Mert használják órákon a gépeket; max valamelyik hosszabb szünetben!

Láttam már olyan diplomamunkát, hogy én nem adtam volna azt le és szerintem, ha megtudom csinálni ütősre még lehet akár referencia anyag is! (Jó gyakorlás is csak nem tudok vele napi 24 órát foglalkozni :/ )
éééééés, ha már itt vagyunk tudtok esetleg valamiféle ATMOSZFÉRA tutorialt? Nem is tudom, hogy fogalmazzak! Ne csak a semmibe történjen az a valami, hanem legyenek ott porszemek meg hasonló elemek, amik megtöltik a teret 'ÉLETTEL'!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen routert?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi hangfal építés
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest