Új hozzászólás Aktív témák

• szabog4

aktív tag

válasz atila4 #6641 üzenetére

Azt nagyon megköszönném! :R

Ez viszont nem mostanában lesz kész! Igyekszem összekötni a kellemest a hasznossal!Még van 2 évem leadni, mint diploma munka! (Ezt, ha eljön az ideje felfogom hozni valószínűleg, de lehet makacsságomban 'X' képkockát renderelek le egy nap és összerakom!) Még nagyon messze vagyok attól, hogy kész legyen!
    Karakter, Animáció, Fények valós beállítása, Textúra gyártás! :)

2 magos 3800+ proci meg 4gb ddr2 ram valamint a HD5770-nek ez kicsit sok! Gondoltam arra is, hogy a suliba azt a temérdek gépet összekötöm, de ott nincs max csak maya és igazából fogalmam sincs miként tudom rábírni, hogy együtt dolgozzanak a gépek meg sajnos nem használhatom mind... :/ Mert használják órákon a gépeket; max valamelyik hosszabb szünetben! :)

Láttam már olyan diplomamunkát, hogy én nem adtam volna azt le és szerintem, ha megtudom csinálni ütősre még lehet akár referencia anyag is! (Jó gyakorlás is csak nem tudok vele napi 24 órát foglalkozni :/ )

éééééés, ha már itt vagyunk tudtok esetleg valamiféle ATMOSZFÉRA tutorialt? Nem is tudom, hogy fogalmazzak! Ne csak a semmibe történjen az a valami, hanem legyenek ott porszemek meg hasonló elemek, amik megtöltik a teret 'ÉLETTEL'! :)

Új hozzászólás Aktív témák