- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
...elnézést, már nem tudtam javítani az előző hozzászólásom (helyesírási hibák miatt...)
Na szóval, azért lesz görbe a vonalam mesh smooth után, mert például az ajtónál lévő vízszintes vonalak az első kerékjárathoz (jobb első sárvédő) közelítve már elgörbül és nem tarja a folytonos vízszintes vonalat? ...vagy a jobb első ajtónál nem 100%-ban függőleges a vonal? ...de, ha szeretnék bele egy ívet, ami ad egyfajta karaktert, akkor ez a probléma merül fel.
Elég idegesítő, hogy nem jövök rá. Ráteszem 25x a mesh vagy turbo smoothot és egyesével a kismillió polyt kiegyenesítem, akkor valószínűleg jó lesz, de minél kevesebből szeretném szépre, jóra, használhatóra csinálni.
Mivel később szétválasztva nyithatóra akarom az ajtókat, motorháztetőt, stb.,stb. valamint motort, tengelyt, üléseket, műszerfalat, mindent, ami csak kell hozzá modellezni. Forgó, mozgó elemek is kerülnek majd be az animáció miatt, de ez még nagyon odébb van!
Még ezzel szenvedek és, addig nem is megyek tovább, amíg nem tudom megcsinálni! Felesleges addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még ezzel szenvedek és, addig nem is megyek tovább, amíg nem tudom megcsinálni! Felesleges addig.