Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
...elnézést, már nem tudtam javítani az előző hozzászólásom (helyesírási hibák miatt...)
Na szóval, azért lesz görbe a vonalam mesh smooth után, mert például az ajtónál lévő vízszintes vonalak az első kerékjárathoz (jobb első sárvédő) közelítve már elgörbül és nem tarja a folytonos vízszintes vonalat? ...vagy a jobb első ajtónál nem 100%-ban függőleges a vonal? ...de, ha szeretnék bele egy ívet, ami ad egyfajta karaktert, akkor ez a probléma merül fel.
Elég idegesítő, hogy nem jövök rá. Ráteszem 25x a mesh vagy turbo smoothot és egyesével a kismillió polyt kiegyenesítem, akkor valószínűleg jó lesz, de minél kevesebből szeretném szépre, jóra, használhatóra csinálni.
Mivel később szétválasztva nyithatóra akarom az ajtókat, motorháztetőt, stb.,stb. valamint motort, tengelyt, üléseket, műszerfalat, mindent, ami csak kell hozzá modellezni. Forgó, mozgó elemek is kerülnek majd be az animáció miatt, de ez még nagyon odébb van!
Még ezzel szenvedek és, addig nem is megyek tovább, amíg nem tudom megcsinálni! Felesleges addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Kés topik
- Exkluzív órák
- Adobe Lightroom topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még ezzel szenvedek és, addig nem is megyek tovább, amíg nem tudom megcsinálni! Felesleges addig.