- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfules
tag
Igen még most szeretnék tanfolyamra jelentkezni mert nagyon érdekel a dolog. Azért agyaltam a vizsgán mert feleslegesnek tartom a tanfolyamot ha egy egyszerü vizsgán sem felelek meg mert az k.nehéz vagy mert nem értem az englis-t...
Az viszont elszomorít, hogy ennyire nem számít a végzettség egy cégnél, nyilván nagyon sokat jelent a portfólió a tehetség ez alapján látják, hogy mire vagy képes (értem ezt) ..de mivel is igazolod hogy képzett vagy? és hogy részt vettél egy komolyabb 3ds max Pro vagy Massive képzésen! Ha az önéletrajzomat kéne a portfólióm mellé tűzni mit írnék, hogy érdekelt ezért otthon megtanultam a youtubról? Ha megállít a rendőr mit mondok neki ja én tudok vezetni de nincs jogsim? értitek a durva hasonlatot....
Tehát azt mondjátok nincs semmi haszna a vizsgának és nincs is értelme 300ezer Ft költeni tanfolyamra?
Egyáltalán Magyarországon mennyire lehet ezzel munkát találni, főállásban vagy csak maszekban, miben érdemes gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk Wifi alaplap!
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest