- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfules
tag
Igen még most szeretnék tanfolyamra jelentkezni mert nagyon érdekel a dolog. Azért agyaltam a vizsgán mert feleslegesnek tartom a tanfolyamot ha egy egyszerü vizsgán sem felelek meg mert az k.nehéz vagy mert nem értem az englis-t...
Az viszont elszomorít, hogy ennyire nem számít a végzettség egy cégnél, nyilván nagyon sokat jelent a portfólió a tehetség ez alapján látják, hogy mire vagy képes (értem ezt) ..de mivel is igazolod hogy képzett vagy? és hogy részt vettél egy komolyabb 3ds max Pro vagy Massive képzésen! Ha az önéletrajzomat kéne a portfólióm mellé tűzni mit írnék, hogy érdekelt ezért otthon megtanultam a youtubról? Ha megállít a rendőr mit mondok neki ja én tudok vezetni de nincs jogsim? értitek a durva hasonlatot....
Tehát azt mondjátok nincs semmi haszna a vizsgának és nincs is értelme 300ezer Ft költeni tanfolyamra?
Egyáltalán Magyarországon mennyire lehet ezzel munkát találni, főállásban vagy csak maszekban, miben érdemes gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest