Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Üdv!
WIP
Régi álmom, hogy egy csili-vili Evo II-es Integrale álljon a garázsom előtt

Mivel egyikkel sem rendelkezem, így kénytelen vagyok CG-re hagyatkozni...Tegnap este elkezdtem pár renderelést, hogy is fog kinézni, mennyire lesz realisztikus. Fejlesztés alatt, most a részletek kidolgozása folyik
Közben akadt egy újabb problémám!
Ahogy haladt előre az idő, besötétedett
HDR képet raktam be az enviroment alá backgroundnak, és egyszerűen az idő előre haladtával már nem tudtam több rendert készíteni 
(Egyébként a scene-en egy fényforrás sincs, csak a HDR)Valahol egyszer beállítottam Budapestet, de ott fix július közepi délelőtt 11 órát adtam meg. Azt gondoltam, hogy ezentúl mindig azt a fényviszonyt fogja használni
Hol keressem azt a beállítást, hogy fix időt rendereljen, mindig ua az időpontban ?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Formula-1
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HDR képet raktam be az enviroment alá backgroundnak, és egyszerűen az idő előre haladtával már nem tudtam több rendert készíteni