- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone
üzenetére
a kulcsszó a "darabokban modellezés". szépen, formáról formára haladok, vagy feldobom nagy vonalakban, és abba építem bele a kisebb részleteket, "rétegről rétegre" (értsd egyre kisebb részleteket). Modellezés téren azt a módszert használom ami a formáról hirtelen eszembe jut, hogy jó lenne. A harang (a képen alig látszik) pl profilgörbe rajzolása utáni körbeloftolással készült, a végeredményt pedig polyvá konvertáltam. Az ablakok egy poly plane (legalábbis egy itt-ott átalakított síklap) végigextrudálva egy curve mentén. A "Virágablak" boolean, a felette lévő levélforma szintén. Sok más pedig szimpla extrude, vertex tologatás, stb... Szóval mindent szépen külön külön modelleztem, amit úgy volt könnyebb, és ha elég sok dolgot ráteszel, akkor még szimpla kockákból is látványos eredményeket lehet kihozni. A render pedig Mental Ray lambert, az Ambient színcsatornáját AOC-cal vezérelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest