Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyetértek, soksok gyakorlással lesz haladó az ember... a profivá váláshoz szerintem más is kell, sok más területen is tapasztalat és tehetség, pl kézi rajz vagy hasonlók. Ha mondjuk ez igaz, sosem lesz belőlem profi
egy kockát nem tudok lerajzolni 
Mindenesetre szerintem sok, fokozatosan nehezedő modellekkel (legalábbis modellezés téren) lehet fejlődni. Ha túl kicsi a haladás, akkor nincs kihívás, ha túl nagy, és nem sikerül, akkor meg nincs sikerélmény... meg kell találnod, miben vagy jó, nekem pl az organikus modellezés nem megy, de az unorganikus egészen kezd menni
most katedrálist modellezek egy ismerős sajátpromó/reel animációs filmjébe, ami persze az én reel-em is lesz majd
nagyon majd, mert iszonyatos sok munka, én meg emellett elwowozom az időt, dolgozom, és az egyetemen is lassan vizsgaidőszak, amikor meg fogok dögleni...majd ha le lett csekkolva a templom állásaa, tolok még róla fel képet ide is...
amúgy a profizmustól még én is messze állok, de azért jól esett, hogy pár képem alapján lettem megkeresve látványterves munkák elvégzésére, és túl is estem páron már (Würth, Hell, Golding Media, Phillip Morris...) (amiknél megtanultam, milyen kompromisszumkésznek kell lenni, ha nyakon a határidő
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 3(4X3,4Ghz),VEGA VGA,8-16GB RAM,256-512GB SSD,Jó akku,szép állapot
- ASUS Extreme N6600GT Silencer 6600GT 256 MB GDDR3 128 bit Retro VGA
- Sapphire Radeon X1900 CrossFire Edition 512 MB DDR3 256 bit Retro VGA
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy kockát nem tudok lerajzolni 
)