- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Annyi a kulonbseg, hogy Emesh face, Epoly meg poligon alapu. Amugy editpoly tekintheto a edit mesh tovabbfejlesztesenek, tobb es jobban hasznalhato(mukodo) tool-okkal, nemistom mert hagytak benne edit mesht, valoszinuleg kompatibilitas miatt.
Ui: toknemidetartozik, de visszatertem innihanynibelefekudni egy ket hetre kicsinyhazankba, es ramjott, hogy el kene adnom monitorom, mert itt ugyiscsakporosodik, ocsikenek meg eleg regi 21es iiyama-is.
Szal lenne nekem egy ilyen eladom:
Belinea 101920
19", MVA panel, 1000:1 kontraszt meg 178as belathatosagi szog es 2db extra subpixelhiba..azt odaadom felar nelkul
na ok olyan allatfajok, hogy ilyen rozsaszin mind2 es a monitor bal feletol nezve vizszintesen az 1/4edenel fuggolegesen meg alulrol es felulrol egyarant kabe 1/3anal helyezkednek el, gyakorlatilag majdnem 1 vonalban. Feher, ill vilagos hatter elott latszodnak csak, jatek, film, max kozben szoszerint eszrevehetetlenek, netezes kozben nem mondom hogy nem mer ugye netezes nagy resze feher hatter elott zajlik, de ha nem oket keresi egyfolytaban az ember szeme akkor teljesen okesak. meretuket tekintve pontosan ekkorak---> . ooooooo(1280*1024ben
)
Ezt mindenki eldontheti magaban hogy zavaro-e avagy sem. Engem 1so heten idegesitett, mert az ember szeme onkentelenul is oda-oda futkosott netezes kozben, de ha tul lepsz rajta, hogy oke, ott vannak akkor utana szinte eszre sem veszed oket.
persze szubjektiv.
namind1
arat tekintve egy 50e ft korul gondoltam.
ha vkit esetleg erdekelne vagy tud vkit akit erdekel, legyen oly szives sikitson gyorsan, mert meg mielott visszaterek nyominger lofejuekhez, hozza szeretnem vagni vkihez.
kosz elore is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs