- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hi!
Nahh hát itt a legelső hozzászólásokban találtam egy magyar nyelvű segédanyagot, de nagyon aprólékós meg nagyon bő lére eresztettt cucc, nekem kicsit gyorstalpalóbb kellene. Az sem poen, hogy rengeget opciot nekem kellett megtalálnom, mert nem egyezett a leírtakkal. Nincsen valami lényegretörőbb, frisebb tutorial? Csomó kockát meg rúgot meg gömböt meg minden kutyafülét legyárottam már, de alakítani nem tudom őket. Most itt néz velem farkasszemet egy rózsaszínű kocka, de nem tudom megmunkálni az oldalát. Tényleg: hogyan lehet egy adott tárgy adott oldalával foglalkozni? Szóval segítség, mert érdekel nagyon a dolog, de egyenlőre nem sok sikerélményem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest