- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
okok, értem.
Bár az, hogy elején és végén is van négyzet a vonalnak még mindig nem világos, mivel elvileg csak kezdőpontjára kéne raknia.
Fekete pontra van még egy teóriám. Lehet nem is lyuk van a modelleden. Lathe néha bénán műxik, és létrehoz felesleges faceket is. Olyankor van hasonló árnyalási probléma. Próbáld ki, hogy viewportban ''belemész'' az objektumodba. Ha látsz face-eket belülről a problémás területen, akkor ez a bibi. Alakítsd editable mesh-é a modelled (jobb klikk/convert to/editable mesh), nyomj 4-est (ezzel mész poly sub object módba...azaz polygonokkal tudsz dógzani), kapcsold be a jobb oldali panelen az ignore backfacing-et (így csak azokat a polygonokat jelöli ki, amelyeknek a normál vektora feléd néz) és jelöld ki a belülről is látható polykat (csak a problémás hely körülieket), majd töröld őket (del).
Kis segítség, ha nem lennék elég érthető Bővebben: link
Bocs ha szájbarágós vagyok
Tr00p3r: Szerintem az a legegyszerűbb ha összeBoolean-eld őket. (bár én nem szeretem használni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Lenovo Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem Quectel EM05-G Fibocom L860-GL-16 Quectel EM120R-GL
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest