- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo
csendes tag
Elöször is szia mindenkinek!!
Most akadtam erre a topic-ra és hhúúú de teccik, egy ültő helyemben olvastam végig az egészet.
AFFENE azt akartam irni TALTOS-nak hogy keressen meg, mert tök egycipőben lapátolunk, de látom debrecenben tanul én+ szegeden...na mindegy.
Szoval én is Prog.terv.matematikus-nak tanulok és egy ideje komolyan foglalkozom azzal a gondolattal, hogy 3D-s animátor, modellező vagy valami hasonló szeretnék lenni. Még a sulyos ''ellenérvek'' sem tudták elvenni a kedvem.
Nem kell rögtön milliókat belefektetni, csak szép nyugodtan. Maya-nak pl. van tanuló változata, ami könyvel együtt kevesebb mint 6000 Ft (magyar nyelven), de ezt már irta valaki.Hála az égnek én elég sokat rajzolok és fogok is (pl sétáló pálcikaembereket felülről
).
Találtam pár hirdetést, ami irányt mutathat
Bővebben: link
Bővebben: link
na jo ez csak vicc de legalább le van írva mit kell tudni ahhoz, hogy én lehessek a quake 7 egyik modellezője
.
A nyáron nekifekszem és majd meglátjuk, kíváncsi vagyok mit tudok összehozni magamtól, ha megtetszik tuti ezen a téren fogok megállapodni. Nem tudjátok ezeket a dolgokat tanítják valahol (hosszabb képzésre gondolok nem 1 hetesre), vagy a modellezés animálás elsajátitását egyszemélyes küldetésként kell felfogni ??
Szerintem akinek kedve van nyugodtan kezdjen bele, alapfokon nem annyira megterhelő anyagilag, utána meg majd lessz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- RugKing 4 Pro
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
.