Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo
csendes tag
Elöször is szia mindenkinek!!
Most akadtam erre a topic-ra és hhúúú de teccik, egy ültő helyemben olvastam végig az egészet.
AFFENE azt akartam irni TALTOS-nak hogy keressen meg, mert tök egycipőben lapátolunk, de látom debrecenben tanul én+ szegeden...na mindegy.
Szoval én is Prog.terv.matematikus-nak tanulok és egy ideje komolyan foglalkozom azzal a gondolattal, hogy 3D-s animátor, modellező vagy valami hasonló szeretnék lenni. Még a sulyos ''ellenérvek'' sem tudták elvenni a kedvem.
Nem kell rögtön milliókat belefektetni, csak szép nyugodtan. Maya-nak pl. van tanuló változata, ami könyvel együtt kevesebb mint 6000 Ft (magyar nyelven), de ezt már irta valaki.Hála az égnek én elég sokat rajzolok és fogok is (pl sétáló pálcikaembereket felülről).
Találtam pár hirdetést, ami irányt mutathat
Bővebben: link
Bővebben: link
na jo ez csak vicc de legalább le van írva mit kell tudni ahhoz, hogy én lehessek a quake 7 egyik modellezője.
A nyáron nekifekszem és majd meglátjuk, kíváncsi vagyok mit tudok összehozni magamtól, ha megtetszik tuti ezen a téren fogok megállapodni. Nem tudjátok ezeket a dolgokat tanítják valahol (hosszabb képzésre gondolok nem 1 hetesre), vagy a modellezés animálás elsajátitását egyszemélyes küldetésként kell felfogni ??
Szerintem akinek kedve van nyugodtan kezdjen bele, alapfokon nem annyira megterhelő anyagilag, utána meg majd lessz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest