- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo
csendes tag
Mondjuk tényleg kell hogy legyen egy bizonyos látásmódod de szerintem ha foglalkozol a témával ezt ki lehet fejleszteni...
Tegnap találtam, tök jó hely főleg a tutorialok:
Bővebben: link
érdemes végignézni annak, aki szeretne egy kicsi segítséget kapni rajzolói pályafutásának elkezdéséhez.
HAJRÁÁ -
rambo
csendes tag
A rajztehetség igaz örökletes dolog, de sok emberre találkoztam már, akinek nem volt igazán tehetsége, csak kitartása és beült közénk rajzszakkörbe (vagy mifene) és bizony gyakran jobb dolgokt művelt,mint egyes lusta de tehetséges emberek!!
-
rambo
csendes tag
EZT találtam:
Maya PLE Windows 2000/XP Professional és Mac OS X platformon használható. <--sajnos(mondjuk engem ez nem bánt)
A könyvhöz nem járt két CD ??
1. PLE
2. Tutorial+mindenféle bemutató, hogyan használd a könyvet,mayat stb.
ja erről a akönyvről beszélek: Bővebben: link
Beleolvastam jónak tűnik, elvileg jár hozá 2 CD. más MAYA könyvet nem ismerek magyar nyelven! -
rambo
csendes tag
Elöször is szia mindenkinek!!
Most akadtam erre a topic-ra és hhúúú de teccik, egy ültő helyemben olvastam végig az egészet.
AFFENE azt akartam irni TALTOS-nak hogy keressen meg, mert tök egycipőben lapátolunk, de látom debrecenben tanul én+ szegeden...na mindegy.
Szoval én is Prog.terv.matematikus-nak tanulok és egy ideje komolyan foglalkozom azzal a gondolattal, hogy 3D-s animátor, modellező vagy valami hasonló szeretnék lenni. Még a sulyos ''ellenérvek'' sem tudták elvenni a kedvem.
Nem kell rögtön milliókat belefektetni, csak szép nyugodtan. Maya-nak pl. van tanuló változata, ami könyvel együtt kevesebb mint 6000 Ft (magyar nyelven), de ezt már irta valaki.Hála az égnek én elég sokat rajzolok és fogok is (pl sétáló pálcikaembereket felülről).
Találtam pár hirdetést, ami irányt mutathat
na jo ez csak vicc de legalább le van írva mit kell tudni ahhoz, hogy én lehessek a quake 7 egyik modellezője.
A nyáron nekifekszem és majd meglátjuk, kíváncsi vagyok mit tudok összehozni magamtól, ha megtetszik tuti ezen a téren fogok megállapodni. Nem tudjátok ezeket a dolgokat tanítják valahol (hosszabb képzésre gondolok nem 1 hetesre), vagy a modellezés animálás elsajátitását egyszemélyes küldetésként kell felfogni ??
Szerintem akinek kedve van nyugodtan kezdjen bele, alapfokon nem annyira megterhelő anyagilag, utána meg majd lessz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest