Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
14 éve tartunk macskákat, először egy félpanelban laktunk volt 2 macskánk tökéletesen jól érezték magukat ott is, nyaranta levittük őket a balatonra 1 hétre, szerették kimozogták magukat, de nem rokkantak bele, hogy haza kell jönni.
Az éjszakai settenkedés, meg vadászás otthon sem marad el, sajnos nem1 egerünk/hörcsögünk látta már ennek a kárát.
Már 1 éve kertesben lakunk, annyiban tényleg jobb, hogy kicsivel töbet mozognak (van 1 kissé kövér cicánk, már jócskán 12 éves és így nyáron leadot a feleslegből egy keveset, de máig bent alszik a lakásban -rajtam-). Amiben néha rossz: nem1x jött haza a kisebbik macsek kicsit megtépbe (rivális macsekokkal összeakasztotta a bajszát), a fürdőszobában széttépet madárdarabok, az ágyunkba rakott egértetemek nem mindig üde látvány. De a legrosszabb a kocsik. Tegnap előtt a házunktól 2 métérre találta meg anyám a kisebbik macskánkat, elütötték és szegény még megpróbált hazajönni. Anyám 2 napig sírt utánna.
Szóval mind2 élettérnek megvan a maga előnye s hátránya, a macska kíválóan tud alkalmazkodni a környezetéhez, de mégis önálló tud maradni, nem olyan szolgalelkű, mint a kutya, én ezt szeretem bennük.
A kiscicáknak meg up, sajnos most egyet sem vihetek el, s nem is nagyon tudnám ezután a baleset után, de azért körbe kérdezem ismerősöket, h nem e kell nekik cicmic.
Aktív témák
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest