Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Neztem egy TV-t: Samsung UE40EH5300.
Mi a velemenyetek rola?
Esetleg pro-kontra, alternativak?
Koszi! -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Az alabbi TV-t neztem ki, mi a velemenyetek rola pro/kontra?
Szeretnem szgephez is osszekotni HDMI-n, valamint a set top box is tudja a HDMI-t.
Wifi van rajta illetve USB-be tolhato Wifi sticket elfogad?
UDB hubot fogad? Lehet hogy kesobbiekben egy vezetek nelkuli eger/bill kombot sot egy minipc-t is hozzakotnek idovel.Kepminosegre felhosodes, bevilagitas milyen?
Koszi, P
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
van egy Samsung UE32EH5300-as tevem, es optikai T-home csomagom.
Adtak melle egy Set top boxot, igy frankon uzemel.
De utalok 2 taviranyitoval lovoldozni, es meg szeretnem oldani, hog a csatornak ne a set top boxon legyenek beallitva hanem a teven. Van a TV-n CI+ 1.3 kartyahely. Nem tudjatok veletlenul, hogy T-home ugynokseg nem e tudja lecserelni egy TV kartyara a STB-ot?Akkor amr csak a modem es a Wifi router lenne a polcon es eltunne a forro energiazabalo doboz, es megoldodna az 2 tavkapcsolos problema.
-
coolpet
senior tag
válasz hodostamas #17353 üzenetére
Hali!
Nekem egy samu UE32EH5300-am van.
32" Smart nem 3D.Thomenal vettem 2 eves kamatmentesre, most fog lejarni, olcsobban nem kaptam sehol.
Nagyon meg vagyok vele elegedve, annyi hogy a smartshare sem visz minden filmet, de legalabb amit visz (a tobbseg) azt wifin keresztul si lejatsza. Beletekerni, visszatekerni nemlehet, csak megallitani folytatni.
Szoval a beepitett lejatszokrol elmondom en is hogy rakat f@s.
A 3D tartamlaktol rosszul leszek egy 20 percen belul, faj a fejem tole, es zavaro is.
Raadasul nincs olyan tv adas vagy letoltheto mozifilm ami 3D-ben lenne
A Smart funkcioban ami van a sok szemet, ilyen oyan appok, netezes skype meg sok baromsag 1x kiprobalos tetszetos es annyi soha tobbet nem kapcsolod be Annyira jo hogy lejatsza a filmeket.
En ha tudnam amit tudtam, akkor a kovetkezo TV-m az SIMA SMART es 3D nelkuli lenne, es rakornek HDMI-vel egy small PC-t BD ROM lejatszoval.
Vagy vennek egy tisztesseges asztali DB lejatszot, csak hat az meg draga es nem is frissitheto.
Egyebkent 2 eve meg a samu UE40EH6030-at ajanlottak a szep kepe miatt. Ha nem fontos a szelessege akkor az EH sorozat backlit, az ES sorozat edgelit bevilagitasu ami igaz vekonyabb, de kevesebb a kontraszt, es felhosebb a kepe az egyenetlen fenyeloszlas miatt.[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
válasz Wheelbarrow #17425 üzenetére
EH a hattervilagitasos, es ES a slim vagyis edge ledes.
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
válasz nightshadow #17451 üzenetére
Hali!
-
coolpet
senior tag
válasz nightshadow #17456 üzenetére
Ez 81 cm-es
81/2,54 az 31.889 inch, szoval kisebb mint 32 -
coolpet
senior tag
válasz Tegla80 #17514 üzenetére
Ja ertem potalkatresz
Mi 3-an vagyunk, megis megferunk 1-en is
A gyerekemnek (most 1 eves) tuti nem lesz kulon teveje, csak butitja.
Egyebkent is ottlesz a laptop, mert az kelleni fog suliba, meg az okostelefon, amellett meg olvasson konyveket. A TV-ben ma mar ugyis csak oldokles es eroszak megy, mar a hiradot sem erdemes megnezni. -
coolpet
senior tag
válasz #94529552 #17517 üzenetére
A laptop mire felno es iskolas lesz alapveto letszukseglet lesz. Mar most is gepirast tanitanak altalanosban is, valamint tananyag segedleteket es mintafeladatokat oktato prezentaciokat sem papiron kapjak mar. Edig ez csak foiskolai modellben letezett, de kezd begyuruzi mint online oktatas.
Valamint ugy velem, hogy megfelelo vedelemmel(tartalomszures) ellatott netezes napi 1 ora epito lehet a gyerek szamara, valamint tekintheto jutalomnak, ha kesz a lecke/kivette a hazimunkabol a reszet/jo a magaviselete.
A telefon meg letszukseglet, hogy a gyerek el tudjon erni, en el tudjam erni a gyereket, lehet korlatozott hivaslistat aktivalni, es nem kell 10000 ft-os haviszamlat fizetni.
En biztos meg fogom tanitani a gyerekemnek, hogy ertekelje a sajat maga altal (akar segitseggel is) elert dolgokat, es jutalmazni fogom.
Nem fog a gep elott ulni egesz nap az is biztos.
De hogy TV-zni nem fog, csak csaladi porgram kereteben az is tuti.
Filmet tud nezni a laptopon is es nincsenek peneszgomba, labgomba, huvelygomba reklamok, baleset 9 halottal, Gyozike show meg egyebek, mert mast nem lattam, csak kiabalast, veszekedest, es verekedest a mai musorokban.
Ez privat velemenyem, nem kell osztani.
A sracnak TV-t nem tudok ajanlani, nekem egy Samsung UE32EH5300 Smart van, elegedett vagyok vele es befer a 76cm szekreny belsejebe.
Regi szeria nem lehet mar kapni, ajanljatok neki valamit. -
coolpet
senior tag
válasz viharkabat #17521 üzenetére
Nehogy azt hidd hogy a telefonon lesz internet Kartyas csomag oszt jolvan.
A laptopon is lehet tiltani, es nem fogom endegni hogy holnifele fecabok meg iwiw tarskeresok elott tengesse az eletet. Nem lesz es kesz. Nalam vannak szabalyok, es en vagyok a felnott, o meg a gyerek.Nekem van fecabokom, de van rajta 5 ismeros es honlapfejlesztes miatt kellett. Asszonynak nincs. A gyereknek sem lesz.
A szgep munkaeszkoz lesz es jutalom kikapcsolodas. Ha hisztizik el lesz tiltva es kesz. Fel tudom venni onnan es elviszem, nem ugy mint a TV-t.
Majd meglatjuk, most ez az allaspontom.
Vegyetek LG tevet
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2013-as samsung UE32EH5300 típusű smart TV-m.
Nem szándékozom lecserélni, de a mai nappal megszűnt a smarthub-ban a PLEX media szerver támogatottsága, és kikerült az alkalmazás boltból.Mivel ezt az egyetlen smart funkciót használtam, ezért szeretném helyettesíteni valamivel.
Nem feltétlenül szeretnék média lejátszót venni, sem androidos KODI boxot.
Sem helyem, sem igényem nincs ilyenre.A TV helyi hálózatra van kötve, és a PC szolgálta eddig ki mint PLEX media szerver.
Milyen alternatívák jöhetnek e lőtérbe, amik be tudják tölteni a kategóriákat, képeket, leírásokat, és transzkódolnak?DNLA-t tud a TV, de csak nagyon régi formátumokat támogat. Nem szeretnék minden egyes filmet amit meg akarnék nézni előtte átkódolni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple EarPods iPhone gyári sztereo headset (lightning)
- Canton 5.0 prémium házimozi rendszer, hangfal szett, GLE409 (320W) hangfalak + CD50 hangszórók
- Sennheiser SK XSW zsebadó + AV-Leader TCM-361 Csíptetős kondenzátor mikrofon
- Yamaha WXA-50 hálózati erősítő
- PANASONIC HF410BE fehér bluetooth fejhallgató (RP-HF410BE-W) - alig használt, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest