- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
anonimus25 #32044 üzenetére
Felbontás, ár, garancia, stb. Még arra is, hogy csakis digitális adást nézzünk rajta.
Panasonic, LG, Sony, Samsung, márkák közt. 70k-ba például a Panasonic TX-32C200E, és LG 32LF510B jelű HD-Ready tévé fér hivatalos garanciával. Vagy lehet nézni FullHHD-t, de ennyiből csak webshop-ból, és bolti garanciást[link].Xero Mindkét típusról és a panel/android témáról is tájékozódhatsz a két topikban[link], [link] Én már több szerver progit kipróbáltam(plex, serviio, PS3 media server, ums), nem sok különbség van köztük. Most épp az UMS-t használom nagy ritkán, de amúgy a HDMI-n keresztüli filmezést preferálom.
bobojszan Szintén javaslom a tájékozódást a topikokban, és a személyes benyomásokat is, már amennyire lehetséges, mivel kb. hasonló színvonalú tévékről van szó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest