Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
Soos95 #15773 üzenetére
Elmentem ma a MM-ba és ott az egyik LG pólós azt mondta, hogy a VA panelen a fehér a szebb nem a fekete. Az IPS panelen jobb a fekete szerinte. És a VA "ki fogja verni a szememet" sötétben, annyira fehér.
Akkor most mi van? Én mintha fordítva emlékeznék az itt olvasottak alapján. Legalább is a fekete VA-n jobb.
Ja, meg a szöveg: azért, jobb az IPS, az iPhone-ban is az van. De mondtam neki, hogy az nem TV!
Mondjuk nem felejtettem el, hogy LG-s a srác és az LG IPS panelt gyárt. De az alapján amit láttam, a Sony W805 képe jobb volt mint az LG. De a távirányító tényleg jobb az LG-nél és a WebOS is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Ibasso SR2 + új fülpárnák
- Denon DRA-100 + ajándék Bowers & Wilkins Px7 S2
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest